Juj, egyszer egy ilyen kéréssel én is le foglak támadni, Lew, ha nem baj.
A nyári szünet épp kapóra jön, úgyhogy nem bújhatsz ki azzal az ürüggyel, hogy nincs időd, meg ilyenek. xPP
Amúgy ha tudnád, mennyi mindent szeretek, és magamhoz képest tudok csinálni... És ha most felvenném erre a tevékenységi listára még a digitális színezést/rajzolást is, azt se tudnám, hol áll a fejem.
Amúgy is az úgymond valódi, kézzel megfogható dolgokra esküszöm, ilyen szempontból a digitálisan való alkotások olyan élettelenek számomra. Azt szeretem nézni, mikor más csinál ilyet, szoktam is ilyen speed paintingeket nézni a jutubon, meg hát ugye a te műveidet is imádom, de hogy én csináljam ezt, az... annyira nem vonz. Pedig jó móka amúgy.
De inkább ráhagyom a profikra ezt a dolgot. xD
Az utóbbi színezéseddel kapcsolatban pedig: csatlakozom heohoz, háttérrel jobban ki fogja adni a kép a mondanivalóját. A csaj maga nagyon szép lett, az izmos lába még az én fantáziámat is beindítja.
Jól érzem, steampunk beütést szeretnél neki adni? Mert amíg csak simán meg volt rajzolva, színek nélkül, annak gondoltam, de ez a lila és kék szín most kicsit elbizonytalanított.
A bőre pedig nem világít, csak be van kenve Johnsons&Johnsons-szal, ez olyan egyértelmű.