Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 08 júl 15, 18:20:25 » |
|
neménvook... am meg...lehet valaki ilyen.. hmm csajom lehetne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 08 júl 15, 18:20:52 » |
|
Az egy csaj a képen szerintem. Beteg? Én imádni beteg embereket xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 08 júl 15, 21:04:34 » |
|
Dacchan tessék valami rózsaszínt betenni avába! És hová lett az alád? Úgy egyáltalán, miért nincs? Dachi... naaa Be happy be Cappy és szánsájn hepinessz Csinálj valami szépet:D Úgy szeretjük nézni az új alkotásaid : )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 08 júl 15, 22:22:39 » |
|
Jah és am Adachi neked van a legtöbb hszod.. még 4000 háesz és fórum-king leszel. x) Nade hg ne legyen off. szerintetek az avataromat is leváltsam Kuro-ra??(aláírásbankisscsaj:D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2569 Dátum: 08 júl 15, 22:25:40 » |
|
hát ha annak is ilyen megbűvölő feje lesz akk igen de ez a fej ez enm tudom ez annyira megigéz
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2571 Dátum: 08 júl 16, 07:21:47 » |
|
Tök jó az avád Ada ^^ Látom, jó megvagdostak valakit ........ lenne mérgezése..... jajj de bírnám, ha egy emó, azért halna meg, mert megmérgezte magát a rozsdás pengével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2572 Dátum: 08 júl 16, 07:27:50 » |
|
sztem csak max valami discos hülye **** lenne akkora állat h rozsdás pengével tolna ilyesmit xDDD am kössz ^^ xDD anyum.. őő majj az is eljön Gaara-fangirl ..őő ez ígyvan de annak is nézz utánna h ki van itt a legtöbbet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 07:34:38 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 08 júl 16, 11:40:19 » |
|
Nah... nem ilyesféle rózsaszínt álmodtam oda neked Nem is választhattál volna... kikészültebbdacchanosabbat... : / Még jó, h szeretsz újat csinálni Mármint ... megunod te eeeezt Azért érdekes és jó kép xD Csak szegénynek biztos... viszket a 100. centinél a bele, vagy a bordája... xD
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 08 júl 16, 11:41:39 » |
|
Na, nekem ez az aláírásod ada most kifejezetten tetszik.. x')
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 08 júl 16, 11:45:41 » |
|
lol még be sem konferáltam xDDD nahh.. hmm szal kész az új alám xDDDD senki nemondjon semmit :F xDD épp reggeliztam mikor csináltam szal kilehet bírni am meg.. anyukám.. hmm nem fogom én olyan hamar egyébként köszi meg nekedis Seed bácsi xDDD hmm am nemlett valami nagy szám PS terén de nemtudtam h micsináljak vele xDD denembaj így pont hozzám illik xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 08 júl 16, 11:48:59 » |
|
Kevés benne a vörös Ada, én raknék bele többet is ........... Sőt, én az egészre egy vérben csöpögő csontvázat tennék Amúgy jó lett ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2577 Dátum: 08 júl 16, 12:22:33 » |
|
én maradok a szelídebb aváknál... :'X Adachi ez azért durva...xD az avádon az ki? vagy nem ismered? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 08 júl 16, 12:27:18 » |
|
hmm t-i-t-o-k am a Gaarás aváddat elnézve magamtól is rájöttem h a szelíd és kawai megoldások híve vagy am meg ha több lenne benne a vörös akk elfolyna a kép..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 08 júl 16, 14:35:31 » |
|
Nah új aláírás. Captain Kyouraku Shunsui. Nanao-chant is majd megcsinálom egyszer. Jah saját készítés természetesen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 16, 14:36:50 írta bero »
|
Naplózva
|
|
|
|
|