Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 08 dec 01, 18:52:24 » |
|
Indokot is lehet írni. :]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 dec 01, 18:53:50 » |
|
It Depends. Azaz attól függ. Egy ilyen opciót is írhattál volna:D Ha nagyon jó az anime, akkor sokszor:D (Köszi az új opcióért Zato:D)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 18:58:05 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 dec 01, 18:56:12 » |
|
Beraktam az "attól függ" opciót. Hát nálam is inkább az "attól függ" (Köszi az új opcióért Zato:D) szívesen :]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 01, 18:58:54 írta Zato-7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 dec 01, 19:01:44 » |
|
Te Zato nem unod még, hogy sorra gyártod az új topicokat? Egyébként hülye kérdés... Ha jó az anime, és tetszik a sztori, akkor többször végignézi mindenki, de ha szar az egész, akkor a többség végig se nézi, mert nem érdekli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 dec 03, 19:37:38 » |
|
Többnyire egyszer, mivel nem szeretem az ismétléseket, meg hogy ismerem a történetet és tudom mi fog történni. Persze akadhat kivétel, ha pl két megnéhés közt legalább fél év eltelik, vagy raw, ensub, hunsub, hundub uncuthundub.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 dec 03, 19:42:06 » |
|
n minden animét egyszer nézek meg, mivel lusta vagyok másodszor is megnézni, és már ismerem a történetet, és ezért unalmas. OFF:Megvan az akadémiai tanár rang
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 04, 19:40:38 írta Nagy Ben »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 dec 03, 19:44:55 » |
|
Nálam attól függ, hogy az anime elnyerte a tetszésem, vagy nem...ha nem lehet, hogy egyszer sem nézem végig, inkább a felénél abbahagyom Viszont ha elnyerte a tetszésem akkor is általában csak egyszer, kivéve ha nagyon tetszik, vagy nincs mit nézzek helyette
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 dec 03, 19:48:14 » |
|
attólfügg.. ami tetszik azt pl többször is kipörgetem.. a nagy faW ot alias Hellsinget (a rendes TV részeket és az eddigi OVA kat) 8 X pörgettem ki.. Samurai champloot 4X... Vampire knight ot 3x... sima narutot is végigtoltam 2X szal animétől függ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 dec 03, 20:15:06 » |
|
attólfügg bár általában csak 1x nézek meg animéket de mégis csak van ami nagyon nagyon jó ésésés muszály 2x ha ugy ráérek xD vagy mondjuk megnézem félévente
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 dec 03, 21:04:20 » |
|
ha elkezdek egy animét azt végignézem (akár jó akár nem és így volt már olyan ami a végén igenis jó meglepetést okozott) mégegyszer csak akkor nézem meg ha nagy hatással volt rám. Ilyen pl a Dragonball, Death Note(amit azóta keservesen megutáltam), Kaleido Star(nem röhög), Comedy, stb a legtöbb inkább csak Movie és nem sorozat. ÉS hogy hányszor? hát van amit csak 2szer van amit már 8szor végignéztem (DB)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 dec 03, 21:35:37 » |
|
Egyszer, mivel ha már ismerem történetet, nem találom izgalmasnak. Akkor teszek kivételt esetleg, ha egy olyan animét adnak le magyarul, amit szeretek, mert kíváncsi vagyok a szinkronra.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Uchiha Nandor
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 dec 04, 00:14:08 » |
|
Az olyan animéket mint a Naruto csak egyszer ( ez is néha sok, mert jobban szeretem a mangákat ). A Dragonball sorozatokat, moviekat és specialokat nagyon sokszor, mert igencsak jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 dec 04, 01:28:00 » |
|
Én internetről csak 1x nézek végig animét. Kivéva ha valaki nézi nálam v én vagyok nála és azt az animét nézi amit már láttam mert akkor szivesen leülök +nézni még1x, főleg ha jó is (de magamtól nem nézem amit már láttam, inkább letöltök olyat amit még nemláttam ) Amit a TVben adnak azt ha érdekel +nézem 1x de többször csak akkor nézem ha nincs semmi más a TVben ami érdekel és épp nemcsinálok semmit ami lekötne. (az anime nézés 1 jó időtöltés)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 dec 14, 12:11:08 » |
|
Nem túl sokszor.... Évente egyszer xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 dec 14, 12:33:20 » |
|
Attól függ,hogy milyen anime mert ha imádom pl MAR azt 3*is akár:D:D:
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
|