boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #5325 Dátum: 09 dec 04, 18:41:14 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 04, 18:45:10 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #5326 Dátum: 09 dec 07, 21:37:43 » |
|
Talán hmm nem is tudom te!?!? xD
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5327 Dátum: 09 dec 07, 22:31:20 » |
|
Az Ada deviantartos oldalán található kép... De ott még található pár érdekes kép! A Halibel Cosplay eléggé khm érdekes... De Adának már írhatsz itt a Fórumon.. Szerintem nem sűrűn fog válaszolni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 07, 22:42:40 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5328 Dátum: 09 dec 07, 23:37:33 » |
|
a képen ada van és vanda azaz a bicaj
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5329 Dátum: 09 dec 07, 23:56:32 » |
|
Néztem én is, hogy ki az a Vanda!? Nem mondod komolyan hogy a bicajt hívja Vandának! x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5330 Dátum: 09 dec 07, 23:58:42 » |
|
igen öt ezen semmi fura nincs az én gépem neve harry és ez csak a kisgép töbieket nem sorolom XXD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #5332 Dátum: 09 dec 09, 17:49:29 » |
|
A profilom teljes mértékbe megváltozott Ugyan régen, de még nem írtam be Westendezős avatar (L) xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #5333 Dátum: 09 dec 09, 19:25:20 » |
|
Annyira idegesít, hogy itt mindenki jól tud rajzolni csak én nem. Annyira gáz. Már nincs is kedvem próbálkozni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5334 Dátum: 09 dec 09, 19:50:22 » |
|
Hát pedig csak úgy tanulsz meg jól rajzolni, ha minél többet gyakorolsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #5335 Dátum: 09 dec 09, 19:53:11 » |
|
Én is csak ufókat tudok rajzolni (de azért lelkes maradtam...) igaz sokkal jobbakat képzelek el mint amit sikerül lerajzolnom de sebajXD Elvégre sohasem tanultam meg rendesen rajzolni szóval mit várok...Jó nekem az ufós stílus... Úgy amúgy ajánlom a mangából való másolást nekem isszonyúan sokat segített abban h. fejlődjek. Egy rajz tőlem: http://i789.photobucket.com/albums/yy174/zsofi051/IM000911.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 09, 20:02:14 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #5336 Dátum: 09 dec 11, 11:30:16 » |
|
méghogy rajzolni >.< énnemtudok, nekem szinte csak a másolás megy, bár a régiből sokat fejlődtem, mert úgy kezdtem, h papír kinyomtat másikpapír és másolok aztán jött a képernyőről, vagy ahogy asthi is mondja a mangából való másolás, majd élő kép másolása, és most ott tartok, hogy élő vagy rajzolt képek esetleg fotók alapján összedobok egy saját rajzot, tehát mittomén csésze, kakashi poszter, játékdelfinem és kész is egy részeg kakashi + iruka fanart (ezmos egy hülyepéldavolt, de ígyvan) Itt van 1 másik is, ezt most találtam sztem nagyon jó lett Padló http://th05.deviantart.net/fs8/300W/i/2005/359/e/2/tunnel_by_Broken_Soul_Stock.jpgTükör http://fc07.deviantart.net/fs8/i/2005/354/c/1/Silver_frame_by_AsphyxiaStock.jpgFal http://fc05.deviantart.net/fs8/i/2005/362/c/f/Red_Tag_on_Cheese_Cellar_by_cheesyflips_stock.jpgEmber http://th08.deviantart.net/fs8/300W/i/2005/347/3/d/body_stock_9_Sleep_by_LitiL_DiviL_Stock.jpgKész kép: http://fc09.deviantart.net/fs7/i/2006/001/9/e/Alone__by_rewston.jpgÉs minél többet másolsz szerintem, vagy legalábbis az én esetem ben így volt, hogy annál inkább érzed magadtól az arányokat, és hogy egy vonalnak hol is van az igazán jó helye ^^
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5337 Dátum: 09 dec 12, 17:20:10 » |
|
nem szeretek másolni. de élő modell után szeretek rajzolni. egész más mint fotóról. meg ajánlom mindenkinek a "kroki" intézményét múlt héten csináltam de sztem ujra kezdem XDXD a vázlat jobb lett mint ami kialakul belölle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5338 Dátum: 09 dec 12, 19:13:30 » |
|
De ott még található pár érdekes kép! A Halibel Cosplay eléggé khm érdekes... Azt én is néztem...mondd, hogy fényképből készült...utána pedig jöhet a cím és a telszám janem...a hölgy vasas Sebaj, azért megismerkednék vele, maradjunk annyiban
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 12, 19:14:13 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5339 Dátum: 09 dec 12, 19:49:34 » |
|
Annyira idegesít, hogy itt mindenki jól tud rajzolni csak én nem. Annyira gáz. Már nincs is kedvem próbálkozni erről a rajtanárom jutott eszembe: "Valamiért mindig az van ebben az iskolában hogy aki jól tud rajzolni az elmegy informatikát tanulni akinek meg lövése sincs a rajzhoz az pedig eljön az én fakultációmra kínlódni."
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
|