DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 08 júl 16, 21:06:30 » |
|
óóóóhhhhh, jeeeeeee, pont megvan a 400óra cs xDDDDDDD hmm... ezt tudtam ^^ deakkorse, a mennyiség számít, hanem a minőség xDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 08 júl 16, 21:22:23 » |
|
Styleváltás: Deidara Aláírás: Sasori és Deidara,mint Pretty Cure hősnők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 08 júl 16, 21:27:23 » |
|
ő-ő-ő nocomment x"DDDD izé...nagyon cuki xD deamnem magasabb a megengedettnélvéletlen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 08 júl 16, 21:28:14 » |
|
hmm Death fiam ez az alá ez fajintos Ulqui poWa > jééééézusom O.O milyen elmebajos csinál ilyen fanartokat ?? xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 21:28:46 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 08 júl 16, 21:28:38 » |
|
hát akkor levágok belőle minnyá átoperálom > nemmarad sokáig,csak poénból kiraktam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 21:29:23 írta Ciklon005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 08 júl 16, 22:46:02 » |
|
Sztem übercuki x333 És az enyim mien? A régi is naon teccett de ez a kép kiérdemelte h leváltsam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 08 júl 16, 22:47:57 » |
|
ne má ez a sok tranfesztita szereplő nagyon zavarja a lelkem de akk én is kirakok egy jó képet
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 08 júl 16, 22:51:19 » |
|
Hé Neko-kun észrevetted h Sasori ugyan oan ruciban van mint az alámban Hitsu? xDD Azt a képet egy GinxHitsu-sból vágtam ki ahol Gin meg oan ruciban volt mint Dei xDD >>Nah ez az a kép: http://www.kepfeltoltes.hu/071105/327_www.kepfeltoltes.hu_.gif
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 22:54:44 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 08 júl 16, 22:52:51 » |
|
na embörök tettem be én is új avát és tettem be új alát is nekem nagyon tetszik a gyilkos gumimaci
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 23:06:34 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 08 júl 17, 04:41:20 » |
|
Micsoda fájintos alkotások vannak itt...nemártana belehúznom,mert én még annál is szarabb vagyokXD
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 08 júl 17, 08:18:54 » |
|
LOL... Ez tetszik... Szegény gumimaci... :'( Mit ártott? Király az alád Xenon! De Adáé sem utolsó! A 2 vetekszik... Bár Ada tegnapi aláírással való megnyilvánulása óta, valami ilyesmit is vártam... Csinos csaj... Jól áll neki a vérvörös!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 08 júl 17, 09:05:37 » |
|
Kísérleti jelleggel új alá. PAINT YOOO!!! Ki mondta,h nem lehet vele is újat? XDXDXD Nagyon villogó, de ha hányingere van valakinek szóljon vazz, imgimgimgxD KivágásArrébTolásEffekt B) És gonosz arcok Hú... de rossz ránézni xD Majd leveszem, most lusta vagyok xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 09:13:13 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 08 júl 17, 09:38:50 » |
|
loooOOOOoool nahh ez keleltt így reggelire xDDDDDDD jétus isten xDDD hát anyum.. ez abszolut mindent visz.. annyira .. hihhetetlenül aranyos.. h már majjdnem fáj xDDD az a jobb szélső Oro profilból akkora egy jó kép h áhh x'DDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 08 júl 17, 09:46:12 » |
|
Árigátó fijambijam Így kell xD Tessék még dícsérni mások is, h elhiggyem tényleg XDXDXD (sose fogomxD de Dachi-kun azért rásegítettél:p ) Köszke:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|