Ne félj, Lew, ezzel nem vagy egyedül.
Én az animét egy hónapon belül háromszor kezdtem el nézni, de az első résznél tovább még nem jutottam. Pedig adtam neki pár esélyt, de... nem tudom, a kalózokért egyáltalán nem rajongok.
Aztán meg miért lennél megkövezve?
Ha nem szereted, mert nincs benne semmi olyan, ami megmozgatna benned bármit, akkor ez van, ez vagy te. Egyéni véleményért még nem akasztottak fel senkit.
Ja, bocs, pár középkori feltalálót lehet elégettek máglyán. x-)Na, viszont most én kérem ugyanazt, amit te kértél az imént: nehogy megkövezzetek, de muszáj megkérdeznem: te ezt csak színezted fotosoppal, vagy rajzoltad is? Vagy úgy volt, hogy volt a nyers, fekete-fehér manga, aztán te belevitted ezeket a színeket?
A Fairy Tail-lel csak nemrég kezdtem el ismerkedni, eddig ígéretesnek tűnik, és eddig Gray viszi a pálmát. Nem értem, miért hagyja el állandóan a naciját, de még nem tudtam ráunni, hogy elsütik ugyanazt a poént részenként hatvanszor.
Na, viszont a színezésed: hogy a viharba csináltad? Mocskos jó egyébként. És mennyi idő megcsinálni egy ilyen képet? Nem szoktad felvenni a monitort, hogy színezed ezeket a rajzokat, szívesen megnéznék egyet, kettőt, hármat... (: