shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6375 Dátum: 12 jan 17, 17:28:17 » |
|
Legújabb színezésem: http://tagoston16.deviantart.com/art/Muu-279919686Ma végre sikerült befejeznem. Hát elég nehéz szülés volt a vége, de szerintem megérte . Kíváncsi vagyok a véleményetekre .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6376 Dátum: 12 jan 17, 17:57:21 » |
|
nos hát...a kebleit szépen kidolgoztad összességében: a szemei nagyn tetszenek, az árnyékolásba sem tudok belekötni, meg ha tudnék akkor se lenne kedvem. amúgy nekem a favom az még mindig a Sasukés bannered az nagyon gyűlölettelteli lett Örülök hogy tetszik =D Érdekes pedig a Sasukés banneremre nem vagyok túl büszke =D Lehetett volna szebb is =) A ruhája érdekes lett, nekem nem tetszik annyira, de a haja és hát minden ami nem a ruhája az nagyon szép lett. Mondjuk azok a sárga cuccok is jók.
valóban a ruhája kicsit elüt attól a stílustól amit eddig használtam. Shiranai: szép színezés csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6377 Dátum: 12 jan 17, 18:14:45 » |
|
Textúrákat használtál? Csak mert olyasminek néz ki. shiranai: Hát jó is meg nem is. Nekem már maga a lineart nem tetszik, de technikailag szerintem jó lett. Az árnyékok szépek, csak így tovább, hogy Lewet idézzem.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6378 Dátum: 12 jan 17, 18:41:06 » |
|
Ezt ma alkottam éhesen suli után 4 óránk volt, utolsó 2 elmaradt, így hazajöttem és rajzolhatnékom volt. Sajnálatos módon még nem sikerült szép vastag fekete filcet szereznem, így maradt a barna fotózni nem tudok, és Kakashi balkeze ilyenre sikerült legközelebb még jobban odateszem magam és az már remélhetőleg fekete-fehér lesz. http://uchihaflexee.deviantart.com/#/d4mnvvfVéletlenül átszíneztem az öv egy részét És ez az első filctollas színezésem. Talán feketében ennyire nem lesz zavaró az a sok vonal mert itt az gáz. Jesszus most találtam egy képet dA-n nagyon állat :'D http://kakashi-hatake-hq.deviantart.com/gallery/?26494940#/d49wso5no...no way...noo milyen édes
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 17, 19:42:11 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6379 Dátum: 12 jan 17, 20:05:15 » |
|
No way = Semmiképp. Gondoltam szólok. Amúgy jó lett a rajzod, tényleg zavaró kicsit ez a csíkozás a barna miatt, de szerintem feketével is benne marad. Szerintem. De nem biztos, rég volt filc a kezemben. A keze meg elég fura.
És nincs kedvem HSZvadásznak tűnni szóval itt OFFolom le neked: Hát egészen véletlen oda lehetett volna tenni azt az idéző jelet. Azért találták ki, hogy elkülönítsd a mondókádtól az idézett szöveget. És mivel be lettünk etetve, hogy mekkora angolos vagy, azt hittem, hogy speciel azt saját kútfőből írtad. Ennyi. Csókpussz OFF vége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 17, 20:20:24 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6380 Dátum: 12 jan 17, 20:07:44 » |
|
miért szólsz? a rajzon volt odaírva. csak kihagytam az idézőjelet ezekre értettem hogy aranyos, mert ilyeneket motyog :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6381 Dátum: 12 jan 17, 21:11:03 » |
|
Lew, Rikan köszönöm megpróbálom ezentúl is legalább ilyenre csinálni a színezéseim. Egyébként mi baj van a lineart-tal? Valami technikai vagy csak szimplán nem jön be? Nem mintha én csináltam volna, csak átszíneztem. ^^ jó lett a Kakashid. Gondolom valahogy meg lehet csinálni, hogy ne legyen benne csíkozás. Legalább is engem az zavart benne egy kicsit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 17, 21:13:25 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6382 Dátum: 12 jan 18, 15:22:02 » |
|
Majd azt csinálom, hogy elkezdtem ugyanezt, csakmost nem színezem ki. Lefotózom, és ha sikerült GIMP-el meg tudom majd csinálni. van most fönt egy rajzom a gépen azon fogok kísérletezni. Örömmel tudatom, hogy vásároltam egy fekete alkoholos filcet, jó vastagot, és csak pár szögből látszik a vonalazás, kartávolságból szinte észrevehetetlen ha jók a fényviszonyok. Bár néhol kicsit fénylik ígyis, mde meg tudom majd oldani, az első fotónál kiderül amúgy ugyanazt a Chidoris Kakashit rajzoltam, csak fejből, de a kezét megin telizéltem, ahová a chakráját koncentrálja fel kellene hagynom a kezekkel vagy venni egy új füzetet, csak a kezeknek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 19, 16:37:58 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6383 Dátum: 12 jan 19, 18:51:53 » |
|
Túlságosa ugyan olyan vastagságú vonalakkal van húzva, meg hát maga a kép nem tetszik, fura a pasas. De ettől függetlenül tényleg jó lett a színezés, szívesen látnék még tőled pár kevésbé furcsa alakot színesben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6384 Dátum: 12 jan 19, 20:43:46 » |
|
Köszi. Csak azért érdekelt, mert én is szoktam csinálni lineartokat és gondoltam elkerülném az ilyen hibákat . Kíváncsian várom a GIMP-es változatát a képednek ^^, biztos jó lesz fekete-fehérben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #6385 Dátum: 12 jan 20, 15:07:00 » |
|
http://szajjan.deviantart.com/#/d4n01aqööööhömm... megpróbáltam rajzolni hát nem sikerült vmi jól.. de azért kiraktam, hogy megtudjam a véleményeteket. Kérdéseket megelőzve: -Miért van Kakashin Uchiha szinbólum? -Obito a szemét adta neki, azért a családja szinbólumát cserébe felvehetné nemde? -Miért van rinnenganja(mert az az akar lenni ) ? -Mert, mangejója van, akk legyen rinnengan is Vélemény?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 15:09:22 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6386 Dátum: 12 jan 20, 15:41:47 » |
|
Képes voltál ezért az egy rajzért csinálni egy DA accountot... Gratula. Negyed annyi időbe sem telt volna feltölteni tinypic-re. shiranai: Tetszik a képed. Szerintem én nem tudnám így megcsinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6387 Dátum: 12 jan 20, 16:57:31 » |
|
A-chan, azért lehetnél tapintatosabb. Én ha jól rémlik, egy hétig nem tettem föl egy képet sem, miután megcsináltam az accountom... Kezdésnek mindenesetre nem rossz! Shiranai: jó lett a képed! ^^ Na és most én is hoztam egy skiccet. Vagyis ez konkrétan engem ábrázol 2 éves koromban. ( osztályfőnöki füzetbe alkottam... ) http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/394174_257410194332215_100001897095562_643088_1919587762_n.jpg
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6388 Dátum: 12 jan 20, 19:07:57 » |
|
Jajj de zabálnivaló lett Luna-saaan! És az a méz..ez egy remekmű, nekem nagyon bejön, és a színezés, mint mindig, állati! Gimppel nemhiszem, hogy sikerül kiszínezni de teszek egy próbát, ha nem meg akkor hamarosan úgy is felteszek még pár rajzot, köztük az új fekete-fehér Kakashi Chidoris változatot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 20, 19:09:09 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6389 Dátum: 12 jan 20, 20:50:09 » |
|
Hát Luna ez nagyon aranyos lett. Szegény halott nyuszi (X-el a szeme helyén ), biztos túl sok ragasztót adtál neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|