Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #5520 Dátum: 10 júl 19, 14:59:03 » |
|
Nekem nagyon tetszik, a kép, csak 1-2 dolog. Szvsz, az elpirulás és az unott kép (mmint a szájra értem) nem illenek össze. Mert szerintem valaki nemtud unottan zavarba jönni..( hmm azért mégis ha azt mutatja hogy "áááhh semmi" Na mind1 ellentmondtam magamnak ) A másik meg, hogy én a testét jobban kidolgoztam volna. Mmint berajzoltad azt a 2 vonalat a nyaka alatt de semmi árnyékolás meg semmi. Meg a mell vonalát el lehetett volna kezdeni ^^ De ez az én véleményem szerk: Ja meg még valami a szeménél a becsillanás(fehér folt) úgy tudom mindig egy oldalon van. Tehát mintha csak lemásoltad volna a foltokat és ugyanarra az oldalra raktad volna. Mint pl itt: http://blogol.hu/pikz/seonyar2008/naruto.jpg De cáfoljatok meg ha rosszul tudom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 15:02:41 írta Matetsu. »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5521 Dátum: 10 júl 19, 15:08:00 » |
|
A haj árnyékolásánál még van mit javítani. A szemben azok a fehér izéket pedig varázsold kisebbre. Egérrel rajzoltad, igaz? Ahhoz képest nagyon f*sza. Nos, én pedig félredobtam a lustaságom, aztán egy számomra viszonylag elfogadható árnyékolású rajzot alkottam: Airi, a kísértet cseléd (sry a rossz minőségért, nem tudom szkennelni, A3-mas) Asszem ezeket pedig még nem linkeltem, nem olyan régi rajzok: Ichigo vs Ulquiorra, 1-2 aránytalansággal és hibávalGrimmjow, összecsapott árnyékolással...TomoyoSasuke11 eyesui: köszi a tutokat Shiro
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 15:09:04 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5522 Dátum: 10 júl 19, 15:18:49 » |
|
Nah, sürgősséggel ala és ava csért hajtottam végre. Sztem senkinek se kell bemutatni a rajta lévőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sapy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5523 Dátum: 10 júl 19, 18:27:57 » |
|
Stance: váá de jó lett az az első csaj (Airi, a kísértet cseléd) és a többi is, de az az első nagyon megfogott nah én meg rajz érettségimre gyorsan összedobtam ezt a kisrajzot:http://www.kepfeltoltes.hu/100518/DSC03861_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5524 Dátum: 10 júl 19, 19:05:19 » |
|
Az Ari kisértetlány melyik animéből van? Tomoyo nagyon jó lett, csak a bal keze hmm hogy is mondjam mintha sürgős baleseti ellátásra szorulna. (rajolást tekintve jó, csak olyan mintha csonttörése lenne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5525 Dátum: 10 júl 19, 19:09:44 » |
|
Queen's Blade c animéből Egyébként most, hogy így mondod tényleg olyan de úgy sem javítom, nem érek a rajzomhoz, miután a nevét felfirkantottam a lapra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5526 Dátum: 10 júl 19, 20:16:40 » |
|
Köszi mindenkinek. Azért jó látni hogy összességében tetszik az embernek ergó nemlett olyan rossz. A mell vonanlát még majd befejezem de még csak félkész. Stance jaja egérrel van szabad kézzel azért jobban megy de mostanában lusta vagyok rajzlapot meg ceruzát keresni szal marad a gép. + nincs scannerem és le is kéne fényképezni ez meg úgy ratyi. A tippet a fehér foltokról köszi Stance , Sapy nagyon adja. Grimmjow és a kisértet cseléd nagyon jó de a többi se rossz. Am nem csak géppel szoktam rajzolni ez pl szabad kézzel van , rengeteg melom volt vele de sztem megérte: http://kepfeltoltes.hu/100719/42df05de06a235680afe37079e02888378517903_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #5527 Dátum: 10 júl 19, 20:32:12 » |
|
Ez nagyon f*sza lett Mennyit dolgoztál rajta kb?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5528 Dátum: 10 júl 19, 21:17:51 » |
|
1-2 óra volt kb maga az alap amig térben sikerült belőni aztán az árnyékolás is 2 óra körül volt szal 3-4 óra kb vagy kicsit több
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5529 Dátum: 10 júl 21, 17:18:50 » |
|
Nekem is tetszik a verdád, Lew Legújabb alkotásom, Sajnos 1-2 színt nem sikerült eltalálnom... : Usui Takumi, Kaichou wa Maid-sama animéből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5530 Dátum: 10 júl 21, 18:15:34 » |
|
Ejha ez aztán pöpec Melyik rajzprogit használod? Photoshoppal probálkoztam de az túl bonyolult nekem Mondták páran hogy van külön manga rajzoló progi asszem mangawriter a neve vagy ilyesmi. Azt meg nem tudom honnan kéne letölteni? Am Stance te használsz rétegeket a rajzoláshoz. Úgy értem pl alap réteg lerajzolod nagyából aztán kövi réteg ( úgy hogy közben az előző átlátszó lesz de a végső munkán nem fog látszodni ) már kidolgozott stb. Ennek a trükkjét szeretném már megtanulni és ehhez kéne valami normális rajzprogi. Elég kezdő vagyok még a géppel való rajzban.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 21, 18:16:21 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5531 Dátum: 10 júl 21, 18:25:46 » |
|
Természetesen Photoshoppolok. Egérrel nagyon nehéz rajzolni, táblám van. Bár azt a rajzot úgy csináltam, hogy lineartot elkészítettem hagyományosan, beszkenneltem majd kiszíneztem ps-be. Természetesen rétegeket teszek mindig, pl első mindig a lineart, második réteg szem kidolgozása, harmadik arc, így tovább... Egyáltalán nem nehéz a ps-t használni, nekem max 2-3 óra volt mire kiismertem a programot. Persze nem 100%-ig, nekem csak az kell, ami szükséges a rajzaim elkészítéséhez. Gimp-et tudom még ajánlani, szinte ugyanaz mint a photoshop, csak kevesebb lehetőséggel és talán barátságosabb kezelőfelülettel. Egyébként tudom ajánlani juhtyúkon "markcrilley" tutojait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5532 Dátum: 10 júl 21, 19:23:39 » |
|
Oké köszi majd utánanézek. Hát egérrel is lehet bár tény hogy rajztáblával könyebb ám ha valaki beletanul egérrel is remek rajzokat tud csinálni. Befejeztem a manga leányzót és megkiséreltem hátteret is rajzolni hogy hogy sikerült döntsétek el ti http://kepfeltoltes.hu/100721/sdadsadsadasdasda_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5533 Dátum: 10 júl 24, 22:15:11 » |
|
Aes. Na, én is még Gerard előtt betettem egy másik Fairy tailes avát. Charlie. Ezután jön majd Gerard és Erza... Nemsokára. (Még akartam színezni egy Charlie X Happy képet aláírásképnek, de nem volt kedvem... xD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 24, 22:16:27 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5534 Dátum: 10 júl 25, 08:43:17 » |
|
Charlie-t én még nem is ismerem. DE ezek szerint, Happy-nek is lesz párja. Sőt ezek szerint Happy lány, mert ezt eddig nem tudtam. xD Am nagyon jó a kép. Gerard-osra is kíváncsi leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|