ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 08 jún 07, 12:37:42 » |
|
Letöltöttem a Ps Cs3-mat ,de még kell tanulgatnom ,hogy mit ,hogy kell csináljak ,már régen nem photoshopoztam visszakell szokni rá . Slane vagi lett ,nekem nem lett volna tülrelmem hozzá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 07, 12:38:24 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 08 jún 07, 12:44:07 » |
|
Nem tudom hogy ez OFF-e vagy sem, de Ti hogy szereztétek be a PS-t/CS-t? Mert én már vagy fél éve vadászom rájuk, de trial version meg nem érdekel, és csak olyat találtam.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 08 jún 07, 12:55:45 » |
|
Nekem már egyszer megvolt a Ps valamennyi (nem emlékszek ,hogy melyik volt meg) ,csak a gépem állapota egyre jobban romlott ,ez előt héten vasárnap ki is éget minden belőle (de kapot donort ) ,szal most én az uTorrentel töltöttem le. Ha meg van ez a program neked adhatok egy linket.De adhatok egy linket ahol uTorrent nélkül is letöltheted ,csak Pü.ben ,mert nem szabad reklámozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 07, 12:56:55 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1833 Dátum: 08 jún 07, 12:56:50 » |
|
Ipirike, érdekelnek magyar tutor videók?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 08 jún 07, 12:58:07 » |
|
Am hát én küldözgettem mindenkinek a linket eleinte, de már annyi embernek átküldtem, hogy bárki meg tudja adni neked. Nah alkottam egy 10 perceset, itt az eredmény: BANkhai. http://kepfeltoltes.hu/080607/BANkhai_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1835 Dátum: 08 jún 07, 13:43:05 » |
|
bero: Ez nagyon pofásan néz ki, elismerésem. Én msot jelenleg azon gondolkodtam, hogy mangát kéne kéne színeznem, de sajna az a baj hogy a mangák fele néha oylan átláthatatlan hogy ki ne találod, milyen szín szükséges. Legalábbis velem így volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 08 jún 07, 13:47:02 » |
|
rondar én amikor nem eldönthető milyen lenne egy kép akkor szoktam egy animeből való kép segítségét hívni a színekez
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
rocklee
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 08 jún 07, 13:50:39 » |
|
Tudnátok egy linket adni, hogy honann tudnám ezt a progit letölteni.
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"
Mesterem: sani-chan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1838 Dátum: 08 jún 07, 15:51:34 » |
|
rondar én amikor nem eldönthető milyen lenne egy kép akkor szoktam egy animeből való kép segítségét hívni a színekez Na igen, de ha oylan amngák amiknek még nincs anime részük, akkor felesleges. A karakterekkel nincs gondom, engem a táj szokott zavarni. rocklee: Az Adobe főoldalról letöltheted a 30 napos ingyenes verzót, aztán ha tetszik, megvásárolhatod az eredetit. De nem kell a legújjabbat mert a legtöbb tutorial a 7.0-ás verzióhoz szól, ami fellelhető. Én a 6.0-ás verzióval dolgozom, nekem az is megfelel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 08 jún 07, 15:56:08 » |
|
És trial v. teljes verziót használsz? Csak mert ha a trialból a fél eszköztár kimarad, akkor az elég bosszantó.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 08 jún 07, 16:02:48 » |
|
Nekem a teljes verziós van meg. Apám annó kapta ajándékba, de neki nem teszett. Túl bonyolult volt számára. Én meg kb. egy éve használom. Ez idő altt fejlesztettem ki vele a Rasengant meg a Chidorit, de tudok vele képeket összevágni, tudok lézert csinálni, meg még hasonló okosságokat, amik alapnak számítanak egy PS Sensei tudományaihoz képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 08 jún 07, 16:28:17 » |
|
Hát az tény, hogy elég bonyik. Én a GIMP 2-t használom, és néha az is elég bonyolult, de meg akarom tanulni a PS-t meg a CS-t is. Most (a GIMP mellett) az Apophysis-t tanulom.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 08 jún 07, 16:40:32 » |
|
Segíthetek az alapok megtanításában. De ezekre van a turial.hu de ott néha nagyon nehezen átláthatóka tutorialok. Bár elég jó minőségűek. Jó kis dolgok vannak ott is. A photshop nehéznek tűnik, de valójában csak anynyira nehéz mint amennyire a turial amit talász hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1843 Dátum: 08 jún 07, 16:42:07 » |
|
A GIMP2 az jó kis progi próbáltam alkotni vele de nem vagyok én kreatív ezért felhagytam az ilyen dolgokkal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 08 jún 07, 16:46:21 » |
|
Én kézzel elkészítem a vázlatot, gépre felviszem és a GIMP-el kiszínezem. A Photoshoppal állítólag több réteget lehet egyszerre manipulálni, de még nem próbáltam - még nincs meg . OFF: Az Apophysissel meg fraktálokat lehet csinálni, tök jó, de a renderelés hosszú.
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|