|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5581 Dátum: 10 aug 14, 14:48:45 » |
|
Nagyon aranyos Shiro Lehet kapni kék színben is?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5582 Dátum: 10 aug 16, 00:52:16 » |
|
Le lett váltva a farkas, megtetszett ez a kép, bár sajnos csak a töredékét tudtam betenni avának.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5584 Dátum: 10 aug 18, 19:43:07 » |
|
Na most az van,hogy a hópárduc nálam nagyon bejövős Hidan is faja Még rajzolj ilyeneket Gabriellalelilalale xDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
Nyunyógumóhusivirágszál *-*
|
|
« Válasz #5585 Dátum: 10 aug 18, 19:46:13 » |
|
O.o És megjegyezte a nevem... Amúgy még majd rajzolok ilyeneket és köszönöm szépen. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5586 Dátum: 10 aug 19, 14:34:22 » |
|
Riel---chan ezek nagyon de naggggggyyyyyyyyoooooon JÓK!!!! Az a hópárduc....á ha én ilyent tudnék...asszem veszek 1 állatrajzolós könyvet mert én csak embereket tudok csak így tovább!!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5587 Dátum: 10 aug 19, 14:46:54 » |
|
Jaj, nagyon kösziii! ^^ Úgy örülök hogy tetszenek. Az jó ha tudsz embereket rajzolni. Szerintem embert sokkal nehezebb, mint állatot, legalábbis számomra.
|
|
|
Naplózva
|
Unokanővérem : Kletta Szenszéém : Miroku Csapattársak : Marci1996 és pintermate Anyum:Shiro_Chidori
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5588 Dátum: 10 aug 19, 23:41:10 » |
|
nekem is nagyon tetszik az a hópárduc egyszerűen eszméletlen látom hogy Akamaru-s a profilképed azt lerajzolod? érdekelne milyen lenne amúgy csak egy ötlet ha nem akarod természetesen nem kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5589 Dátum: 10 aug 19, 23:47:59 » |
|
WOW, azt a hópárdcot festetted? Mert eszméletlen jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5590 Dátum: 10 aug 20, 00:10:48 » |
|
Bahh ez tényleg király Szóhoz sem jutok Hidan is kész van, és az az ördög-angyal mizéria is nagyon szép
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Riel---chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5591 Dátum: 10 aug 20, 06:34:19 » |
|
Köszi a sok dícséretet. Majd megpróbálom Akamarut is lerajzolni, miután befejeztem a mostani rajzom (bnőm történetének főszereplőjét ) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5592 Dátum: 10 aug 20, 15:00:51 » |
|
Na, volt nekem az a rajzom anime indul témában. (Meg hozzá a csodálatos történet, amit senki sem díjazott. ) Az igazából csak azért készült - és került oda - hogy bizonyítsak valamit -.- De mindegy, ez nem ide tartozik... Én is érdekes vagyok, ha ilyenek miatt kezdek el rajzolni Na de, az a rajz eredetileg itt nem off, szóval: http://habamee.deviantart.com/#/d2wpko4Régen sok kitalált Narutos szereplőt rajzoltam... Egy kicsit még mindig érződik az a hatás. (Aki már látta egyszer ott, azoktól bocsi... Igazából oda be sem kellett volna másolnom. Meg a történetet sem. Felesleges.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 15:11:30 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5593 Dátum: 10 aug 20, 15:07:45 » |
|
én már láttam abba a bizonyos témába csak nem akartam irni de most megteszem, egyszerűen fantasztikusak a rajzok, hihetetlen formák meg színezés hát gratula hozzá
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5594 Dátum: 10 aug 20, 20:56:56 » |
|
Szaff! Jólett ez a rajz, nekem tetszik. Sok kitalált Narutos szereplőt rajzoltál? És én még egyet se láttam. Mutathatnál ilyeneket, ha vannak még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|