akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #7305 Dátum: 12 júl 24, 19:42:13 » |
|
Köszönöm, bár még mindig tudnék Hitsugayan is mit javítani. Mondjuk egy rajz sosincs befejezve, és sosem lesz tökéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7306 Dátum: 12 júl 24, 20:03:57 » |
|
Ööö,,, húha.. hát ha én egyszer így fogok árnyékolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7307 Dátum: 12 júl 24, 20:32:02 » |
|
Ezzel én is így vagyok akym17. Mindig, amikor ránézek a rajzaimra, javítok rajta valamit. Am te mivel színezed a rajzaidat?
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #7308 Dátum: 12 júl 24, 20:48:48 » |
|
Szerencsére nekem azzal sosem volt nagy gondom. Ezeket egész egyszerűen csak színes ceruzával (fajtát nem tudok mondani >.<). A kapitány képén a fekete kimono mondjuk fekete tus, nem ceruza. Még talán annyit, hogy a körvonalakat néha szintén átrajzolom tussal. Úgy azért maradandóbb, és nem kenődik. Szívesen használnék még pl. pasztellt is (vagy festékeket), de az jóval macerásabb, így maradtam a színes ceruzánál. Ezzel legalább nagyon finom árnyalatokat is létre tudok hozni, és nagyon kis felületeket is le tudok fedni egy kis színnel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7309 Dátum: 12 júl 24, 21:02:14 » |
|
Köszönöm!^^ Sose tudom, hogy mivel színezzem ki a rajzaimat, ezért is kérdeztelek meg, mert a tiéd olyan széép.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #7310 Dátum: 12 júl 24, 21:19:34 » |
|
Mondjuk nagyobb felületek esetében nem a legjobb megoldás, mivel ott nagyobb eséllyel lesz csíkos a rajz, bármennyire is odafigyelsz rá, na meg rengeteg elfogy a színesből is. (ezért sem ceruzával színeztem ki a kimonot, mivel A/3-as méretű az a rajz) Meg a ceruza minősége se mindegy, de ezt mindenkinek saját magának kell megtapasztalni (hogy melyik fajta a jó, mit szeret használni). ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akym17
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #7311 Dátum: 12 júl 24, 21:25:57 » |
|
Még talán annyit, hogy én (akár csak ps esetében) nagyon sok réteget használok. Kezdem a legnagyobb területen használt színnel halványan, és fokozatosan sötétítek majd viszem bele a többit. Így sztem még finomabbak lehetnek az árnyalatok. Sokszor teljesen természetellenes színeket is használok meglepő helyeken, meg a visszaverődésekre is figyelek, bla bla bla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7312 Dátum: 12 júl 25, 13:18:45 » |
|
Aki fent van DA-n az biztos hallott a Mythical Creatures versenyről. Én is neveztem és elindult a szavazás. http://tagoston16.deviantart.com/gallery/#/d56y1nbHa tetszik, akkor kérlek szavazzatok rá.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7313 Dátum: 12 júl 25, 13:38:33 » |
|
Nekem tetszik, de hogyan tudok szavazni?
Meg tudod mondani hogy hol a kép pontosan? Mert elég sok oldal lehet.
Nézek, de nem látok Jó, ott van a kép mellet is a gomb, nem kell a listából kikeresni Ment a vote Sok szerencsét Mi a tét amúgy?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 13:43:30 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7314 Dátum: 12 júl 25, 13:41:56 » |
|
Köszönöm. Tét nincs, ebbe ingyenesen beszállhat bárki. Egyébként a nyertes kap 1500 dollárt és az első három helyezett pólóját árusítják majd a deviantstroe-ban. Legalábbis valami ilyesmi van leírásában.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7315 Dátum: 12 júl 25, 13:51:28 » |
|
Igen, tét alatt a nyereményt értettem 1500 az már szép kis összeg 360k? Huhú, az komoly. Mondjuk rengeteg induló van. ahogy nézegettem a legtöbb elbújhat a tied mögött, bár az ilyen publikus szavazásokon az dönt, ki reklámozza magát jobban. Remélem sikered lesz. Mert legközelebb én is indulok ilyenen lol am kajak nem is tudtam erről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7316 Dátum: 12 júl 25, 15:41:10 » |
|
Köszi, bár láttam egy csomót amelyik mögött meg én bújhatok el (mondjuk egy grafikussal nyilván nehezebben veszem fel a versenyt, de hát ez van). Egyébként nekem általában szoktak küldeni levelet ezekről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7317 Dátum: 12 júl 25, 15:51:20 » |
|
Lehet, hogy én is kaptam, de a reklámokat instant kilövöm Mostmár odafigyelek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7318 Dátum: 12 júl 26, 17:41:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #7319 Dátum: 12 júl 26, 20:11:34 » |
|
Loah: Erre csak azt tudom mondani, hogy: OMG. Hát én már az első 450. kitöltendő résznél abba hagytam volna. Gratulálok, és csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|