boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #5265 Dátum: 09 okt 06, 18:37:45 » |
|
Csak egy jó gép kell hozzá, onnantól szerintem már bárki tud ilyeneket csinálni xD azaz én mindenképpen, lehet, talán, á ezekrohattjóképek
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #5266 Dátum: 09 okt 07, 08:17:50 » |
|
Fúúúj kirázott a hideg amikor a csupa hálós fákat néztem @_@ brrr fujjfujjfujj De amúgy jó képek, csak az a kettő ami olyan volt brrr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #5267 Dátum: 09 okt 07, 16:45:35 » |
|
Csak egy jó gép kell hozzá, onnantól szerintem már bárki tud ilyeneket csinálni xD azaz én mindenképpen, lehet, talán, á ezekrohattjóképek
Szerintem pedig nem gép kérdése A gép kérdése kb a sebesség, a képméret/minőség és a látószög. na itt egyiksem meghatározó képelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5268 Dátum: 09 okt 07, 18:48:42 » |
|
hát azért nemhiszem hogy egy átlag géppel tudnék így makrózni, meg azért minimum i álvány kell hozzá, és ne mondd, hogy ezeknél nem meghatározó a képélesség -.-
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #5269 Dátum: 09 okt 07, 21:58:27 » |
|
Akkor ajánlom figyelmedbe őt: http://momentoes.deviantart.com/ , aki mindössze egy kis Canonnal nyomja, egy kis barkácsolaással, és kreatívitással, és hidd el ha egy olyan kezébe adna valaki egy normális tükörreflexes gépet, aki csak emgnyomja auto mondom az exponáló gombot, nem lennének jobbak a képek. Maximum a minőségük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #5270 Dátum: 09 okt 07, 22:32:52 » |
|
Jaj de jó képek Majd én is ha találok egy jó line art ot akk lesz új szinezésem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #5272 Dátum: 09 okt 08, 16:38:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #5273 Dátum: 09 okt 09, 09:54:02 » |
|
home made signature :'D by ps
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5274 Dátum: 09 okt 09, 09:55:45 » |
|
üdüdüdü-üdüdü jólett *-* lányom ha legközelebb nagyon unatkozol csinálhatnál nekem ilyesmi hátteret
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #5275 Dátum: 09 okt 09, 10:03:34 » |
|
hátteret? asztalra? ..meglátom mit tehetek : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5276 Dátum: 09 okt 13, 17:47:04 » |
|
úú ez a pon&zi alá nagyon jó :3 avacsere kuroshitsuji -s ra °w° azaz Ciel És egy code geas-es alá
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 14, 17:11:18 írta boci555 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
PriemRyeest
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5278 Dátum: 09 okt 17, 09:07:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5279 Dátum: 09 okt 18, 22:25:45 » |
|
Balról a harmadiknak, meg az ucsónak sztem kicsit túl lett húzva a szeme, meg a kopasz miért sárgább, mint a többiek, amúgy jókép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|