|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7741 Dátum: 12 dec 29, 21:02:36 » |
|
Nagyon jó vagy szeretem a színezéseidet... ^^ Tényleg! Meleg színek jó hangulat..
S mikor reagálsz a kérdésemre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7742 Dátum: 12 dec 29, 21:23:52 » |
|
Köszi =) Bocsi nem láttam hogy írtál :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7743 Dátum: 12 dec 29, 22:05:12 » |
|
Szííííííívesen :PPPPP Hm.. nem gond ezegyszer megbocsátom, de ne forduljon elő többet... Amúgy like, én is szeretnék ilyen maradandó dolgokat alkotni... már rég volt hogy tudtam is.. Hm.. nah majd még talán írok ide most elragadtadtam magam. Egyébként Crazy szerintem is rengeteget fejlődtél, csak így tovább. Fogadd elismerésem. Fighting.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7744 Dátum: 12 dec 31, 20:37:46 » |
|
Régen rajzolgattam már, szóval most a sok szabadidőben úgy gondoltam, csinálok egy új avatárt Remélem van más Bacchus fan is köztünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7745 Dátum: 13 jan 01, 23:34:42 » |
|
Én ámulok annyit ezeken a gyönyörű színezéseken Nagyon tehetségesek vagytok, le a kalappal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #7746 Dátum: 13 jan 02, 13:11:47 » |
|
Nem vagyok biztos benne, hogy ebbe vagy a Segítség topikba kéne-e írnom, de talán itt több a hozzáértő ember. Nyolcadikos vagyok, év végétől új suli, tudja mindenki. Na most, mi megjelöltük a pesti Jaschik Álmos sulit, kiadványszerkesztő szakot, de majd ha minden jól megy a központi után a szóbelire kell bevinni egy portfóliót. Voltam nyílt napon is, de többet nem mondtak el erről, ezért most az a kérdésem, hogy olyan rajzokat viszek be amit akarok (persze nem úgy értem, hogy beállítok 8 A3-as papírral amiken animeszereplők pózolnak, hanem arcok/kezek/állatok stb.), vagy inkább csak csendéletet? Mert a rajztanárom egész végig azt hajtogatta, hogy csendélet, de az a nő már nem 100-as ezért inkább rákérdezek erre.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #7748 Dátum: 13 jan 03, 17:16:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7749 Dátum: 13 jan 03, 17:21:36 » |
|
Nagon szépek és tényleg sokat fejlődtél Meg változott a stílusod is. Nem kicsit
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #7750 Dátum: 13 jan 03, 17:26:41 » |
|
Köszönöm, igyekszem. Csak azt sajnálom, hogy sokan fölösleges időpocsékolásnak tartják ezt a hobbimat. De én teszek rá, főleg, mert én sem értek sok minden mással egyet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7751 Dátum: 13 jan 03, 18:22:59 » |
|
Ne hallgass senkire aki ilyet mond. Igen fejlődtél és végre használsz pastell színeket is ami nagyon jó. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #7752 Dátum: 13 jan 03, 18:27:47 » |
|
Nem is teszem. Egyébként most dolgozom a színezési technikámon. Szépek a színek nagyon, de ha túl rikító, az nem jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7753 Dátum: 13 jan 03, 18:29:30 » |
|
Ez szerintem részben azt jelenti hogy kezdesz felnőni kicsi lány. Jól van kíváncsisággal várjuk a fejleményeket.. egy csomó rajzodra emlékeztem a videókból.. például tavaly (mostmár előtt) a kirakós képed nagyon bejött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #7754 Dátum: 13 jan 03, 18:33:50 » |
|
Köszi. Azt tervezem újrarajzolni a nyáron ( addig még próbálok fejlődni ) . Valaki azt mondta, árulnom kéne őket és akkor nem dolgoznék feleslegesen. De az még egy kicsit messze van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|