Lew
|
|
« Válasz #6465 Dátum: 12 feb 12, 21:49:03 » |
|
Help ! =D valaki pls segítsen ki ! Hogy kell Photoshopban esőt csinálni? =D Akinek van egy jó módszere vagy látott egy jó videót az segítsen pls =D Nagy segítség lenne. Nekem valami ilyesmit sikerült összeügyeskedni: http://i43.tinypic.com/2yyb7zq.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6466 Dátum: 12 feb 12, 21:54:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6467 Dátum: 12 feb 12, 22:02:11 » |
|
Köszi ! Ez egy nagyon jó kis videó. Nagy segítség. Köszi még1x
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6468 Dátum: 12 feb 13, 15:24:22 » |
|
Lew, előre is annyit, hogy már most is szuperül néz ki a kép! Ha pedig tényleg elkészül, akkor rátapadok a monitorra, és nem fogom elhinni, hogy lehetsz ennyire tehetséges. Gratu! Ez a kis tutorial pedig tényleg jó! Talán eljön a nap, mikor én is hasznát veszem...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6469 Dátum: 12 feb 13, 17:35:53 » |
|
wáá Lew ez már most is zseniális *Q* ez tuti befavolom dAn!! amúgy szerintem a mostani esőd sem annyira rossz áhh olyan rossz tesóm fényképezője nem jó és nem tuodk képeket rakni :''[ pedig kéne kritika meg segítség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6470 Dátum: 12 feb 13, 19:31:50 » |
|
Köszönöm szépen már előre is =D Megpróbálom minél hamarabb befejezni azonban az ilyen fajta színezés sokkal több időt vesz igénybe mint amiket eddig csináltam. Ez egy teljesen más stílus de szerintem valami eszméletlenül jól néz ki ez a stílus =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6471 Dátum: 12 feb 13, 19:49:04 » |
|
Lew, tudsz mutatni valami tutorial szerűt, hogy hogy kell eztet csinálni? Vagy a stílus neve is bőven elég, ha van neki ilyen. Én viszont jöttem rontani az átlagot egy új "alkotással". Most csináltam hátteret is, mert a múltkor mondtátok, hogy az hiányzott, de szokásomhoz híven elbasztam azt is. http://humivo.deviantart.com/#/d4plrbd
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6473 Dátum: 12 feb 15, 18:09:35 » |
|
http://humivo.deviantart.com/art/Katekyo-Hitman-Reborn-Tsuna-285064243Hát ez talán ezen a haj már jobb, lehet a színvilág miatt, de a háttér még mindig nem megy. Szerintetek mihez kezdjek ezzel? Meg azért maga a színezés se tetszik (kivétel ugye a hajzat). De nem tudom, hogy miben kéne változtatni.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6474 Dátum: 12 feb 15, 18:59:14 » |
|
Szerintem a színezés jó, csak a felhők furák picit. Néhol oylan, mintha paintel odafestékszóróztál volna De a hátteret leszámítva nekem tetszik. háttérnek vagy sima fehéret használj, vagy valami fehér-szürke színátmenetet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M-chan18
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6475 Dátum: 12 feb 17, 12:40:10 » |
|
Üdv mindenkinek. Új húsként úgy gondoltam visszaolvasok néhány oldalt és azt kell, hogy írjam nem bántam meg, mert olyan szép, igényes munkákat láttam, hogy az államat többször kellett keresnem a padlón. Belépőként megosztom veletek egy régebbi iskolai munkámat. : http://michiyo-chan16.deviantart.com/art/Miss-Watercolor-270509501 (Az arcát maximálisan sikerült elrontanom. ^^" ) ((( És igen...Mindig a legelső hozzászólás a legnehezebb... Kellett egy kis idő, hogy rávegyem magam az írkálásra. :'D )))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6476 Dátum: 12 feb 17, 12:44:28 » |
|
Nekem tetszik, szép munka, és nem színezés, jól megcsináltad. Egyedül a szája az, ami nem tetszik, kicsit olyan lebiggyedt az alsó ajka, engem az idétlen Facebookos kacsaszájú csajokra emlékeztet kicsit. xD Egyébként meg üdv itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6477 Dátum: 12 feb 17, 12:58:12 » |
|
Tetszik, főleg, hogy valamelyik animéből emlékeztet valamelyik youkaira. Shirotól kaptál Watchot (doktor ) --- ui. Majd valamikor betolakszom egy pixelszórósdi képpel . Még a felénél se tartok, jó kis kergebajt fook tőle kapni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M-chan18
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6478 Dátum: 12 feb 17, 13:10:42 » |
|
Köszönöm Aes: Eddig nem mélyültem el nagyon a szájában, az arcának vonala az ami az őrületbe kerget akárhányszor rá nézek, de így belegondolva..... :O Hűha... :'D Shiro: Tényleg? Ilyen típusú animéhez nem volt még szerencsém. :O A watchot pedig köszönöm, megy a vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6479 Dátum: 12 feb 17, 18:55:20 » |
|
SZerintem teljesen jó így a szája, nem csak a kacsapózban szokták bigygeszteni az ajkukat az emebrek. Sőt, szerintem más arckifejezéssel nem lenen meg a kép hangulata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|