Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7410 Dátum: 12 aug 11, 10:48:39 » |
|
Nagyon jó lett, Lew! Már kíváncsi vagyok a végeredményre, de biztosan szép lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7411 Dátum: 12 aug 11, 10:50:54 » |
|
Még azt akartam kérdezni, hogy hogy csináljuk? Mindenki kiszínezi a sajátját és majd Lew összevágja? És van valami időlimit, ami alatt el kell készülnünk?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7412 Dátum: 12 aug 11, 12:55:04 » |
|
Köszi mindenkinek. Jó lett Lew, csak el tudnád küldeni a psd fájlt? Akkor sokkal könnyebb lenne a végén színezni a lineartot. (már, ha nem képenként egybe csináltad). Crazy felőlem színezheted a nagyot. Én akkor elválalom a kis Konant és szívesen kiszínezem kis Nagatot is. Katsumi jó lett a színezés. Különösen a sikoltó halálfejek tetszenek a háttérben. Bocsánat, hogy beleszólok, de PNG fájlt is ugyanolyan színezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7413 Dátum: 12 aug 11, 13:55:57 » |
|
Lehet, csak kényelmesebb, ha a háttér vonalai és a karakter vonalai külön rétegen vannak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 14:32:05 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7414 Dátum: 12 aug 11, 14:08:27 » |
|
Ha rétegekkel dolgozol akkor nagy különbséget nem jelent. Előbb a hátteret megcsinálod, aztán fölé a karakter rétegei. Am én úgy szoktam, hogy mivel a gimp .xcf kiterjesztést használ, letöltéskor átírom xcfre a pngt. Rétegeket nem kapok, de egyből felismeri a gimp. Saphira te nem csinálsz szinezést? Már nagyon régen mutattál képet Pedig mikor kezdtem, akkor nagyon aktív voltál itt, emlékszem Régi szép idők
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 11, 14:09:21 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7415 Dátum: 12 aug 11, 14:39:49 » |
|
Félre értettél Zer0, az, hogy a lineart több rétegből áll csak kényelmi szempont nálam. Így a végén a vonalak színezésénél nem kell néznem, hogy belerondítok e a többi vonalba .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7416 Dátum: 12 aug 11, 15:01:12 » |
|
Saphira te nem csinálsz szinezést? Már nagyon régen mutattál képet Pedig mikor kezdtem, akkor nagyon aktív voltál itt, emlékszem Régi szép idők Mostanában nem szoktam színezek, és nem rajzolok animés képeket sem, itt meg csak arra van érdekeltség, így nem fárasztom a rajzaimmal a népet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7417 Dátum: 12 aug 11, 15:03:10 » |
|
A kis Sasukéra még nem volt jelentkező ugye? Vagy ha mégis, mondjátok meg mi marad helyette
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7418 Dátum: 12 aug 11, 16:25:17 » |
|
itt meg csak arra van érdekeltség, így nem fárasztom a rajzaimmal a népet. A fogadás még mindig áll. Ha nem felejtetted még el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7419 Dátum: 12 aug 11, 17:12:39 » |
|
Saphi: Engem azért érdekelnének..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #7420 Dátum: 12 aug 11, 17:27:42 » |
|
Nekem például ez a négy a kedvencem: 1, 2, 3, 4Ha jól látom, akkor egyik sem animes és mégis kiválóan megállnák itt a helyüket.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7421 Dátum: 12 aug 11, 17:39:59 » |
|
Jaaj, ezek valóban a te műveid, Saphira? Ha időhiány miatt nem rajzolsz, színezel, azt talán megértem, de ha csak emiatt... Ezt nem tartom elegendő indoknak ahhoz, hogy megvond tőlem/tőlünk csodás alkotásaidat. Szóval ha nem adsz valami nyomósabb érvet, miért nem rajzolsz, el foglak kezdeni zaklatni meg magánüzenetekkel bombázni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7422 Dátum: 12 aug 11, 17:43:33 » |
|
Régebben tett ide Szafi rajzokat. A "régebben" alatt 1,5-2 évet kell érteni. De azóta csak fejlődött a dolog. Egyébként azóta is rajzol, csak ide nem teszi be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #7423 Dátum: 12 aug 11, 17:46:27 » |
|
Te honnan tudsz ilyeneket? Szafi légyszi tegyél ki nekünk egy párat Olyan szépek
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7424 Dátum: 12 aug 11, 18:17:48 » |
|
Csak egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Többet! Többet! Nagyon szépek.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
|