TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #6750 Dátum: 12 máj 06, 14:31:59 » |
|
Lényeg, hogy Lucy van rajta Nekem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #6751 Dátum: 12 máj 06, 14:55:28 » |
|
Szerintem is jó lett Bár picit fura de azért jó
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6752 Dátum: 12 máj 06, 15:39:59 » |
|
Én sem vártam mást magamtól. ^^" Iggyd is aranyos. A filc amúgy nem ilyen színű, hanem kicsit lilás, csak a színkorrekció miatt néz ki a képen kéknek... Destri, ügyes a barátod. Nem szándékoztam megmutatni, de csak nem bírom ki. Régebben olvastam egy epic Hetás fanficet, ez lett belőle: http://i47.tinypic.com/141mu6f.jpgIstenem Ácsáán ez a Dánia valami nagyon király :OO Hogy lehet, hogy eddig senki sem reagált még erre?! és csak úgy fejből? ááá zseniális!! remélem pár év múlva már én is így tolom majd! minden tiszteletem komolyan, már szégyenlem megmutatni mit alkottam neked, pedig már csak színezni kell ---------kép elküldve-----------
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 17:32:34 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6753 Dátum: 12 máj 08, 10:08:46 » |
|
Nojólvan, még mindig azt próbálgatom, hogy melyik stílus jön be jobban, de eddig ez a fajta tetszik. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d4z1apjAkkor már jobban fog kinézni a színezés is, ha végre megtanítja nekem valaki, hogy hogyan működik az a retkes scanner Apa sosem ér rám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6754 Dátum: 12 máj 08, 12:39:37 » |
|
Nekem tetszik Am mivel rajzoltad?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6755 Dátum: 12 máj 08, 17:38:27 » |
|
Iggy mentanyuszkóiból facsart tintával. Mivel csinálta volna? Ügyes vagy Flexee! Ez a stílus nekem is nagyon bejön, csak sose tudok egy rendes tiszta rajzot produkálni, a scannelt képet meg lusta vagyok tisztogatni. (amúgy a scan előnézeténél kell, hogy legyen egy világosítás/sötétítés meg kontraszt opció, azon kell állítani ) Köszönöm a dicséretet, jól esik. Már annak örülök, hogy valaki felismerte. Azt hittem, hogy Den' kócos Doitsunak lesz nézve. A képet meg megkaptam, nagyon állat lett! Köszönöm! *-* (megyek vissza rajzolni, ennyi szünet sok is volt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6756 Dátum: 12 máj 08, 17:53:14 » |
|
A-chan munkája egyszerűen lenyűgöző. Remélem én is eljutok még a közeljövőben ilyen szintre. Flexi, egyéni művészetedért dicséretet érdemelsz. Lew, először azt hittem, hogy csak színezés és már akkor azt gondoltam, hogy "ez kurva jó". Újra elhatároztam, hogy rajzolni fogok néhány hónap kihagyás után. Napi termés: dafuqerza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 17:53:45 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6757 Dátum: 12 máj 08, 18:36:46 » |
|
Köszi mindenkinek. Lemennek az érettségik, majd lesz megint időm szinezgetni kicsit. Kicsit már kezd hiányozni ^^ Ki is néztem egy pár oldalt, amik nem menekülnek a Photoshop elől http://noob.hu/2012/05/08/fairy-tail-2281379.jpghttp://noob.hu/2012/05/08/fairy-tail-162565.jpghttp://noob.hu/2012/05/08/Fairy_Tail_99_17.pngStance örülök hogy ennyire tetszik =D Furcsa tőlem fanartot látni ugye? =) A te rajzod is nagyon pofás. grat hozzá. A-chan bocsi hogy csak most írok. Elkerülte a figyelmem a munkád. Nagyon szép lett. Sajna mostanában ha fel is nézek forumra, csak felületesen átfutom azt a pár topicot amit követni szoktam. Leírom a kis mondandom eltünök, majd valamikor reagálok a kommentekre =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6758 Dátum: 12 máj 08, 21:12:41 » |
|
Az Erzásat azt én is megcsinálom Paintal. Ez olyan egyszerűek tűnik. Habár az átlátszó kristályhatás kicsit macerás lesz. Még félig sincs kész, s aszem elszámoltam magam az árnyalatoknál, mert szerintem túlságosan érezhető a két árnyalat közti határ. (majd rávetítek egy másikat) A baloldalt lévő negatív lényege, hogy rajzolás (színezés) közben ne folyjon ki a szemünk pl egy #1F73B4 és egy #1D71B2 megkülönböztetésére tett erőfeszítések közepette, hanem azokat helyettesíti két jól elkülöníthető szín. Viszont 12 szín (árnyalathelyettesítő) esetén már így is bele lehet bonyolódni főleg a meghatározhatatlan alakzatok esetében. Aszem ez már inkább a matek mint színezés. (s elvileg most nem szabadna ezzel foglalkoznom ) http://www.kepfeltoltes.hu/120509/eh_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 09, 00:21:07 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #6759 Dátum: 12 máj 09, 09:43:31 » |
|
Egész jó lett Gratula hozzá én annyira nem értek a számítógépes grafikákhoz és színezésekhez jobban szeretem kézzel megrajzolni a karaktereket
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #6760 Dátum: 12 máj 09, 13:23:33 » |
|
Számítógépen a színezés sokkal egyszerűbb én már hozzászoktam, hogy gépen rajzoljak emiatt mondani szokták, hogy rajzolja kézzel is. Mostanába szoktam is. (mostanába pedig nem is szoktam rajzolni) A tényleg jó lett a kép.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Szadame
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6761 Dátum: 12 máj 09, 14:53:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6762 Dátum: 12 máj 09, 16:48:44 » |
|
Iggy mentanyuszkóiból facsart tintával. Mivel csinálta volna? Még szép! Király színeik vannak, és még csak nem is fáj nekik ^^ Legalábbis nekem azt mondták. Akiből mostanában tintát nyerek, annak Gimp 2.6.1. a neve Ügyes vagy Flexee! Ez a stílus nekem is nagyon bejön, csak sose tudok egy rendes tiszta rajzot produkálni, a scannelt képet meg lusta vagyok tisztogatni. (amúgy a scan előnézeténél kell, hogy legyen egy világosítás/sötétítés meg kontraszt opció, azon kell állítani ) Hát ha neked elnyerte tetszésed, akkor berakom ^^ Ez volt az első "fajta" színezés: http://uchihaflexee.deviantart.com/gallery/#/d4yu0puEz meg amit tegnap este és ma délelőtt produkáltam. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d4z7splHát kinek melyik jön be Köszönöm a többieknek is a dicséreteket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szadame
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6763 Dátum: 12 máj 09, 17:00:13 » |
|
Nem rossz én mondjuk szeretem a gimp-et mert egyszerű szinte arra is képes mint a PS. Nem mindenre de azért van amit egyszerűbb megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6764 Dátum: 12 máj 10, 00:37:17 » |
|
Én is rajzoltam Prussia női verziója lett az áldozat, Julchen Beilschmidt Íme még egy normális kép, meg a férfi népeknek egy kis ecchi "Hope u like it"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|