Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #5775 Dátum: 11 márc 14, 08:29:59 » |
|
KÖSZÖNET NEKTEK!!!A fagyi???Az lehet is mert áfonya fagyi.....Imádom az áááááfonyát 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
L. Karfiol
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Mrs. Okumura ~ Cyber macska
|
 |
« Válasz #5776 Dátum: 11 márc 20, 08:25:21 » |
|
Fagyi? HOL?! xd Nyauh~ a legutóbbi commission session-ből két headshot: Sy és Mai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #5777 Dátum: 11 márc 20, 13:31:52 » |
|
Jujj de jók!!Imádom a rajzaid!!!Haláliak...  A fagyi pedig itt van A lány lába alatt 
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
L. Karfiol
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Mrs. Okumura ~ Cyber macska
|
 |
« Válasz #5778 Dátum: 11 márc 20, 15:14:47 » |
|
Óhh köszönömszépen, ennek örülök. ^^
Jajj de cuki *-* (szószerint xD) Szépek a színek nagyon. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5779 Dátum: 11 márc 25, 01:28:04 » |
|
Nekem Sy jobban tettszik mint Mai  De nem azért mert nem jo a rajz, hanem azért mert olyan hp-nak néz ki :X  Fogok indulni a tavaszi Mondocon előrajzversenyén a pálcikaember rajzolos kategoriában, akinek van bármi vicces ötlete azt römmel várom. A karakterek már megvannak egy ideje, most úgy örülök, hogy ilyen kategoria is lesz. ITT a kép a karakterekről, habár szntem már posztoltam őket egyszer xD 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5780 Dátum: 11 ápr 04, 18:34:44 » |
|
Az én avatarom deidara, mer bírom hogy mindent robbantással intéz el (mit én szilveszterkor, pl.: egér,méhkas). Az aláírásom...az 1aé rajongók tudják.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5782 Dátum: 11 ápr 05, 22:27:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5783 Dátum: 11 ápr 06, 04:37:59 » |
|
Le vagyok nyűgözve  tablet, vagy egér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5784 Dátum: 11 ápr 07, 03:38:34 » |
|
EEEEgééér!  Hajaj! Ha nékem lenne tabletom  de sajna nincen :X Drága sajna 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5785 Dátum: 11 ápr 07, 16:26:00 » |
|
L. Karfiol: Szerintem nagyon szép rajz lett, ami szemet szúr az, hogy a lány tenyere kicsit nagy lett, de ezen kívül semmi más nem feltűnő hiba számomra ^^. Sassy: Elképesztő, hogy egérrel ilyet tudsz rajzolni  Egy ilyen rajz elkészítése köbö mennyi idő?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5786 Dátum: 11 ápr 07, 22:52:01 » |
|
Hehe, az attól függ milyen kedvemben vagyok. Ha nagyon unatkozom megcsinálom egyben és akkor max 1-2 óra, de van hogy csak belekezdek lementem és folytatom máskor... nah az olyan rajzok hetek alatt készülnek el 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5788 Dátum: 11 ápr 11, 00:09:38 » |
|
WOW! Szntem nagyon jó a hajának a színe ugy ahogy van, mert nagyon szépen megy a világoskék fehér ég színeihez... Nekem tettszik igy ahogy van  Olyan kis vidám kép :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PriemRyeest
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5789 Dátum: 11 ápr 15, 13:18:59 » |
|
Sziasztok! Örömmel értesítelek, hogy április 30.án, a 7. magyar képregényfesztiválon megjelenik a Deveraux képregényem 4., azaz utolsó fejezete. http://priemryeest.deviantart.com/art/Deveraux04-00-Cover-204955065A történetről: A hosszú út után a kis csapat végül megérkezik Brecklandbe. Braiden itt, a Deveraux-birtokon végzett Michael családjával.Ám hősünket nem csak szörnyű emlékek várják: felbukkan halottnak hitt bátyja Edward, aki Lestius néven a háttérből irányította a szálakat. Vajon mik a szándékai,és miért csalta vissza hőseinket oda, ahol az egész elkezdődött? Hivatalos megjelenés: 7. Képregényfesztivál, 2011. Ápr. 30 http://www.kepregeny.net/7-magyar-kepregenyfesztival/Ha érdekelnek a részletek, -és miért is ne érdekelnének,- itt tudsz utánanézni! http://www.facebook.com/michaeldeverauxKísérjétek végig Ti is Michael Deveraux, és két társának elképesztően abszurd és hihetetlen kalandjait! Üdv, Imi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|