Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5970 Dátum: 11 júl 25, 15:46:38 » |
|
Nah ez egész jó lett. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő "életed szerelme" Amúgy csak megjegyzem, hogy Kabucsimaru nem vág vmi boldog képet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5971 Dátum: 11 júl 25, 16:36:08 » |
|
Nah így egy fokkal már jobban megbarátkozott veled. Amúgy abban saphirának igaz van, hogy ha már mangából vágsz ki, akkor mosolygósat is vághatnál, van abból is jópár. Am van egy kép, mikor Madarának meséli az edo tensi működését, és a kígyóval felemeli az aburame fickó testét. Azt csináld meg masashisra. Az a következő lépcsőfok. Aztán rajzolj magadtól kabutot, és így tovább, és így tovább...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5973 Dátum: 11 júl 26, 00:14:22 » |
|
Masashi: Nekem tetszik a kép, hangulatos lett . Lew: Nagyon jó színezés, tökre tetszik az egész.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5974 Dátum: 11 júl 26, 00:25:01 » |
|
Köszi ^^ Igazából van még mit csiszolni rajta viszont a szemeire büszke vagyok =D
Off: Jó az avatrod =D Aranyos rajta Menma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5975 Dátum: 11 júl 26, 00:32:50 » |
|
A szemei tényleg marha jók . Szerintem talán a bőrszín lehetne kicsit élénkebb . OFF: Kösz ^^. Nekem az alád tetszik nagyon .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5976 Dátum: 11 júl 26, 01:21:55 » |
|
UchihaMasashi: Múlságosan gyorsan váltod a pasijaidat. Nem lesz amúgy Sasuke kicsit féltékeny?? Lew: jó lett a kép és szinte élethű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5977 Dátum: 11 júl 26, 20:01:03 » |
|
jészia fel tudnád tölteni a képeidet?? ugyimádom *-* vagy nemtom de muszáj megosztanod velünk a képekhez: Masashi chan: a paintes képedi tök jók én feleennyire sem tudok Zer0 azért te sem vagy semmi a Sasu2ős képed tök jó majd csináljatok ilyen paintes kisfilmet random módon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kitsune sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Uchiha Itachi
|
|
« Válasz #5978 Dátum: 11 júl 26, 20:11:10 » |
|
Sajna, nem tom, hogy töltsem fel őket... Senpai, elmondod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5979 Dátum: 11 júl 26, 20:13:37 » |
|
privát üzenetben kéne de attól tartok nem fogo tudni miről beszélek szóval keresel egy képfeltöltő oldalt ( http://www.kepfeltoltes.hu ) na itt akkor fájl kiválasztása, megkeresed a mappár ahol el van mentve a kép, és feltötöd, majd amikor kiadja a képet, akkor kimásolod azt a sort ami előtt ez van: Direkt link a képhezazt pedig bemásolod a hozzászólásodba ennyi hajráá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kitsune sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Uchiha Itachi
|
|
« Válasz #5980 Dátum: 11 júl 27, 13:49:04 » |
|
Heló! Beszállhatok a beszélgetésbe, bármiről is van szó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5981 Dátum: 11 júl 27, 14:30:09 » |
|
Heló! Beszállhatok a beszélgetésbe, bármiről is van szó? Nem. Szerintem jó kép lett. Ha adhatok tanácsot, akkor a körvonallal vigyázz legközelebb. Nagyot dob vagy ront egy képen, hidd el. A tiéd túlságosan beleolvad a képbe, amely más stílusokhoz illik, de a mangához nem. Emellett túl vastag és egyenetlen is, legközelebb erre vigyázz. Körvonalazhattad volna az eredeti képet is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5982 Dátum: 11 júl 27, 14:43:51 » |
|
Heló! Beszállhatok a beszélgetésbe, bármiről is van szó? nos itt véleményt kell mondani a többiek képeiről, építőkritikát etc. vagy pedig rajzolással kapcsolatos kérdeseket, meg saját magad által készített képeket majd elmek hozzátok és vhogy felrakjuk őket am megpróbálkoztam egy Munszuval, de sajnos nem sikerült :S majd felrakok egy nagyobb képköteget ha még rajzoltam. am lesz most egy tábor és ha nem lesz jó idő akkor rajzolgatni fogok, amitől egy barátom majd kiakad de nem érdekel xd akkor majd igyekszek képeket tenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5983 Dátum: 11 júl 27, 15:38:06 » |
|
Még nagyon annó beharangoztam itt egy macskás rajzot, de még mindig nem fejeztem be... Most így állok vele.Sokkal jobban meg kell erősítenem a vonalakat, hogy ne legyenek ilyen halványak. A scanneren már nem akarok többet állítani, mert akkor nagyon szürke lesz az egész kép. Tablet szagot érzek. *-* A múlt héten felfedeztem egy boltot, ahol van olyan, amit kinéztem, és már a pénzem is majdnem elég rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5984 Dátum: 11 júl 27, 18:54:54 » |
|
@Masashi chan: figyelj ez egyáltalál nem rossz, de kétségtelen van mit javítani viszont egyre jobban fejlődsz, a peintes képeid is mind nagyo jóók ha így haladsz lassan eljutsz Zer0 meg Dani szintjére @A-chan: ez döbbenetes *-* olyan cukorfalat szólj ha kész mer akk leszedem és berakom háttérképnek *-* *el van szállva *
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 18:55:56 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|