|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2793 Dátum: 08 júl 26, 21:59:35 » |
|
nah én is erre azt tom mondani h mit kéne oldani tök jó lett pláne 1. próbálkozásra... fuuu am itt mindenki olyan ügyes xD ugy értem az egész fórumon xD ez nem ér xD én is akarok
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2795 Dátum: 08 júl 26, 22:05:43 » |
|
köszi ^^ Noeka.. figy valamiben biztos teis jó vagy a maximum h sokat kell gyakorolni ^^ de a végeredmény számít énis nagyon távol vook még a jótol de nemszabad feladni ^^ (főleg ha nem is tudja az ember mert egyszerűen PS függő x'DDD ) > ugyanez még 1 X xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2796 Dátum: 08 júl 26, 22:10:54 » |
|
háttigen xD amire eljuttok a Desz szintre a ps-ben ... xD nemamúgy, nemvoktúljó psben ahhoz képest, hogy 2006 márc.-ban kezdtem, mondjuk, igaz, hogy tavaly 1 percet se nyúltam pshez, de najó, amikor eljutottam ide, akkor azért előelővettem ritkám, szal már ösz-tél körül ...ugyh 1 évignemis pseltem még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2798 Dátum: 08 júl 26, 22:26:03 » |
|
nahh ígykell a porba taposni valakit egy háesszel x'DDDD am Handy ez... egszerűen.. annyira hihetetlenül.. (nemkáromkodikmertakkorbannoljáknemkáromkodikmertakkorbannoljáknemkáromkodikmertakkorbannolják) jooolett *.* a szöveg meg x'DDD áhh lol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2799 Dátum: 08 júl 26, 22:30:24 » |
|
hmm.. Apa, loooool xDDDDD de nem lekváros volt... hanem szándékos xDDDDD ja ennek így nincs is értelme xDDDDDDd mind1 xDDD vmi agresszív kismalacos viccbe volt xDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2800 Dátum: 08 júl 26, 22:33:39 » |
|
Fordtás elég érdekes, dehát ez van... örülök, h teccik nemsoká készvan még egy oldal xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2801 Dátum: 08 júl 26, 22:38:31 » |
|
jé ez naon jo am kivi vok a kövi oldalra is /ou kivi kövi mi a franc am mind1 xD/ nah
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2802 Dátum: 08 júl 26, 22:39:56 » |
|
én sejtem mi lesz a következő oldalon ... ez vmi Hentai manga, és a következő oldalon matsumoto levetkőzteti Hitsut, és az azutáni oldalakon meg dugnak xDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2803 Dátum: 08 júl 26, 22:49:34 » |
|
Deszi.... -.-
Mondom Omake mangaaa Hitsu szülinapjáról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|