Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8760 Dátum: 14 jún 16, 23:04:16 » |
|
Sziasztok! Már nagyon régóta gondolkodtam rajta, hogy átszínezem az Assassin's Creed nevű játékból Ezio ruháját, kicsit magyarosra. Végre sikerült elszánnom magam, és meg is valósítottam az ötletet, előre leszögezem még sosem csináltam hasonlót, de szerintem azért elég tűrhető lett. (Nekem mondjuk legjobban az övcsatja jön be xD) http://tierhold.deviantart.com/art/Hungarian-Assassin-461321001?ga_submit_new=10%253A1402955548Jöhet negatív és pozitív kritika is egyaránt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8761 Dátum: 14 jún 16, 23:18:12 » |
|
Szerintem iszonyat jó lett, nagyon tetszik a megvalósítás és az ötlet is. Így hirtelen, telefonról nem is igazán vettem észre rajta színezési hibát, szóval a negatív kritika elmarad, ha nem bánod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8762 Dátum: 14 jún 16, 23:23:29 » |
|
Köszi szépen, örülök, hogy tetszik! A negatív kritikát meg majd valaki más csak bepótolja helyetted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8763 Dátum: 14 jún 17, 12:56:25 » |
|
Szerintem is jó lett. Nekem az övcsat tetszik benne a legjobban. Szépen megcsináltad, hogy belesimuljon az öv többi részébe. Gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8764 Dátum: 14 jún 17, 13:07:31 » |
|
Ügyes vagy. Nem ismerem ezeket a játékokat, de tetszik a csávó ruhája (az eredeti is és magyaros is).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #8765 Dátum: 14 jún 17, 14:10:41 » |
|
Az övcsatot észre se vettem amíg meg nem említettétek, kurvajó
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8766 Dátum: 14 jún 17, 14:59:45 » |
|
A negatív kritikát meg majd valaki más csak bepótolja helyetted. Az az igazság, hogy nem nagyon lehet negatív kritikát írni, mivel amit véghez akartál vinni az sikerült. Hibátlanul. Az már más kérdés, hogy aki ért egy kicsit a PS-hez az tudja, hogy azért átszínezni pár dolgot nem egy nagy mutatvány. De amúgy tényleg jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #8767 Dátum: 14 jún 18, 14:14:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8768 Dátum: 14 jún 24, 19:44:53 » |
|
Ma egy Riruka és egy Lucy színezést hoztam nektek. http://fav.me/d7kbx4whttp://fav.me/d7nruyu
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8769 Dátum: 14 jún 24, 19:56:01 » |
|
Végre valami téma =) A rirukás elképesztően jól néz ki, főleg az arca =) Szép munka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8770 Dátum: 14 jún 24, 20:00:15 » |
|
Riruka rohadt jó lett. Főleg a haja meg az arca. Tetszik, hogy te nem ilyen csilivilisen szoktál színezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8772 Dátum: 14 jún 25, 00:27:25 » |
|
Olvasom a Magit én is nyugi A 2. jó lenne, de csak akkor ha az enyém lehet kougyoku Meg én megcsinálom magamnak a lineartot, sőt a hátteret is bevállalom, ha senki nem szeretné, de kizárt dolog hogy elkészítsem az egész lineartot, mert hülyét kapok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8773 Dátum: 14 jún 25, 00:29:07 » |
|
Pedig nagyon jó elfoglaltság. Bár szerintem bevállalható, hogy mindenki a sajátját, akkor én valószínűleg Hakuei-t vinném el. Ha szerzünk még rá embereket, persze. Utóbbinál amúgy nagyon közrejátszik az, hogy ezt a förtelmet kompenzálni kell valami epikussal. http://2.bp.blogspot.com/-heSwys1q9fM/UyuKhS5f5RI/AAAAAAAACT8/hmDfB4Os2RE/s1600/magi+s2+23.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 00:30:22 írta CrazyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8774 Dátum: 14 jún 25, 00:32:56 » |
|
Shiranai mindig benne van az ilyen dolgokban A-chan-t meg majd megpróbálom elérni Facebookon. ne is mondd amikor néztem az animét, nem tudtam sírjak vagy nevessek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|