Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5400 Dátum: 10 márc 03, 21:46:12 » |
|
Én is linkelek pár rajzot akkor Ezt tegnap és ma alkottam. Egy T2-es blood elf rogue: http://www.kephost.com/images/ciqevhd8ziyo4m180r5l.jpgEgy kis Ilya : http://www.kephost.com/images/r2aejg4ixucj2lxpy24u.jpgMajd még holnap is linkelek.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5401 Dátum: 10 márc 04, 11:41:31 » |
|
Ritli nagyon jók a rajzok. *___* :3 Nagyon szépen rajzolsz! :3 Jó neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5402 Dátum: 10 márc 04, 12:11:07 » |
|
Köszi szépen Bár scannelve kicsit furán néznek ki Papíron jobban mutatnak De mivel most nem áll a hátam mögött nagykéssel a bátyám, hogy takarodjak el a gép elől mutatok még párat xD http://www.kephost.com/images/32g0s7exzwptab7r9c5p.jpgEgy angyal: (kissé nyomott, az egyik szárnya kisebb lett mint a másik Na mindegy) http://www.kephost.com/images/m0jslmlq1nrq14peb3m8.jpgEzt ma csináltam a suliban marketing órán. Elég béna mivel ilyen tollal firkálás de ennek ellenére nekem nagyon tetszik szóval gondoltam megmutatom xD: http://www.kephost.com/images/rpu85yasdy4fts0iaf0j.jpg
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5403 Dátum: 10 márc 04, 13:20:29 » |
|
Hűű ezek is nagyon szépek lettek. Főleg az első. Melyik animében szerepel ez a srác? :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5404 Dátum: 10 márc 04, 13:22:19 » |
|
Semelyikben nem szerepel tudtommal. Saját találmány Bármiféle hasonlóság valakivel csak a véletlen műve :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #5405 Dátum: 10 márc 06, 08:38:32 » |
|
Az angyal szárnyánál nem kisebb az egyik oldal, mivel a lány oldalasan áll.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5406 Dátum: 10 márc 06, 11:01:59 » |
|
Jólvan fogjuk rá xD Csibe is ezt mondta, akkor legyen úgy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #5407 Dátum: 10 márc 11, 21:05:40 » |
|
kiszíneztem 55-öt és scanner is működik, szóval végre tudok egy normális képet is küldeni http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2010/070/6/c/55_coloured_version_by_kovbog.jpgáá meghaltam mire befejeztem, de nagyon jó lett sz'tem, meg kicsit enyhítettem ezen a csúnya nézésén és kipróbáltam a filceket, ilyen COPIC szerű, PRO MARKER névre hallgat és nagyon jó. Kérem a kritikákat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 11, 21:07:38 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #5408 Dátum: 10 márc 14, 12:38:02 » |
|
Új aláfirkantás. Blackbeard for president
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #5409 Dátum: 10 márc 14, 13:53:55 » |
|
Azt a mindenit, ez aztán nagyon látványosra sikerült. Legalábbis nekem tetszik, biztos nem egy-két perc volt, de megérte a beleölt időt. Olyan mint Blackbeard maga, szóval ütős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #5410 Dátum: 10 márc 14, 14:04:40 » |
|
Hát igen, biztos sokat dolgozott vele aki megrajzolta - merthogy nem én követtem el. Én csak kivágtam a részletet, aztán pluszban toltam a kezére egy füst effektet még. Az eredeti alkotás itt tekinthető meg. Szerintem is gyönyörű egyébként.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 16, 18:06:07 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5411 Dátum: 10 márc 14, 21:12:33 » |
|
én is hoztam egy nyú képetha kritikát kértél kritikát kapsz (megjegyzem én is azt akarok, hört mí bébi ♥) boci555 van benne néhány anatómiai hiba (elcsúszott a fül hosszú a fej, túl nagy a kéz), de az most nem számít. azt tudjátok h a színes ceruza igazából az az eszköz ami a legtöbb tudást igényeli ahhoz hogy helyesen lehessen használni? szóval én inkább ajánlanám az akvarellt gyakorlásra, vagy a vízben oldódó filceket. de ha már mindenáron ceruzázni akarsz használj inkább akvarell ceruzákat. az arcot szépen árnyékoltad, de ez nem teljesül már a nadrágon (a fény is összevissza jön.) és egy utolsó dolog. illetve kettő. mi az a maszat a háttérben? dolgozz tisztábban nem bántásként mondtam, nem ér megsértődni love & peace
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5412 Dátum: 10 márc 14, 22:40:10 » |
|
Ja, és a rajztanárom szerint a színes ceruza nem való "művészeknek". Az csak a gyerekeknek jó játszadozni és színezgetni.
Elég érdekes felfogása van annak a tanárnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5413 Dátum: 10 márc 14, 22:59:31 » |
|
ez tényleg fura felfogás. de tényleg az egyik legnehezebb technika ha nem úgy akarja az ember használni mint a grafitot. de ahhoz olyan színismeret kell hogy az nem kezdők sajátja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5414 Dátum: 10 márc 16, 14:03:19 » |
|
Tényleg jól néz ki. Meg mint már MSN-en is mondtam, illik hozzád a kari. De az ava se semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|