Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #4740 Dátum: 09 júl 07, 19:55:05 » |
|
Saphi, vagy én vagyok lemaradva vagy pedig a Tsuchikage sapija barna és nem a Mizukage sapija
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #4741 Dátum: 09 júl 07, 20:54:39 » |
|
Ez a kép rossz!! Mizukage sapija Saphija zöld. Ezt én is megtaláltam!! De rossz ^^
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4742 Dátum: 09 júl 07, 21:05:25 » |
|
És miből gondolod, hogy zöld? Ez a kép mellesleg benne volt animében is. De hát akkor biztos tévedtek... Na, nem sokára én is linkelek két képet, amit nemrég rajzoltam. Egy kutyát, meg egy szarvast. Bár utóbbit lehet szerencsésebb lenne Rajz topikba linkelni, ugyanis az alap rajzomat - ami még rajzlapon volt - oda másoltam be. De mindegy, majd még eldöntöm. xD A szarvasra még úgy is hosszú folyamat vár, mire kész lesz. Még meg kell rajzolni a szarvát, a hátsó lábait és a hátteret is... Csak néha már az agyamra megy a sok rajz. xD Így is naponta elszed az időmből három órát... És még alig haladtam vele... Epic. >.>
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4743 Dátum: 09 júl 07, 21:12:45 » |
|
Magadról is linkelhetnél képet (az az "Én" be^^)
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4744 Dátum: 09 júl 07, 21:18:11 » |
|
NARUTO SPOILER VESZÉLY ----- NARUTO SPOILER VESZÉLY ----- NARUTO SPOILER VESZÉLYlegújabb munkám a naruto manga legújabb fejezetéből a Mizukageszerintem jó, szép lett Ezt a szinezést milyen programmal csináltad me érdekelne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #4745 Dátum: 09 júl 07, 21:19:34 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 07, 21:20:32 írta naruto fan mester »
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #4746 Dátum: 09 júl 07, 21:27:38 » |
|
hmm nagyon faszák lettek de akkor is ZÖLD!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #4747 Dátum: 09 júl 07, 21:35:44 » |
|
Amit Saphi linkelt a Kagékról, az szerintem igaz, bár vagy én vagyok vak, vagy Kishi/AnimeStúdió hibázott Ugyanis azon a képen én egyik kalapon sem látom azt a jelet, ami a Mizukage kalapján látható. Egyedül a Kazekage kalapján lévő hasonlít rá, de ugyebár a kék az biztosan Kazekage De ha vak vagyok, szóljatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4748 Dátum: 09 júl 07, 22:09:00 » |
|
Hard nem vagy vak^^ Tényleg a studió hibázott off: fogaddd máá el az MSNet Hardd grr xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4750 Dátum: 09 júl 08, 10:56:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #4751 Dátum: 09 júl 08, 12:41:31 » |
|
Ha fejlődni akarsz, akkor valami témát keríts köréjük (vagy nem kell de akkor meg kva jónak kell lennie a makrónak), mert ez eddig annyi, hogy felfedezted, hogy van makró mód a fényképeződön. Tehát érted, semmi különleges nincs bennük, amiért megmaradna az emberekben. >>És örülök, hogy hanyagoltad a webfordítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4752 Dátum: 09 júl 08, 13:10:20 » |
|
Öm tudom, de ez a légy ittvolt a jó piszkos ablakunknál xDD Amúgy köszi a tanácsot tehát pl téma? Hm a rovar mögé egy virág? >>Minden féle képpen mindenki mondta xD Amúgy csak akk ahsználom, ha angolt kell magyarra mert akk valamennyire jól jön
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4753 Dátum: 09 júl 08, 13:13:05 » |
|
http://naru-rawr.deviantart.com/art/Kata-128721764Öm tudom, hogy nem lett jó, és hogy még gyakorolnom kell, és épp ezért gyakorlok is, mármint szerintem ez is elmegy annak.. xD nahszal legalább nem unatkoztam.. >viszont a háttérrel sokat szarakodtam -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 13:13:46 írta Gyümi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #4754 Dátum: 09 júl 08, 13:14:43 » |
|
A témát bele kell látni mikor csinálod a képet. Képzeld el, hogy hogy fog kinézni az a kép, ha benned se maradna meg, akkor ne csináld meg azt a képet, hanem próbálkozz más fényerővel, beállítással. Van olyan amikor minden stimmel, de a kép még mindig semleges. Ekkor jön elő a photoshop. Ilyenkor néha elég egy ügyes vágás, amivel a témát valami extrém helyzetbe helyezed (pl Harrd egyik képe ami tetszett nagyon. A virágos. Az is tökéletesen unalmas kép lett volna de szépen volt beállítva, megvágva), vagy akkor teszel rá valami effektet, akármi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 08, 13:17:37 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
|