Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2610 Dátum: 08 júl 17, 09:59:24 » |
|
Hát a jobb szélső Oro az tényleg nagyon süti. Szerintem jó lett, olyan Zemoris, illik hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2611 Dátum: 08 júl 17, 10:06:51 » |
|
hmm... az alá bejön, csak a balszélsű Oro-tól most valahogy, nincs kedvem már reggelizni xDDDD a jobboldali meg no comment xDDDD am télleg illik hozzád
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2612 Dátum: 08 júl 17, 10:27:32 » |
|
omfg Handy xDDDD ezaz Zemo,énse tudok photoshopozni(nincs is a gépemen..).. paint powa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2613 Dátum: 08 júl 17, 11:01:03 » |
|
Én szerettem/szeretnék játszogatni a ps-pal, csak elhagytam vhol xD és most nem töltöm le újra xD Am meg... kösziii:D:D:D Lehet,h megmarad xD Mégha pixelkés is xD Éljen a baloldali Oro bleeeeeeee Jó étvágyat Deci-kun xD Ku-ku-ku és fu-fu-fu xD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2614 Dátum: 08 júl 17, 11:48:11 » |
|
jóvammá Zsemle xDDDDDDD énmeg unatkoztam mivel, 1órán át nemvolt netem, szal csináltam 1 house-os alát xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2615 Dátum: 08 júl 17, 15:14:51 » |
|
háátaza bal szélső oro az olyan ááááááá jujj :'X de azért tecccik (na nem oro csak az alá) lenne egy kérdésem...az alák feltöltéséhez meg kell adni a kép direkt linkjét... jóvan megtettem... de még ígyis csak a link van kiírva, és nem a kép látszik... miért? és it csináljak hogy jólegyen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 15:47:23 írta atka94 »
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2616 Dátum: 08 júl 17, 16:24:05 » |
|
verdict remélem nem baj de a tollas képedet beraktamj háttérnek nagyon tetszik
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2617 Dátum: 08 júl 17, 17:05:56 » |
|
Rossz emotot használtál xD Írd azt a zöld hányós fej helyett, hogy cekci Akkor ki leszünk békülve És ha szeretnéd látni a képed alul, akk meg azt,h [img]ide a linket[ /img] de perjel elé ne tegyél szóközt Van egy új avám Zemorimaru xD de nem fogom használni xD Csak megint rámjött a paint láz xD Áj vana jór bádí, Szószkee : D~~~ Hmmm... Zemorochi-ként jobb lenne, nem?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2618 Dátum: 08 júl 17, 17:29:46 » |
|
omf Zemo... xDDD nah,kitud deidarát imitálni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2620 Dátum: 08 júl 17, 17:42:48 » |
|
nna ujj alá ami szerintem sz*r ugyhogy nemhuzza sokáig, de egy daraig most ez lessz
|
|
|
Naplózva
|
"Pein legyőzhetetlen -.-" "
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2622 Dátum: 08 júl 17, 17:56:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2623 Dátum: 08 júl 17, 17:57:47 » |
|
Na lecseréltem "SZÁSZKE" MS-ét a Devil May Cry 4 Nerojára(nekem nagyon tetszik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
atka94
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|