Shiro
|
|
« Válasz #7230 Dátum: 12 júl 15, 04:33:03 » |
|
Ez kettő zsírkréta, ha jól látom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7231 Dátum: 12 júl 15, 12:39:51 » |
|
Nekem inkább pasztelnek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7232 Dátum: 12 júl 15, 14:10:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #7233 Dátum: 12 júl 15, 17:26:37 » |
|
gyaa grat ezek nagyon jók
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7234 Dátum: 12 júl 15, 18:30:17 » |
|
Hát, Divya, mostantól te is a kedvenc alkotóim közé tartozol. Gyönyörűek ezek az állatos rajzok, de az előző pakkodat is nagyon imádtam. Az elefánt a kedvencem mind közül azt hiszem. Rajzolj még sok ilyen szépet, kérlek. Tényleg öröm nézni a műveidet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #7235 Dátum: 12 júl 15, 22:50:55 » |
|
Jaja, nyomás velük devára! A képfeltöltőn sajna elvesznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #7237 Dátum: 12 júl 16, 02:08:40 » |
|
Az elsőről Optimus Prime valójában egy predátor és levetette a maszkját? Magyarul fogalmam sincs mi az.
A második gondolom egy madár. Régen volt Cartoon Netwokon egy mese amiben egy fehér madár volt és volt neki egy oldaltarisznyája, meg a fején egy olyan bőr pilótasipka., arra hasonlít
A harmadik egy kutyaféle, talán dingó, vagy róka?
ui Remélem annyira nem tévedtem, hogy ne tartozzanak bele a szénalapú létformákba. Á, és az elsőhöz még egy hirtelen ötlet: Macskafej? Esetleg tigris?
S még annyit, hogy végül is ez rajz. Hiszen a rajznál is egy tárgyból levált apró darabkák alkotják a képet, csak annyi, hogy itt nagyobb darabokról van szó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 16, 02:11:57 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #7239 Dátum: 12 júl 16, 04:01:31 » |
|
Akkor mégis honnan tudod, hogy állatok? Akkor az első az legyen tigris arc, a második egy csirke, a harmadik pedig egy anubisz féle sakál menő napszemüvegben. Egész jó, még annyi trükköt hozzá, ha ps-el csináltad, akkor a rétegre duplakatt, előjön valami menü (ha véletlenül nem a réteg átnevezés) és ot tudsz dolgokat csinálni, mint pl fényt beállítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7240 Dátum: 12 júl 16, 10:24:34 » |
|
Jók ezek a mozaikok, nekem is tetszenek Közben még 1 rajz elkészült, Portgas D. Ace emlékére http://hdomi.deviantart.com/#/d57jidv nyugodjék békében! Szerk.: Nem tudom hogy ide tartozik-e de, devián az NKWTartist-ba ki az admin? csakmert szeretnék csatlakozni. Már küldtem jelentkezést is csak nincs válasz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 16, 11:36:32 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #7241 Dátum: 12 júl 16, 12:47:32 » |
|
Pacee: Lew és Flexi, meg még van valaki, de számomra sose volt olyan fontos, hogy megjegyezzem a nevét. ._. Amúgy jó lett Ace. Szoktál magadtól is rajzolni (szóval nem egy képet másolsz, hanem teljesen fejből valamit)? Divya: A "Come on" felirat nagyon ötletes, és tök jól oldottad meg. A tűz is szép lett a maga módján.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7242 Dátum: 12 júl 16, 13:06:00 » |
|
Már gondolkodtam rajta és szeretnék, sőt fogok is de egyenlőre még nem hiszem amúgy köszi örülök, hogy tetszik és köszi az infót is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Divya
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7243 Dátum: 12 júl 16, 13:13:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7244 Dátum: 12 júl 16, 14:44:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|