hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #6330 Dátum: 12 jan 04, 13:35:34 » |
|
Igen ez egy Henge, nem értem hogy nem jöttetek rá Itt van Itachi : http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405820_219005518181581_100002164041201_481947_2032213148_n.jpg(Nyomi feje lett) Amúgy szerintem azért ismerős mert a rajzaimat egy modellről szoktam rajzolni. Ráguglizok egy névre, keresek egy vagány képet, lerajzolom a körvonalakat, kicsit tónusozok, megerősítem a körvonalakat, feltöltöm a facebookra és végül a NarutoKunra linkelem Ja és mivel az arcok nekem még nem mennek annyira( ) ezért inkább Tobikat fogok rajzolni
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6331 Dátum: 12 jan 04, 18:41:33 » |
|
hamisjoe: szerintem jó lettek Itachi hengevel, tetszett, de az eredeti is jó de akkorisss Kakashi 4ever ^__^ Amúgy az eredeti kép most a hátterem, (Kakashi, Sasuke, Naruto) így összevágva 3 kép. ps-sel csinálta nekem egy barátom x3 Szerk: jut eszembe, unalmamban rajzoltam egy kicsi véres képet Daisuke-ról és Sasuke-ról (akik nem vágják, Dai' az fansztorim főszereplője, Sasuke unokatesója) és hát...szóval kifröccsenő vért nem tudok rajzolni, először tollal és cerkával cisnáltam, aztán javítgattam rajta, de csak rosszabb lett, és amikor azthittem úgy elcsesztem, ahogy már nem lehet, piros filccel próbáltam menteni a menthetőt, de ettől csak olyan lett, mintha egy csokor torz tulipán nőtt volna ki ott, ahol belement az a Chidori izé amit Sasuke fejlesztettt ki és nem jut eszembe a neve. hm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 04, 20:09:09 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6332 Dátum: 12 jan 04, 23:32:44 » |
|
Vettem Tithen. Szünet ide vagy oda egy pár napja nincs sok időm rajzolgatni, de mondom, amint lesz rá időm, írok. Nem szabadulsz meg tőlem. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6333 Dátum: 12 jan 05, 19:34:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #6334 Dátum: 12 jan 05, 19:44:00 » |
|
Rakd fel más hova a fészbuk nem hozza bééé. Ez a tartalom jelenleg nem elérhető A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni. Ezt írja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6335 Dátum: 12 jan 05, 19:54:43 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 05, 21:49:22 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Best in the World!
|
|
« Válasz #6336 Dátum: 12 jan 05, 20:04:31 » |
|
Jó képek lettek, igaz, hogy csak Konan-t ismertem fel, a másik tagnak nem tudom a nevét, csak látásból ismerem, de még úgy se biztos. Ezt úgy értem, lehet hogy mást látok a papíron, mint amit te rajzoltál Különben szép munka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6337 Dátum: 12 jan 05, 20:07:23 » |
|
az kurenai kibáék senseie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6338 Dátum: 12 jan 05, 20:08:46 » |
|
már akartam írni hogy Kurenai, de Utakata san megelőzött, amúgy sztem jóklettek, én felismertem ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #6340 Dátum: 12 jan 05, 20:34:29 » |
|
Sabaku az a szóló Deidarás kép nagyon nagyon jó lett! De a másik 2 is tetszik, gratu! Utakata neked is csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #6341 Dátum: 12 jan 05, 20:43:39 » |
|
jók lettek, főleg a solo deidara, amúgy ha megnézed, kurenainak olyan a szeme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6342 Dátum: 12 jan 06, 18:45:18 » |
|
Kitaláltam hogy újraszínezem egy régebbi munkámat ^^ ugyanis kiváncsi vagyok mit tudnék a mostani tudásommal kihozni belőle =D Így azt a színezésem választottam amire anno nagyon büszke voltam de mai szemmel + megtoldom egy kicsit és az egész mangaoldalt kiszínezem =) http://graypapaya.deviantart.com/gallery/#/d46j4es - ez lenne az =D Huh látszik nem manapság készült xD Egérrel húzott, lineart vonalak, maszatolás, a fényekről a hajon meg ne is beszéljünk xD egyenlőre még csak a lineart van kész http://imageshack.us/photo/my-images/859/fairytail2091157.png/Erre a munkámra talán most én vagyok a legkíváncsibb =D Jól megmutatja mennyit fejlődtem =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6343 Dátum: 12 jan 07, 14:15:34 » |
|
Lew! Szerintem nagyon jók lettek! A Lineartodat várom színesbe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #6344 Dátum: 12 jan 07, 14:45:00 » |
|
Egérrel húzott, lineart vonalak, maszatolás, a fényekről a hajon meg ne is beszéljünk xD Miért, már nem egérrel dolgozol? :O Emlékszem erre a színezésre, erre mondtam FT grafikai munkák topikban, hogy nekem túl maszatos és homályos hatást kelt. Egymás mellé tehetnéd majd a kettőt, before-after módon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|