Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8595 Dátum: 14 jan 23, 17:45:16 » |
|
Nagyon szép lett!! Tetszik a haja, de oldalt, ahogy megy le a füle mellett, kicsit többet rajzolj, mert nem arányos, hogy fönt ilyen sok van, esetleg soknak tűnik, lejjebb meg máris ilyen kevés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8596 Dátum: 14 jan 23, 19:48:10 » |
|
Nagyon jó lett Ritli! Pont most néztük meg és nagyon kis cuki volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #8598 Dátum: 14 jan 23, 22:35:50 » |
|
Köszönöm. :3 Mint mondtam munkahelyen firkáltam unalomból úgy 20 perc alatt, így a hibákat most erre ráfogom. D: De ha megcsinálom gépen az ilyen dolgokat természetesen javítom.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8599 Dátum: 14 jan 24, 01:30:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xXXperix
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8600 Dátum: 14 jan 25, 20:16:18 » |
|
Váh! Ma megihletett a... megtalált rajzfüzetem... Végülis egy régebbi rajzomat dolgoztam fel, illetve a jobboldali kis mittudoménmit most rajzoltam másodjára... Mindegy, szóval pár óra alatt ezt sikerült photoshoppal összehoznom: http://fav.me/d73orsxVélemény?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 25, 21:53:55 írta xXXperix »
|
Naplózva
|
" A fény gyorsabban terjed a hangnál" - ezért van az, hogy egyes emberek ragyogónak tűnnek, amíg meg nem halljuk őket...
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8601 Dátum: 14 jan 26, 10:46:21 » |
|
Tök jó lett, gratu.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 26, 10:46:56 írta EdinaBHolmes »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8602 Dátum: 14 jan 26, 13:11:51 » |
|
Szóval már eléggé untam az egyhangú rajzaim, és úgyis túl sok BVB-t hallgatok mostanság, no meg ez a fránya megfázás most ezt hozta ki belőlem (azért hozzá teszem nem vagyok pszichopata, csak tényleg sok a BVB ) http://kepfeltoltes.hu/view/140126/hakuu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8603 Dátum: 14 jan 26, 13:35:40 » |
|
Szép rajzok lettek. Gratu.
Támadt egy tök jó ötletem. Keresek valami , szinte már majdnem hentai színtű képet a Fairy Tail mangából, kiszínezem kicsit gyengébb minőségűre, mint amilyenre szoktam és megnézem hány fav-ot kap DA-n. =DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8604 Dátum: 14 jan 26, 13:46:53 » |
|
Nagyon rákattantál erre a témára. Ennyire szúrja a szemed, hogy az ilyen képek sok favot, meg kommentet kapnak? A rajzok jók lettek. Bár Hakuu rajza kicsit morbid lett. Egyébként mi az a BVB (tudom tudatlan vagyok)?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8605 Dátum: 14 jan 26, 13:48:25 » |
|
Szimplán csak biztos akarok benne lenni, hogy DA-n nem az számít milyen minőségben, hanem hogy mit rajzolsz =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8606 Dátum: 14 jan 26, 13:59:19 » |
|
Aha, értem. Én azt gondolom tapasztalataim alapján, hogy igazad lesz (persze ettől nem leszel boldogabb). Ettől függetlenül inkább arra érdemes törekedni, hogy jó minőséggel érd el ugyan azt a fav mennyiséget, mint inkább valami szarral, amire nyáladzhatnak egyesek. A profi szinthez közelítő alkotások is elég szép számú favot és kommentet kapnak . Pont ezért kapcsoltam ki a mature content tiltást, mert csomó olyan rajz van, ami nem tetszett, de nem akartam kihagyni azt a néhány százalékot, ami meg művészi és szép volt. Így meg láthatom a kis kép alapján, hogy érdemes e kattintani rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #8607 Dátum: 14 jan 26, 14:10:29 » |
|
Hat egy egyuttes akik beteg szovegu zeneket jatszanak de attol meg imadom oket Viszont ez nem csak DA-n van igy hanem jo par helyen mert ugye a fiuk sokszor tobbsegbe vannak no es a legtobbet az erdekli ami tuti +18 es ha jol van lerajzolva viszonylag mar tojnak arra hogy ami ruhaban van es egy komoly rajz milyen. Tisztelet a kivetelnek, de multkor fbre raktam fol kepet egy rajzomrol (jo en messze nem vagyok profi, de ez egesz jo lett) jo par fiu ismerosom megjegyezte hogy ruha nelkul erdekesebb lenne. O.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|