Köszönöm szépen.
Igen, én raktam össze. ^^
Vettem két darab ötös rajzblokkot, elvágam a lapokat négybe, egymásra raktam és papírcsipesszel összefogtam őket majd rákentem néhány rétegnyi papírragasztót a kupac azon élére, ahova a füzet gerincét terveztem, és száradás után imádkoztam, hogy ne hulljon szét az egész, ha leveszem a csipeszeket.
Egy vagy két mm-es (nem emlékszem x3) tömörített keménypapírból kivágtam a két fedőlapot meg a gerincet, azokat beborítottam a szürke papírral meg a belső borítással. Amikor az megszáradt esett le, hogy az embléma alatti csíkot elfelejtettem rátenni, úgyhogy szikével fel kellett feszegetnem a belső borítót, közben megint imádkoztam, hogy az ne szakadjon el. xD Nem baj, sikerült, rátettem a csíkot, visszatapasztottam a borítást, nem sem látszik a baki. Annyira. xD
Még így is a szárnyakkal szenvedtem a legtöbbet, mert semmi precíznek nevezhető vágószerszámom nem volt, úgyhogy azoknál is a szikével szerencsétlenkedtem. Meg is fogadtam, hogy többet ilyesminek körömvágó olló nélkül nem ülök neki. xD
Amikor megvolt a belső és a külső is, összeragasztottam őket, de valószínű, hogy hülyeség volt, mert most nem tudok lapot tépni belőle, pedig az volt az eredeti cél.
Vagy nagyon jóféle ragasztót használtam, vagy csak túlzásba vittem. Annyi biztos, hogy nem lehetett a szobában megmaradni a szagtól. xD
Jól van Lew, köszi szépen. ^^