Zemori
|
|
« Válasz #1230 Dátum: 08 márc 29, 17:33:10 » |
|
Annyira komoly ez a chibi:D Tobi már a bölcsiben is nagy arc lehetett:D Kár:D Azért köszi:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD
|
|
« Válasz #1231 Dátum: 08 márc 29, 17:36:26 » |
|
Igen, látszik xD Ha felveszel msn-re akkor elküldhetem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1232 Dátum: 08 márc 29, 17:38:41 » |
|
Ajj, szerintem is tök cuki És már tudom honnan volt ismerős a ruha, Doug-nak is ilyen van, amikor szuperhősnek rajzolja le magát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1233 Dátum: 08 márc 29, 17:44:34 » |
|
Köszi:D De lementettem innen:) És, h ne legyen már nagyon csevegős: http://photoblog.eztools.com/f/9/4/8/4274948/63.jpgJajj mármint szét kell vagdosnixD Jajj, szal keresek mégegyetXD Tényleg! Itt van alapnak sok képecske:D Ez természetesen az Orochimaru keresésre adott lista: http://www.flickr.com/search/?q=orochimaru&w=all&s=int
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1234 Dátum: 08 márc 29, 18:03:28 » |
|
Egy kis hír: A szoftvergyártó kiadja a Photoshop ingyenes változatát az otthoni felhasználók részére Photoshop Express néven! De hogy magyar nyelven meg-e jelenik nem tudom... :'X (Ezt is csak egy újságcikben olvastam, gondoltam szólok...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1235 Dátum: 08 márc 29, 18:07:11 » |
|
No már "régen" váltottam signet, aztán kedvem volt megint csinálni egyet Orihime látható rajta a Bleachből. Az első signem, ahová a saját rajzomat tettem bele^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1237 Dátum: 08 márc 29, 21:37:31 » |
|
Nagyon jó lett mindkettő, de...gyáááááááh.....áááááá... Hinamori naggyon jó lett!! Lesz miben gyönyörködniXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1238 Dátum: 08 márc 29, 22:35:16 » |
|
Na most kcisit Urahara lett a képem Rám tört kcsiti a bleach láz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1239 Dátum: 08 márc 30, 05:14:00 » |
|
nahh hát egyik nap nagyon unatkoztam és a gépemről csináltam egy hátteret szerintem tök tuti lett xD http://thekenny.extra.hu/stalker.jpg( a gép maga csak sötétítve lett h passzoljon a többihez, más nem lett rajta fotosoppolva )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 05:15:36 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1240 Dátum: 08 márc 30, 05:24:41 » |
|
nahh váltottam avát xD a képen egy BMX elős srác látható lehet h ez nemmarad olyan sokáig mint a childrenes kép.... őő eddig tartott a kép xD beraktam egy kedves, aranyos kislányt külön kiemelt kedvencem a drága
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 11:34:19 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1241 Dátum: 08 márc 30, 11:35:00 » |
|
Nekem tetszik , szeretem az ilyen kepeket dolgokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1242 Dátum: 08 márc 30, 15:11:43 » |
|
nah, végre csináltam egy alá-t xD csak kicsit elkésve mert a épen látható emberke, már kinyiffant, és Crispy nővérem se mentheti meg xDxDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1243 Dátum: 08 márc 30, 16:08:11 » |
|
Áá nagyon jó az avád, de csak mert Ita van rajta Egyszer rá kéne magamat szánnom, hogy csináljak én is Meg ha tudnék :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1244 Dátum: 08 márc 30, 16:47:40 » |
|
hmm kitkéne megmentenem? amugy uj ava xD egy ujabb Dávid. de ez nem őőő! bárkiis azthinné eztélleg nem ő xD szeretem ezeket a kis rókákat ^_^ annyira arik ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|