Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8730 Dátum: 14 ápr 19, 21:07:27 » |
|
Masashi ez a rajzom biztos tetszene, a fura izlésednek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #8731 Dátum: 14 ápr 19, 21:09:42 » |
|
Ó, de cuki. Ez olyan mint a testet elhagyó lélek. Csak ennek valahogy nem sikerült. Le is mentem ha nem gond, köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8732 Dátum: 14 ápr 19, 21:09:53 » |
|
Vigyázz Hakuu, még a végén gman ráharap arra, hogy be akarsz vágódni Masashinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8733 Dátum: 14 ápr 19, 21:11:36 » |
|
Jaj, semmi hátsó szándék amúgy. Csak pont olvasgattam az itteni hsz-eket és eszembe jutott ez a rajzom, gondoltam elküldöm mert Masashinak bejönnek az ilyen durvább dolgok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8735 Dátum: 14 ápr 19, 21:29:55 » |
|
Az első amit raktál nagyon tetszik. *.* Tényleg nagyon jól sikerült. Annyira nem szeretem az ufokat mint te, úgyhogy azokat nem tudom hovatenni. Nem rosszak ne értsd félre de az elsőhöz hasonló rajzot nagyon tudok értékelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #8736 Dátum: 14 ápr 19, 21:34:22 » |
|
Az első az elég sok dolgot kifejezhet bizony. Rengeteg rejtett jelentésű szimbólum van benne, és bár 1 óra alatt nyomorítottam szegényt a rajzlapra, szerintem ahhoz képest nem is lett rossz. Ha találok hasonlót Hakuu, akkor mindenképp megmutatom neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8737 Dátum: 14 ápr 19, 21:36:22 » |
|
Amúgy a kicsit elvontabb témáju rajzok tényleg tetszenek. Rendben!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8738 Dátum: 14 ápr 21, 19:58:26 » |
|
Ma egy tájképet hoztam nektek. Remélem azért tetszeni fog. http://fav.me/d7fdwo7Szomorúan tapasztalom, hogy ezen a héten is kaptam a DA-n ízelítőt az eheti Naruto mangából. Nem értem, hogy miért nem tudják legalább az angol megjelenést megvárni, mint eddig (vagy jelezni, hogy spoiler lesz a kép).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 21, 19:59:27 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #8739 Dátum: 14 ápr 21, 20:03:22 » |
|
Nekünk egy ideje a csendélet a feladat, de utálom, ezért nem is tudom jól megfesteni, főleg nem temperával. http://www.kephost.com/images4/2014/4/21/a1_2014_4_21_mbck3rcle2.jpgSzomorúan tapasztalom, hogy ezen a héten is kaptam a DA-n ízelítőt az eheti Naruto mangából. Nem értem, hogy miért nem tudják legalább az angol megjelenést megvárni, mint eddig (vagy jelezni, hogy spoiler lesz a kép). Miért gondoljanak másra, ha náluk már megjelent?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8740 Dátum: 14 ápr 22, 09:03:54 » |
|
De náluk sem jelent meg a teljes fejezet, ezeket mind spoiler képekből csinálják (vagyis gondolom, hogy nem pénteken jelenik meg az új rész). Akkor nem zavarna, általában az angolt előbb olvasom, mint a magyart.
Szerintem egész jól megy neked a csendélet készítés. Állítólag nagyon hasznos, a fényviszonyok megfigyelését fejleszti.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #8741 Dátum: 14 ápr 22, 09:12:15 » |
|
Köszönöm. A csendélettel sokat foglalkoztunk, gyakorlatilag egész második félévbe ez lesz a téma, de különböző technikákkal alkottunk csendéleteket, nem mind tetszett, ezért van amit elkapkodtam, vagy még a formát sem őriztem meg úgy, ahogy kellett volna. Ez mondjuk egy gyors festés Aquarellel. Kevesebb mint egy óránk volt rá, a cél az volt hogy nagyobb felületeket rövidebb idő alatt így tüntessünk fel. Ugyebár ennek a lényeke hangsúlyosan az hogy távolról nézd, akkor áll össze a kép igazán, közelről már nem olyan szép: http://www.kephost.com/images4/2014/4/22/a1_2014_4_22_o0vtaal5ls.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8742 Dátum: 14 ápr 22, 13:13:53 » |
|
Kedd spoiler Szerda manga Csutortok + honapok anime
Ennyi erovel az animesekre is varni kene a szinezesekkel. Raadasul majdnem ugyanaz a katarzis, mintha 2 nappal kesobb latnad. Szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8743 Dátum: 14 ápr 22, 14:19:33 » |
|
Ebben nem értünk egyet Zer0. Nekem elvesz a katarzisból az az egy kép is, ezért sem nézem a spoiler topicot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8744 Dátum: 14 ápr 22, 14:34:38 » |
|
Szerintem nagyon aranyos lett és jó a színezés. A szemei kicsit hallottak, nincs annyi élet benne, az az egy gondom van vele, de még így is szépek a szemei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|