|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 13 szep 16, 18:16:41 » |
|
EZT még nem is láttam tőled, kurvajó Meg a rajzod is amúgy, csak nekem valamiért úgy rémlett hogy kézzel nem tudsz rajzolni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 13 szep 16, 18:20:14 » |
|
Te Hide, Red az Ash? Egyébként egyik sem rossz. ^^ Grat Edina, tök jó lett. Még jobban is tetszik, mint a másolásaid. Azokon a dA-ra felpakolt rajzokon mérgelődtünk, legalábbis én, amik még azt a szintet sem ütik meg, hogy rajznak lehessen őket hívni. Pl a csíkos vagy kockás füzetlapra rajzolt, vacak mobillal fényképezett dolgokon, amiken alig látszik valami a vaku miatt, ami meg látszik is inkább jobb lenne, ha nem látszana. A te rajzaid, ha gyártasz még, vígan felmehetnek dA-ra. ^^ Lewi, nem használtál egy szál referenciát sem? Egyre jobban fejlődsz. Fesd is ki. Egyébként vághattál volna egy kicsit le a papír széléből, mert felesleges. Egyébként tényleg grat. Én meg már az elmúlt pár napban ha nem vágtam a földhöz a papíromat meg ceruzámat ötvenszer, akkor egyszer sem. Nem értem; elfelejtettem kézzel rajzolni, mostanában meg még a táblával is csak bénázok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 13 szep 16, 20:49:36 » |
|
Nem, Red és Ash két külön személy: Red a játék főszereplője Ash pedig az animéjé Köszi Holnap felteszem egy új rajzom ide, ma végeztem vele plakátnak kellett suliba mert nyitunk egy anime-manga, rajzoló klubbot nagyon állat lesz kapunk termet meg támogató pénzt is a berendezéshez és Lew hát... Állat lett
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #8254 Dátum: 13 szep 17, 13:24:07 » |
|
Végre rávettem magam hogy rajzoljak valamit. Mostanában alig van életkedvem. Igaz. Aránytalan. De azt sem tudom hogy jó döntés volt színezni. Főleg úgy hogy eredetileg a vonalak voltak az árnyékok. Így biztos fura lett. Nem vagyok az a nagy művész de nagy örömömet lelem benne. Remélem azért tetszik! http://jamklaoo.deviantart.com/art/Luffy-and-Zoro-400708489
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EdinaBHolmes
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 13 szep 18, 08:25:32 » |
|
Örülök, hogy tetszett a rajzom és köszönöm. Lew, nekem nagyon tetszik a rajzod és a tiéd is egész jó lett, Klozo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 13 szep 18, 15:23:57 » |
|
http://kepfeltoltes.hu/130914/teq_www.kepfeltoltes.hu_.pngTessék. Ha megnyitod gimpben, akkor a varázspálcával tudod kijelölni a területeket amit szinezni akarsz. Kijelölöd, és a menüben Kijelölés>növeled pár pixellel. Ezt a kijelölést töltsd ki egy színnel egy új átlátszó rétegen, de fontos, hogy ez a lineart réteg legyen legfelül. Mikor mented, pngben kell és a Váltottsoros legyen bepipálva. (ettől lesz az átlátszó később is átlátszó .pngnél) Man, you're a lifesaver. Köszönöm szépen!! Szerencsére kaptam plusz időt erre meg közben majdnem ökölre mentek a dolgok az osztályban........ szóval most megint kérdéses minden, de jó esély van rá, hogy ez a kép legyen majd a logónk. Az ökölharcnak nem vagyok a híve, inkább rajzolok.. Tényleg nagyon köszönöm a fáradozást és a tippeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 13 szep 18, 18:31:18 » |
|
EZT még nem is láttam tőled, kurvajó Meg a rajzod is amúgy, csak nekem valamiért úgy rémlett hogy kézzel nem tudsz rajzolni. Köszi =) Hát valamennyire megy kézzel is =) Lewi, nem használtál egy szál referenciát sem? Egyre jobban fejlődsz. Fesd is ki. Egyébként vághattál volna egy kicsit le a papír széléből, mert felesleges. Egyébként tényleg grat. Be van tanulva egy stílus =D Bárkit lerajzolok ilyen kicsit " fairy tail" stílusban =) és Lew hát... Állat lett Köszi ! Lew, nekem nagyon tetszik a rajzod és a tiéd is egész jó lett, Klozo.
Köszi !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #8258 Dátum: 13 szep 20, 16:18:19 » |
|
Ja, hogy úgy. Most irigykedek; nekem még nincs saját stílusom, és nagyon esz érte a fene. x3 Bezzeg, ha lovat kell rajzolni, az nem gáz. Akkor ütne meg a guta, ha azt nem tudnék, mert amióta megvagyok, mást sem csinálok, csak lovakat rajzolok. Na, hogy lássátok, én is bort iszok meg vizet prédikálok. A színeket nem másoltam le; azok olyanok, amilyen filcek épp a kezem ügyébe kerültek. Meg nem a fényviszonyokkal van baj, a papír a sárga. Sajnáltam kidobni a rajzlapok borítóját, úgyhogy inkább összerajzoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8262 Dátum: 13 szep 27, 20:22:02 » |
|
Marceline fanart színezés. http://fav.me/d6o5ceyRákattintani csak saját felelősségre, mert 18+os. Szerintem jól néz ki a papír sárgájával.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 28, 08:51:38 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8264 Dátum: 13 szep 28, 14:48:22 » |
|
Szerintem jó lett, bár az előző rajzod jobban tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|