CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8175 Dátum: 13 aug 07, 20:53:19 » |
|
Ha arra a körívre gondolsz, ami félbevágja a képet és felette szürkébb, akkor nagyon egyszerű. Új rétegre létrehozol akármilyen (mondjuk szürke) színnel egy ilyen sávot, és ez a réteg kerül legfelülre. Ennek az átlátszóságával vagy ha ismered akkor a rétegbeállításaival még jobb eredményt tudsz elérni. Ha nem tudsz útvonal eszközt használni, akkor ezt a réteget töltsd ki szürkére, jelöld ki egy óriási ellipszis része ként azt a területet ami nem kell, és töröld. Ó, hogy ilyen egyszerű? Kipróbáltam és tényleg ilyen könnyen működött. Köszi a választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8176 Dátum: 13 aug 07, 21:59:38 » |
|
Megvolt simán,ablak ,karakter és már ki is adta.Megmentettél. Köszi!:D Ha csak ennyi kell a megmentésedhez, akkor bármikor szívesen .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8177 Dátum: 13 aug 08, 12:17:23 » |
|
Már megint...Hogy tudom eltünteni ezt a szöveg réteg beállítást? (Ha szöveget akarok irni,kijelölöm ,és piros lesz az egész manga lap.) Nem háttérképet ir a rétegnél ,hanem színpalettát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 08, 15:25:56 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #8178 Dátum: 13 aug 08, 15:29:47 » |
|
De rég jártam erre... Lew, az OC rajzolós ötleted tetszik, de muszáj digitálisan? Végül is mindegy, csak a normál rajz számomra azért egyszerűbb. Komolyan mondom, úgy érzem, visszafelé fejlődöm. Vagyis inkább semmi ihletem nincs. Sosem gondoltam volna, hogy eljutok arra a szintre, hogy "nem jön" a rajzolás, de most mégis. A fene tudja mi van velem. Ezeket tudtam kicsikarni magamból: http://luna-san96.deviantart.com/art/Searching-378390961 Pasztell http://luna-san96.deviantart.com/art/Enomoto-Ai-in-Pink-389932389 Próbálkozás a barátnőm, markerjeivel http://luna-san96.deviantart.com/art/Flower-Frame-389933861 ismételten pasztell + széncerka http://luna-san96.deviantart.com/art/Sad-Mermaid-389934983 első alkotásom akrillal ( olyan is ) http://luna-san96.deviantart.com/art/It-s-Me-370378142 és a slusszpoén, én alias manga figura Valahogy nem érzem az anatómiát, sok technikát kísérleti stádiumba helyeztem, amit meg otthon skiccelek, azok alkalmatlanok bővebb kidolgozásra. El vagyok keseredve!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8179 Dátum: 13 aug 08, 15:39:42 » |
|
sok technikát kísérleti stádiumba helyeztem Minek? Az összes rajzod ugyanúgy néz ki. Hiába a sok eszköz, ha ugyanúgy használod őket. Nekem a grafit rajzod tetszik a legjobban, bár az első sem rossz technikailag, csak nekem az ilyen stílusú arcok és karakterek nem jönnek be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #8181 Dátum: 13 aug 08, 17:49:27 » |
|
Én benne vagyok Lehet akár kitalált karakter is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8182 Dátum: 13 aug 08, 17:55:45 » |
|
Mindenki rajzol egy teljes alakos animés képet egy karakterről ( egy oc-t ) és összevágjuk őket egy képre =D oc = original character = saját karakter, ami nyilván kitalált.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #8183 Dátum: 13 aug 08, 18:07:28 » |
|
Kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8184 Dátum: 13 aug 08, 22:13:21 » |
|
Rakok ki róla képet... Letöltöttem egy másikat,erre ugyanaz a beállítása.Rohadna meg az a szinpaletta szargás.Hogyan tudnám kikapcsolni?:S Az a szar h kvára kéne szerkesztenem...de így nem tudok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 08, 22:15:14 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #8185 Dátum: 13 aug 09, 06:03:42 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 09, 06:07:06 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8186 Dátum: 13 aug 09, 09:02:29 » |
|
Rakok ki róla képet... Letöltöttem egy másikat,erre ugyanaz a beállítása.Rohadna meg az a szinpaletta szargás.Hogyan tudnám kikapcsolni?:S
Nekem ilyet csak akkor csinál, ha type mask toolt használok (jobb klikk a betű ikonra és a legalsó kettő). Szóval nem tudom mi lehet a baja.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8187 Dátum: 13 aug 09, 10:24:12 » |
|
Egyik haverom segített...Kép-Mód- Színpalettára volt állítva hogy kisebb méretű legyen a cucc,de csak át kell állítani vagy Szürkeárnyalatosra,vagy RGB színre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8188 Dátum: 13 aug 09, 10:52:46 » |
|
Saphira drága, mondd hogy te is csinálsz OC-t. Kifejezetten felkeltené az érdeklődésem Már vagy egy éve nem láttam új rajzod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8189 Dátum: 13 aug 09, 12:36:27 » |
|
Hát Dream, ez nem jutott volna eszembe .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|