Na, akkor tök ügyes vagy, Hide. ^^ Referenciát én is használok elég sokszor, ha nem vagyok benne biztos, hogyan is néz ki valami.
ugye hívhatlak így, btw? ^^"Nem is lepôdök meg, hogy a haja tetszik a legjobban, shiranai, az az egyetlen tényleg értékelhetô dolog rajta. A többi kábé lènyegtelen. x3 Igen, Eren titánjának tényleg ilyen füle van, max a hosszát vittem túlzásba egy kicsit. :'D
Nem jó a szkennerem. xD Az a bajom, hogy filccel szeretném kifesteni, mert minek van, ha nem használom. De a filces festésrôl majd mindjárt egy kicsit bôvebben lejjebb...
Á, Edina, ha én tudnék bánni így a tollal, akkor boldog lennék. xD Egyedül abban reménykedek, hogy majd a filc eltakarja a tollal elkövetett bakikat.
Ha gyakorolsz, klozo, akkor eljön.
leüthettek a hatalmas közhelyért, de amúgy igaz xD Azóta már csináltam Erenrôl egy másolatot, amit nyugodtan összepacsgaolhatok, az eredeti biztonságban van, azt nem bántom. xD
Egyébként, nem tudom, milyen ceruzákat használsz, de ha többször átmész ugyanazon a részen a színessel, ha nem is lesz tökéletes, de kevésbé lesz csíkos.^^
Apropó, csíkok...
*rage mode on :3*
Persze, hogy a kedvenc filcem akkor fogyott ki, amikor félúton voltam Jean kabátja színezésénél! Egyadta ocsmány csíkos lett az egész. Nem gáz, hogy a rajz egyik legfontosabb része. Á, ki nem szarja le? Komolyan mondom, a guta majd' megütött. Az összes szentet lekáromkodtam az égbôl... xD megpróbáltam valami hasonló színnel megmenteni; nem sokkal lett jobb, de legalább rosszabb sem.
Az meg plusz jó kedvvel tölt el, hogy fogalmam sincs, hogyan tudom pótolni a filcet.
*rage mode off :3*
És Jean, Eren, a még névtelen vöröském meg én is nagyon szépen köszönjük. ^-^
de utálok ennyit pötyögni billentyûzet nélkül xD