Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #225 Dátum: 07 aug 13, 13:38:12 » |
|
NAh akk első kérdésem ha berakom a képet a signatureba akko azt hogy tudom mozgatni? ÉS kinek van CS3-ja a 10.0-ás version?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 aug 13, 13:39:20 » |
|
Nos...ha ki van jelölve a Layer (amit ot ahova akarodt jobb oldalt a legalsó kis képernyőn látsz) akkor a fekete nyilacska segítségével tudod mozgatni a képet, Nekem 7.0-ám van, de volt feltéve CS2 is is és ott tök ugyanaz volt minden...amúgy a 7.0 a legjobb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 13, 13:45:49 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 aug 13, 13:40:17 » |
|
Én tok egy jó ötletet: az egyik oldalon ott van a kis Sasuke a másikon a nagyobbik és a szöveg: 3 év mit tanul annyi idő alat az ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 aug 13, 13:42:05 » |
|
Nem rossz...még töröm rajta a fejem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 aug 13, 14:20:41 » |
|
Ritka: Én ezt ajánlom: Vetkőzz, Sasuke! Vetkőőőzzz! És rakj be mellé egy meztelen Sasukét Az én avatarom maszek, én rajzoltam. Asuma. (róla akaratom ellenére is mindíg egy majom jut eszembe)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 13, 14:27:17 írta Amos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Itachi.takuta
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Ulquiorra Forever!
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 aug 13, 14:24:25 » |
|
... Van egy ilyen topic is. Nah, szóval szerintem ez is egyértelmű. Szeretem Itachi-t . De nemsokára az avámon vagy az aláíráson változtatni fogok. Akarok rajzolni egy Itachi-t, azt be scann-elni, és berakni.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 aug 13, 16:21:26 » |
|
Ritka: Én ezt ajánlom: Vetkőzz, Sasuke! Vetkőőőzzz! És rakj be mellé egy meztelen Sasukét Az én avatarom maszek, én rajzoltam. Asuma. (róla akaratom ellenére is mindíg egy majom jut eszembe) Te halljátok ez egyre jbb Fanoknak fog készülni a dolog, szal ennek nem hiszem, hogy örülnének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 aug 13, 16:46:47 » |
|
Na neeee, ki nem örülne egy pucér Sasukének? A női nem biztos díjjazná, az élén velem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 aug 13, 17:03:07 » |
|
én pl nem örülnék nek.xD ritka, lécci ne egy ízléstelen képet kezdj el gyártani :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 aug 13, 17:08:54 » |
|
NOshát...talán ez nem izléstelen kép Nem lett a legjobb, de talán elmegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amos
Vendég
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 aug 13, 17:20:01 » |
|
Sztem jó lett. Én még ilyet sem tudok. Nem vagyok jóban a képszerkesztés művészetével. De azért remélem lesz pucér Sasuke is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 aug 13, 17:20:42 » |
|
Hmm... ez tényleg jól néz ki! De hogy Amos se legyen egyedül én egyet értek az aláírásában foglaltakkal pl... :-X De ez már nagyon szubjektív:D Ritka, jó ez a hobbid nagyon! Mindig gyártasz valami remek újat! Nekem nincs hozzá türelmem. Múltkor megcsináltam a világ legjobb Oros képét és abbahagytam. Elvégre a csúcson kell abbahagyni. Mondjuk lehet, h én kicsit fakítanék a legyezőn és a sharingan pöttyökön, mert rikítanak icipicit, de ez csak egy gondolat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 13, 17:22:23 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Arisa
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 aug 13, 17:22:37 » |
|
Ritka a sigre csak ennyit tudok mondani: wow Nagyon szép lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 aug 13, 17:23:17 » |
|
nekem nagyon tetszik. kár hogy én nem tok ieneket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #239 Dátum: 07 aug 13, 17:26:56 » |
|
Hmm... ez tényleg jól néz ki! De hogy Amos se legyen egyedül én egyet értek az aláírásában foglaltakkal pl... :-X De ez már nagyon szubjektív:D Ritka, jó ez a hobbid nagyon! Mindig gyártasz valami remek újat! Nekem nincs hozzá türelmem. Múltkor megcsináltam a világ legjobb Oros képét és abbahagytam. Elvégre a csúcson kell abbahagyni. Mondjuk lehet, h én kicsit fakítanék a legyezőn és a sharingan pöttyökön, mert rikítanak icipicit, de ez csak egy gondolat. Igen, erre már nem volt türelmem, de megteszem A világ legjobb Oros képe? Melyik? Mutasd lééééégyszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|