Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4650 Dátum: 09 júl 01, 21:27:33 » |
|
paintel csináltad vagy photoshoppal?
wáááhááhááh xDDD ez kellett.. Amúgy Harrdy, msnen már elmondtam a véleményem :ke ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4651 Dátum: 09 júl 01, 21:32:52 » |
|
Azta Harrd, az első nagyon tetszik! Kapott is favot. A színek nagyon tetszenek. Én meg összedobtam ezt: http://habamee.deviantart.com/art/I-was-the-sky-127904797A margaréta szar és nem illik oda tudom, de nem találtam mást. Amúgy Sylwe akkor majd teszek fel a cicáról képet (Mondjuk a három közül melyikről? xD ), csak ahhoz elő kell kerítenem, mert fogalmam sincs melyik erdőben egerészik. xD Aztán ráveszem egy fotóra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #4652 Dátum: 09 júl 01, 21:36:45 » |
|
Szenszéé, nemértem mibajod a kérdéssel, a BD-s Shiros képet én painttal színeztem..legalábbis a haját meg a szemét..a szemét...xDD
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4653 Dátum: 09 júl 01, 21:40:53 » |
|
én sem értem ugyanis ezzel a kérdéssel a minőségére céloztam mert azt meg kell vallani tényleg nem a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Bonnie
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4655 Dátum: 09 júl 01, 21:46:01 » |
|
fotosoppal is lehet amatőrködni, szóval nem biztos, hogy paint^^ Harrd, Saphira, nagyon jók a képek *-*
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4656 Dátum: 09 júl 01, 21:46:33 » |
|
igen meg azokra az érdekes foltokra gondoltam az egész képen fellelhetőek és az csak akkor látható ilyen jól ha paintel van elmentve a kép meg kiszinezve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4658 Dátum: 09 júl 01, 22:08:59 » |
|
Úgy értettem, hogy ha már felmerült a kérdés, akk.. Amúgy Saphi a csajszi szárnyát nem a virág elé kellett volna rakni? Mármint akkor nem lenne feltünő a margaréta szerk.: újkép: http://naru-rawr.deviantart.com/art/Pipacs-127948788
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 01, 23:18:12 írta Gyümi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4660 Dátum: 09 júl 02, 00:26:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
|
« Válasz #4661 Dátum: 09 júl 02, 00:36:13 » |
|
AAAAh O___O Ez alami gyönyörű :DD
egyébkánt találtam Microsoft Fotópályázatot (Windows 7 háttérképek) lehet nyerni laptopot, meg minden finomságot xD Nemhiszem hogy a hónap végéig összetudok hozni egy nevezhető képet, de ezt közölnöm kellett xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4662 Dátum: 09 júl 02, 08:58:49 » |
|
Új ava&ala. Love Hina :] Ma kezdtem el nézni, nagyon megszerettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #4663 Dátum: 09 júl 02, 11:55:48 » |
|
Miroku sajátmagadrólképazavában? Végre
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4664 Dátum: 09 júl 02, 11:57:28 » |
|
Azok a szemek xDDD Harrd azt a pályázatot én is láttam. Bár ha jól olvastam, akkor csak tájakról, illetve épületekről lehet küldeni... Kár. Kíváncsi vagyok majd a képekre. Tuti letöltöm őket, ha vége a versenynek. xD Ugye milyen szééép kutya. *_* Nézzétek el a bénázásomat a képpel, de egyfolytában ugrált... Nehéz egy ilyen kutyát lefotózni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|