dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8055 Dátum: 13 jún 25, 14:47:24 » |
|
Na rájöttem mindenre,mondhatjuk hogy már tudok "rendesen" mangát szerkeszteni,és már a klónozás is tök jól megy.(fogjuk rá) Mondom nekiállok tanulni a mangaszínezést is,de amennyit szenvedni kell a lineart-al ,nem bírom,nem az a pepecselős típus vagyok... Esetleg valami jó tanácsot tudnátok adni ezzel kapcsolatban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 25, 14:49:44 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #8056 Dátum: 13 jún 25, 15:28:49 » |
|
Használj kész lineartot. DA-n van egy rahedli. Megkérded kommentben hogy használhatod-e. ( Az esetek 99%-ban mindig megendeik ) és kiszínezed azt.
Nekem is van DA-s profilomon egy rakás lineart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8057 Dátum: 13 jún 25, 15:49:01 » |
|
Oké,köszi! Egyet betudnál linkelni? Ami viszonylag könnyű?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #8058 Dátum: 13 jún 25, 21:12:43 » |
|
Na rájöttem mindenre,mondhatjuk hogy már tudok "rendesen" mangát szerkeszteni,és már a klónozás is tök jól megy.(fogjuk rá) Mondom nekiállok tanulni a mangaszínezést is,de amennyit szenvedni kell a lineart-al ,nem bírom,nem az a pepecselős típus vagyok... Esetleg valami jó tanácsot tudnátok adni ezzel kapcsolatban? Én a kézzel rajzolás híve vagyok, ha van kézügyességed, akár azt is megpróbálhatod, bár van pepecselős része is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8060 Dátum: 13 jún 26, 08:56:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8061 Dátum: 13 jún 26, 10:30:39 » |
|
Bee-ről ha kell, tudok egészalakosat is adni De az is kézzel rajzolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #8062 Dátum: 13 jún 26, 12:07:16 » |
|
Már kérdezni akartam, hogy mindenki géppel dolgozik? De látom van 1-2 kézzel készült rajz, de kevesen veszitek a kezetekbe a papírt, vagy tévedek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 12:08:16 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8063 Dátum: 13 jún 26, 12:28:00 » |
|
Köszi ,szerintem bee-nek nekiállok...Nem akarok annyit dolgozni vele,elég lesz a feje is. Én nekem mostanába nincs kedvem hozzá,pedig régen rajzoltam egy pár narutot..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8064 Dátum: 13 jún 26, 13:34:33 » |
|
Már kérdezni akartam, hogy mindenki géppel dolgozik? De látom van 1-2 kézzel készült rajz, de kevesen veszitek a kezetekbe a papírt, vagy tévedek?
Én azért dolgozok géppel, mert általában színezni szoktam. Plusz, ha rajzolok, akkor könnyebb gépen kijavítani a hibáim. A rétegkezelés áldása .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8066 Dátum: 13 jún 26, 15:40:35 » |
|
Vannak, akik kézzel nem tudnak olyan jól rajzolni, viszont géppel nagyon szépeket alkotnak. Én géppel olyan sikeresen tudok rajzolni, mint ahogy egy bika a porcelángyárban dolgozni. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #8067 Dátum: 13 jún 26, 16:03:04 » |
|
Csórók vagyunk és környezettudatosak. Drága a papír és óvjuk a fákat. Lenne 1-2 hozzászólni valóm. De elég lesz annyi, hogy az a hófehér papír az fa mentes. Vannak, akik kézzel nem tudnak olyan jól rajzolni, viszont géppel nagyon szépeket alkotnak. Én géppel olyan sikeresen tudok rajzolni, mint ahogy egy bika a porcelángyárban dolgozni. :DD
Nem szóltam. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8068 Dátum: 13 jún 26, 16:15:34 » |
|
Mert ez egy animés fórum, ahol az emberek nagy része klisészerűen animekaraktereket rajzol vagy színez. Azt meg sokkal könnyebb és szebb kivitelezni gépen, a ceruzával rajzolt maszatos animerajzoktól valamiért kiráz a hideg. Tust és akvarellt meg valószínűleg csak kevesen tudják szépen és rendeltetésszerűen használni a gyakorlat hiányban.
Nem utolsó sorban, mindent sokkal szebben lehet gépen lerajzolni, emellett kényelmesebb is, ha nem kell a rajzeszközökkel és különböző anyagokkal bíbelődni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8069 Dátum: 13 jún 26, 16:59:58 » |
|
Na az meg a másik... Lehet valahonnan ecsetfajtákat letölteni photoshop cs3-ra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|