Nekem is kész van már Naru, most kezdek neki Pein hátterének, mivel az alapszíneket én is feltettem már.
Divya: Szép lett, bár szerintem nagyon hasonlít Lew stílusához. Találnod kéne egy sajátot, nem mást utánozni.
Stílus? Milyen stílus? Nem éppen ez a legmegfelelőbb szó arra, hogy megadott vonalakba pacákat pakolsz. Netalántán oviban is szidod a gyereket, hogy ne koppintsa más stílusát? Persze, Józsikának nem szabad pirosra festeni az almát, ha Kati is arra festette.
Ez nem rajz, ahol nagyon élesen elkülöníthetőek a stílusok. Persze itt is vannak, de azért szegény Divya (akinek egyébként az első képe volt a legszebb), még közel sem került a "mindent-ugyanúgy-csinálok-mint-Lew" kategóriába, bár közelít hozzá.
De ha már stílusoknál tartunk, leginkább kétféle dominál: a festmény- és az animeszerű. Aztán mindenki azt választja, ahogy neki tetszik, vagy valamilyen szinten keveri a kettőt. De színezés esetében nem áll fenn olyan széles választék, mint rajzoknál.
Ha már ennyit színeztetek, nekem is kedvem támadt ehhez, habár nem jelentkeztem, és nem is akarok felkerülni a képre. És ha már úgyis a stílusokról pampogtam, a fent említett két módszerrel ki is színeztem a két Sasukét:
http://imagerz.com/QE9GW0tvAwMAUg5FGQVQTeljesen mindegy, hogyan színezel, úgyis besorolható vagy valamelyik típusba... ha már gyakorlott vagy. Ha nem, akkor úgyis mindegy, mert csak összevissza maszatolsz...
Ja, és Divya, nekem a legelső Sasuke tetszett legjobban.