25 feb 20, 06:48:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 3. mozi - A Tűz Akaratának örökösei  (Megtekintve 81783 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #135 Dátum: 10 ápr 22, 17:22:05 »

Nem Hiroku, hanem Hiruko. A múmiaembernek ugyanaz a neve, mint Sasori bábjának. Ha megnézed, akkor majd látni fogod.
Naplózva

Tomi is a good boy.
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #136 Dátum: 10 ápr 23, 09:35:46 »

Yo!!!
Valaki segítsen légyszi,milyen lejátszót alkalmaztok,mert nekem sem media classic,sem bs player nem játsza,vagy tegyek új codec packet?K-Lite codec packem van,de nem tudom h ha emiatt szar akkor milyet tegyek?
Előre is köszi a választ!
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #137 Dátum: 10 ápr 23, 11:46:12 »

Amidamaru ha visszaolvasol akkor látod, hogy Real player kell hozzá. smirksweat
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #138 Dátum: 10 ápr 23, 12:28:53 »

Meg azt is, hogy VLC Player. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
DAsz-Kun
Gennin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

IVIACHI az elmebeteg shinobi

« Válasz #139 Dátum: 10 ápr 23, 12:32:17 »

- A negyedik, és egyben utolsó sirámom pedig az, hogy a már kidolgozott jellemeket totál összezavarták. Őszintén! Tsunade feláldozná Kakashit ahelyett, hogy inkább összeáll Jiraiyával és jól leveri azt az albino fenegyereket? Jiraiya röhögve pózolna és tenné az arcát a béka tetején, amikor háború közeledik? Igaz, hogy lökött egy alak, de ilyen helyzetekben inkább véresen komoly szokott lenni. Vagy Gaara mondana olyat, hogy nem hisz Naruto ideáiban, utánna meg a kage gyűlésen szép eszmékről papol a Tshuchikagénak? Szerintem ő is elég idealisztikus személyiség. Nem sorolom tovább.

Am ne felled tavaj nyáron szó nem volt kage találkozoról tehát az anime történése még messze nem tart most se ott h számba vehető legyen... de ha be legondolsz akár ha tanulhattak is volna bellöle ezért nem is adják át öket és le lehet hurogni de ez az idö és történet arányában irreális h a történetetet a mangában akkor még talán tervbe vétel nélküli rész miatt szidod egy fél év elöre tartásnál nem hiszem h több van Kishi fejében mikor rábolintott (Nem láttam de ez a megjegyzést muszáj volt mivel a vélemény cserének ez a lényege és probáltam érvelni is )
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 13:33:53 írta DAsz-Kun » Naplózva

IVIACHI A HANGOS GYILKOS ikszdé "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből
Tobisziget lakoja
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #140 Dátum: 10 ápr 23, 12:49:45 »

de tényleg, ez szörnyű Szomorú
a másik kettő 10x jobb volt mint ez. az már biztos. mert ott legalább NEM ILYEN LAZÁN GYŐZTEK!!! naruto milyen lazán győzött. max csakrája szinte meg maradt úgy győzött naruto.

sőt, narutot még csak meg se karcolta. SŐT SENKINEK SE ESETT 1 KARCOLÁSNYI BAJA SE!!!!!! remélem hogy jövőre sokkal jobb ra csinálják, és ott bemutatják a 4. néhány teknikáját, és talán naruto is meg tanulja.

tényleg, addig meg tanulná eredetileg is naruto a 4. teknikáit. na de vissza.

ez a movie a leg rosszabb volt. erre vártam 4 hónapot "-.- meg ott van kakasi meg mentése is, na az is, milyen laza akció volt. jó hogy nem azt csinálta, hogy nekimegy annak a valaminek 1 kunaival, aztán simán levágja a fejét.áááá
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #141 Dátum: 10 ápr 23, 16:45:06 »

Ezzel nem feltétlen értek egyet... Az egy dolog, hogy könnyebb volt a harc... nagyjából egyszintre tenném a 2. és 3. shippuu múvit... remélem a 4. film jobb lesz. A harc lehetett volna jobb, de örüljünk a második rasenshurikennek...   Deee... az a 1345654321 db rasengan az még mindig idegesítXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
geridus
Újonc
*

« Válasz #142 Dátum: 10 ápr 23, 17:13:55 »

nem tudja valaki mikor készül el a magyar felirat??
Naplózva
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #143 Dátum: 10 ápr 23, 17:46:50 »

szerintem ne csináld, olyan gyorsan szerintem nem lesz...

de, szerintem is durva volt az a... 1... 2... 3... 8... 10.. 60... 100... 600... 4031... 23131.... áááááááááááá 1 szóval az marha sok rasengan volt(najó 1 mondattal xP) ráadásul az nem is sima rasengan, hanem ODAMA RASENGAN!

nekem az tetszett és az a nagy shuriken. de tényleg jó volt az a sok odama rasengan, 1000-nél több odama rasengan volt ott, az biztos, mert még a hegy másik oldalát, és még biztos máshol is készültek, nem csak ott ^^, de, nem értettem, a klón mind eltünt, az odama rasenganok, meg ott lebegtek?! ez lehetséges? >.<#

