Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 jan 24, 21:58:41 » |
|
Hát ezt is megértük... Mivel mostanság olyan apró elhanyagolható műveleteket végzek, hogy munka... Ennél fogva napi 10 órát nem vagyok itthon, ebből az következik, hogy nincs sok időm gépezni, tehát a fórumon töltött időm is kevés sajna... Legalább nem idegelem magam a noobokon, mint ami az utóbbi időben szokásommá vált...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 jan 24, 22:32:42 » |
|
Napi pár órát Csak nem írok olyan sokat^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 jan 24, 23:03:49 » |
|
Én akkor jövök fel mikor eszembe jut, vagy éppen nincs jobb dolgom, de sztem ilyen két-három naponta feljövök egy-két órára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
melich3
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 feb 11, 16:53:42 » |
|
én minden nap megnézem az oldalt. szeretem ezt a közösséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 feb 18, 18:58:39 » |
|
chhhh . hétköznap suli és tanulás után végig 9-10 ig a fórumon , a naruto-kunon és a naruto-arenan garáázdálkodok , olvasgatom a hsz-eket és néha írok is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 márc 08, 00:28:07 » |
|
Én majdnem mindennap felnézek... megnézem hogy írtak e a témába mióta utoljára irtam meg ilyenek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 márc 08, 10:43:16 » |
|
Én mostanában egye kevesebbet. Eltűntek a régebbi emberkék De az újabbak is jófejek. Mostanában már alig szoktam írni, csak megnézem hogy ki mit írt. Nagyon bekockultam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 márc 08, 11:52:31 » |
|
Sokat vagyok itt, mivel sokat megy a gépem Írni már kevesebbet írok. Csúnyán lezüllött a szint, egyre kevésbé értelmes egyedek látogatják a fórumot Ha az a pár értelmesebb, és a még korábbról ismert emberke nem lenne itt már rég elhúztam volna a belemet...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 márc 08, 22:59:28 » |
|
Ritkának teljes mértékben igaza van... És hasonlít is az álláspontunk... Ezért ritkábban vagyok fenn.. De azért még megtalálható vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 márc 10, 22:40:39 » |
|
Én új vagyok, de hamar függő lettem. Gondolom a 'minden nap minden percében' irónikus választási lehetőség, ezért azt választom. Mert több, mint 1-5 óra. 7-8, kb., de mikor hogy, ez változó. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 márc 11, 15:45:42 » |
|
Én is új vagyok és már találkoztam is pár értelmetlen emberrel de mivel nem olyan régen jöttem nem tudom milyen volt itt régebben de én is szinte minden nap fent vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 márc 11, 16:05:49 » |
|
énis új vok.. hümm hümm még régebben haverommmal olvasgattam a fórumott... (akakashi26 ha ugy érdekelne v.kit) , mert nálunk reggelt be de már akkor is imádtam nagyoon és csak beregisztráltam még éppen januárban de nagyon függő lettem.. szerintem minden nap feljövök, csak akkor nem, mikor valami más dolgom van és imádom love fórum
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 11, 16:06:39 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 márc 11, 20:41:41 » |
|
hát én már egyre kevesebbet járok fel mert nem engedi az idöm mert minden drága jó tanár egyre többet követel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 márc 11, 22:29:44 » |
|
Hát mostanába mindig itt ülök, amikor nem suliba vok. Sokszor úgy hagyom a gépet(éjszaka, suli időben) és be vok ide lépve xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu