Aes Sedai
|
|
« Válasz #6030 Dátum: 11 aug 06, 16:30:03 » |
|
Dorcyy, ez azért nem gyenge. Nagyon szép rajzok. A Gaara-s különösen tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dorcyy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6032 Dátum: 11 aug 08, 19:25:13 » |
|
Köszönöm Luna én 9-et számoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #6033 Dátum: 11 aug 08, 22:53:23 » |
|
Úúú, de szeretnék egyszer ilyen szép színes rajzokat készíteni. *.* De először szimplán rajzolnom kéne megtanulni normálisan... Luna-san, nagyon szépek lettek, tetszenek. : )
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6034 Dátum: 11 aug 09, 08:41:08 » |
|
Luna én 9-et számoltam Én 12-et asszem tegnap... de lehet olyan helyre is beleláttam, ahol nem volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 08:42:07 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6035 Dátum: 11 aug 09, 09:04:37 » |
|
Köszi Bogcsii Ritli, te jársz közel a megfejtéshez De nincs 12.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6037 Dátum: 11 aug 14, 21:32:37 » |
|
Bár a Fairy Tail rajongoi alkotások topicba már linkeltem, bátorkodom ide is betenni az egyik színezésem. http://yumimitsuki.deviantart.com/favourites/#/d46j4esPár aprobb hibától eltekintve ( amiket majd ki fogok javítani ha lesz kedvem ) talán ez az egyik legszebb színezésem eddig. Saphira ha olvasod ezt a topicot, szerinted mostmár szebbek a körvonalak? Megfogadtam a tanácsod a körvonalakkal kapcsolatban. Na alakulgatok? =D Természetesen mások véleményére is kiváncsi vagyok szóval írjatok nyugodtan negatív kritikát is =D persze azért pozitiv is jöhet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6038 Dátum: 11 aug 15, 09:34:31 » |
|
Lew fejlődőképes vagy. Bár még itt-ott eléggé elmosódott pár dolog, de egyetértek azzal a véleményeddel, hogy ez az eddigi legjobb színezésed. Úgyhogy hajrá csak így tovább! ( az én véleményem amúgy sem lényeges, én még ilyet sem tudnék csinálni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #6039 Dátum: 11 aug 15, 15:39:44 » |
|
Luna-san, attól, mert te nem tudnád megcsinálni, még lehet jó a megítélő képességed, és lehet hozzá jó a szemed. A véleményed pedig igenis fontos, ezek alapján fogja felépíteni a további képeit. Nem utolsó sorban, abban is biztos vagyok, hogy van olyan dolog, amit Lew nem tud megcsinálni, te pedig igen, és ő is tud róla véleményt mondani.
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6040 Dátum: 11 aug 15, 15:42:22 » |
|
Így van Luna-san. Attól mert nemvagy pék még meg tudod mondani ha nemjó a kenyér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6041 Dátum: 11 aug 17, 09:06:21 » |
|
Ó, nem jutottam gépközelbe tegnap, sajnos. Amúgy, valószínű igazatok van. Csak én már sokszor megkaptam, hogy amihez nem értek, abba ne szóljak bele. Tanároktól is... Tegnap fél 11-kor szállt meg egy ihlet. Egészen pontosan az, hogy rajzoljam újra életem első mangás rajzát, amit 2009 októberében alkottam. Muszáj volt megcsinálnom, ezért képes voltam 1-ig fent lenni, utána meg nem bírtam aludni negyed 3-ig. És felkeltem 7: 45-kor! >< Ha hajlandó leszek beszkennelni a képeket, akkor beszerkesztem őket egymás mellé, hogy kiderüljön, fejlődtem-e valamit 2 év alatt. Na, meg is van, íme: http://luna-san96.deviantart.com/#/d46v15rNos, nem lettek valami jók, már csak azért sem, mert grafittal készültek, én meg inkább a színes dolgokat kedvelem. A pozíció, amiben állnak, az meg annyira idióta, hogy számomra egyelőre lehetetlen anatómiailag-térbelileg rendesen ábrázolni. Mondjuk nem egy Visual Novel képet láttam, amin szintén ilyen lehetetlenségek vannak, ráadásul azokat a képeket elvileg profik rajzolják, én meg csak egy kezdő vagyok. Ezért remélem még megbocsátható a tévedésem. De azért felteszem a kérdést: Fejlődtem én valamit 22 hónap alatt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 11:15:39 írta Luna-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6042 Dátum: 11 aug 17, 11:59:59 » |
|
Hát szerintem eléggé szembetűnő a fejlődés Az első kb egy kis firkálmány, ez meg már tök jó Bár persze van még mit javulni főleg az anatómiával, amit te is mondtál (amiben amugy én is tiszta csökött vagyok Nem tudok kb normálisan lerajzolni egy emberi testet ). De am nagyon sok a fejlődés tök ügyi vagy :3
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6043 Dátum: 11 aug 17, 12:04:28 » |
|
Luna-san fejlődtél. Azért a réginek, már megbocsáss, eléggé vízizombi feje van. Mintha felpuffadt volna kissé. De az új már egészen más. Sokat fejlődött a dolog. Alakul ez mint púposgyerek a prés alatt, így tovább. Persze ez nem szakvélemény, amennyire én tudok rajzolni, annyira senki sem, mert nálam még egy három napja döglött kismacska is jobban rajzol. Csak azt tudom megmondani, hogy tetszik e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6044 Dátum: 11 aug 17, 12:11:11 » |
|
Úgy bírom a sok aggódó nem szakértő posztokat.
Tényleg sokat fejlődtél. Az anatómiát szerintem apránként kell elsajátítani.. az emberi testet nagyon nehéz lerajzolni.. tiniként én is rajzolgattam ha unatkoztam, de eszembe se jutott emberi test rajzolásának neki rugaszkodni, mindig állatokat rajzoltam. Mindenesetre neten vannak rajzoktatások, ahogy az arc arányait egyenes vonalakkal előre fellehet osztani, úgy (szerintem) az ember testét is hasonlóan fellehet építeni. Szerintem érdemesebb komolyabban belefognod ebbe Luna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|