és azt hittem, hogy miután azt a sokat felszippantja az a örült izzé, aztán valami óriás szél gömböt csinál, vagy valami ilyesmi :S erre meg lazán 1 tök átlagos odama rasengant használt... na ezt is elszurták ··"

de az a nagy rasen-shuriken árnyék... azt nem is nagyon értettem, miért volt ott az a nagy hegy nagyságú shuriken... kivetittette, vagy árnyék volt, vagy mi? vagy illuzió? naruto tud genjutsut? O,.o vagy egyszerű csakra függöny volt, közben a levegőben csinálták az igazi rasen shurikent?

nah, 1 kicsit hosszú lett, de szerintem nem.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #144 Dátum: 10 ápr 23, 17:51:37 »

Leghamarabb jövő hét elején lesz magyar felirat, mert sajnos elég sok a dolgunk. Szomorú
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

« Válasz #145 Dátum: 10 ápr 23, 18:19:00 »

Am ne felled tavaj nyáron szó nem volt kage találkozoról tehát az anime történése még messze nem tart most se ott h számba vehető legyen... de ha be legondolsz akár ha tanulhattak is volna bellöle ezért nem is adják át öket és le lehet hurogni de ez az idö és történet arányában irreális h a történetetet a mangában akkor még talán tervbe vétel nélküli rész miatt szidod egy fél év elöre tartásnál nem hiszem h több van Kishi fejében mikor rábolintott (Nem láttam de ez a megjegyzést muszáj volt mivel a vélemény cserének ez a lényege és probáltam érvelni is )

Ez jó meglátás, de ilyen esetekben mindig a manga a döntő. Azt nem tudom bevenni, hogy a kage gyűlésen azért nem adják oda Narutot Madarának, mert korábban a Shippuden Movie 3-ban rossz tapasztalataik voltak az ilyen üzletekkel kapcsolatban. Én a JELLEMEKRŐL beszéltem, nem az evidenciákról. Ha valamit nem teszek meg egyszer, mert undorítónak tartom, akkor azt máskor se fogom megtenni. Szerintem legalábbis akkora változás nem történt, ami ezt indokolná. Hiruko kisebb fenyegetés mint az Akatsuki. Ezzel amúgy is maximum Tsunade esetét lehetne magyarázni (ha lehetne). De még mindig ott a kérdés, hogy minek örül Jiraiya mint a Mikulás, a háborús helyzet kellős közepén, ha egyszer utálja a háborút, vagy hogyan lett Gaara ultraliberális ideománból kőkonzervatív, majd újra idealista? Ne keverjük a filmet a mangával, mert a fillert sem szoktuk. Ilyenkor a manga dönt. A filmektől csak azt remélem, hogy alkalmazkodnak az ott kialakított képekhez. Ezek miatt mondtam azt, hogy jobb volna egy Jiraiya Gaiden vagy egy Hiruzen Gaiden mint egy kalapból előhúzott karakter.
Arról nem is beszélve, hogy hol a pokolban volt Yamato? Biztosan nem Kabutot kereste, mert akkor Sai is vele lett volna. Persze tudjuk, küldetésen...  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 18:22:55 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Gee
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #146 Dátum: 10 ápr 23, 19:59:43 »

Ez a film=gáz
A 2 sem volt semmi, a repülő várossal meg a gonosz orvossal akiből Szuper Csillagharcos lett -_-
Itt meg ez a kaméleon jutsu meg napfogyatkozás meg hasonlók...
Nameghogy a homok és Konoha egymás ellen vonuljanak háborúzni attól h. egy gyerek megjelenik az égen (és ez már magában szánalmas Nevet). Pont ők a legnagyobb szövetségesek.
Komolyan nem volt semmi értelme...
Bennem 2 kérdés maradt, ha valaki tudná rá a választ örülnék Mosolyog
1. Eddig hol tartották azokat a nagy harci gépeket? Nevet
2. A végén mitől hiszik Kakashit búzának?

Thx
Naplózva

"You are a Saiyan! Fighting is your destiny!"
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #147 Dátum: 10 ápr 23, 20:06:03 »

A harci gépek kérdés bennem is felmerült.... de ha belegondolsz az animében idáig sosem volt hadiállapot, lehet, hogy csak a poros raktárban...
amúgy nyílvánvaló, hogy ezek ostromgépek... mi a fenét akarnak azzal a SEMMI közepén?ikszdé

elvileg mert úgy nézet narutóraxD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #148 Dátum: 10 ápr 24, 01:34:43 »

Nos én örültem, hogy Gaara legalább benne volt!!!
De szerintem sem passzolt a személyisége....
Az ostromgépekkel kapcsolatban, nos ha azt vesszük, hogy a pain sagáig a konohát körülvevő bubiról se tudtunk, szóval nem elképzelhetetlen, hogy van valami raktáruk azoknak.
Amúgy én csak azt furcsáltam, hogy hogy leszólják már Tsunadét a földesurak akiknek kb semmi beleszólásuk sincs az egészbe a mangában, kemény 1x kell csak rábólintaniuk a ninja szövetségre.
Amit meg nem vágtam, hogy mi ez a cucc, hogy Hiruko egyszer gyerek 1x nem??? (Mellesleg Hiruko nem Sasori bábja volt?? Nevet)
Nekem csak 1 bajom van MINDEN naruto filmmel, abszolút nincs naruto feelingjük, talán az 1. Shippudenes filmnek volt, ha jól emlékszem az a jósnős, az nem volt rossz
Naplózva

polcsek10
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #149 Dátum: 10 ápr 24, 09:07:30 »

Nem csak ugyanaz a nevük xD De ezt már énis kérdeztem egyszer Nevet Olvass vissza Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins