Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 08 márc 25, 18:07:34 » |
|
El is felejtettem szólni, hogy kész az új alá+ava....... Haaruhis, szóval pasiknak izgulni, leányoknak, meg felnőni hozzá .......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 08 márc 25, 19:11:26 » |
|
Ayame-chan, rohadt jó az avád! Én most kezdtem el nézni az Ergo Proxyt, szal lehet h hamarosan én is választok belőle vkit aki v ava, v. aláírás lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 08 márc 26, 10:12:35 » |
|
Nekem azért ez az avatarom és aláírásom mert bírom Itachit és a Hebit. Ilyen egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 08 márc 26, 12:51:07 » |
|
Cart, ha erre jársz... Jó a szöveg az aláírásodban! Pirossal: Állítsák vissza a közös Japán Magyar határt... Behalok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 08 márc 26, 12:52:44 » |
|
Jah, én is a minap röhögtem rajta egy jót!XD De az Isten szereti a hülyéket, szöveg is jó.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 08 márc 26, 14:06:59 » |
|
Új aláírásom van, elég sokat szenvedtem vele mire az animációt oda raktam ahová akartam, de még most sem a legjobb, majd még este igazítok rajta, de most már nem volt rá időm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 08 márc 26, 14:08:20 » |
|
valaki akinek van kedve ideje és stöbbi csinálna nekem egy Darker than Blackes, FMA-s, Black Cates aláírás képet? Megköszönném! ha gondolod megpróbálkozhatok vele de ígérni nemtudok semmit > jól néz ki Bero Sasukét és Itát te vágtad 1 más mellé vagy ilyen a kép eredetileg ??
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 14:09:08 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 08 márc 26, 14:13:19 » |
|
Pont ma találtam ez a képet csak az alját levágtam mert egyébként túl nagy lett volna. alul még vannak sziklák meg egy szakadék közöttük, de még sztem változtatok rajta, hogy az egész beférjen ide, mert úgy sztem jobban néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 08 márc 26, 15:08:55 » |
|
bero: amikor az örök mangekyou sharingan volt az aláírásod, azt honnan szedted le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 08 márc 26, 19:45:00 » |
|
Melyikre gondolsz a pirosra? már mint amelyiken tobi volt rajta és az volt rá írva, hogy the sharingans true power?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 08 márc 26, 20:15:09 » |
|
ha gondolod megpróbálkozhatok vele de ígérni nemtudok semmit Arigatou előre is! Addig van ez helyette, igaz még nem láttam Bleach de legalább jól néz ki a kép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 08 márc 26, 22:26:01 » |
|
Gyerekek, vki mondja már el nekem, hogy hogyan csináltok ilyen szééép szöveges aláírásokaT Kicsit vissza kell lendülnöm a dologba Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 08 márc 29, 13:23:31 » |
|
miért mert sharingan mániás vok ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 08 márc 29, 17:29:31 » |
|
Nasi, dumában láttam az avád:D Eszméletlen:D Ha van belőle nagyobb, akkor linkeld már be plz vhova:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 08 márc 29, 17:31:50 » |
|
Sajnos ebből csak egy van és az is ilyen picúr