Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #7800 Dátum: 13 jan 31, 14:10:53 » |
|
Ebben most mi a lényeg? Megcsinálod a lineartot aztán mindenki színez egyet? Mondjuk ahogy nézem minden hely elkelt.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #7801 Dátum: 13 jan 31, 14:13:46 » |
|
Enyém Juvia. Talán mire kész a lineart, meglesz a PS is, ha nem, akkor csinálom SAI-ban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7802 Dátum: 13 jan 31, 15:26:43 » |
|
Én Lucy-t színezném a legszívesebben.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7803 Dátum: 13 jan 31, 15:47:26 » |
|
Ebben most mi a lényeg? Megcsinálod a lineartot aztán mindenki színez egyet? Mondjuk ahogy nézem minden hely elkelt. Dióhéjban igen. De ha valaki magának szeretné megcsinálni a lineartot akkor nyugodtan csinálhatja. Nem kelt el minden hely =) Nyugodtan beszállhatsz ha van kedved =) Csináltunk már egyszer ilyet és nagyon jól sikerült =) http://graypapaya.deviantart.com/gallery/#/d5bn5tcAz hogy leírtam kikre számítok, nem jelenti azt hogy elkelt minden hely. Csak ők benne voltak az előző csapatban. Szeretettel várunk akár téged is Ritli. Meg bárkit akinek van kedve. Ha sokan lesztek vágunk ki képet más Ft-s lányokról is. Ott van még Mavis, Kinana, Wendy stb szóval megoldjuk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7804 Dátum: 13 jan 31, 17:06:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7805 Dátum: 13 jan 31, 17:18:02 » |
|
Köszi szépen. Akkor neki is látok. Esetleg van valaki aki magának szeretne lineartot csinálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #7806 Dátum: 13 jan 31, 17:48:49 » |
|
Hát ez esetben esetleg Evergreent bevállalnám ha még nem foglalt.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7807 Dátum: 13 jan 31, 17:58:05 » |
|
Pöpec ^^
Tehát:
Visca - Shiranai Lucy - Drszabi Juvia - A-chan Levi - Én Evergreen - Ritli Mirajane - Crazycat Erza - Shiro Kana - Zer0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 01, 18:03:08 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7808 Dátum: 13 jan 31, 18:54:30 » |
|
Én Mirát szeretném, ha lehetséges
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #7809 Dátum: 13 jan 31, 20:31:02 » |
|
Ha lehetséges én is beszállok. Erza még szabad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7810 Dátum: 13 jan 31, 21:24:35 » |
|
Igen szabad. Módosítottam az előző hszem =) Nah akkor még Kana szabad. Ha még jönne pár ember, keressen képet más Ft-s csajokról és linkelje be nekem =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7811 Dátum: 13 feb 01, 05:20:46 » |
|
Ide kanát Am is ő a kedvenc köztük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7813 Dátum: 13 feb 01, 17:36:20 » |
|
xD Én is szoktam ilyet csinálni, csak angolon De pl a magyar füzetemben több a rajz, mint az írás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7814 Dátum: 13 feb 02, 23:01:04 » |
|
Parancsoljatok. lássatok hozzá =) http://i48.tinypic.com/2eg5j10.pngElfelejtettem írni, hogy aki kész van az majd privátbe küldje el a képet, hogy egyszerre tegyük ki mindet =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 03, 01:49:29 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|