Lew
|
 |
« Válasz #6315 Dátum: 12 jan 02, 20:06:16 » |
|
Tithen : Szép rajzok, bár szó mi szó én nem igazán szeretem ezt a stílust de ez az én szociális problémám egyébként rajztechnikai szempontból szépek =) Közben én is befejeztem kis hazánkról a művem. A háttér ... nos van ami szép benne van ami nem annyira, lehetett volna szebb is "^^ Hungary-channal úgy-ahogy elégedett vagyok  Köszi a segítséget hozzá =) http://graypapaya.deviantart.com/#/d4l2gsq
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #6316 Dátum: 12 jan 02, 20:07:56 » |
|
Lew: Szerintem jó lett a szinezés. =) Az előző munkád is nagyon szép vot! ^^
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
 |
« Válasz #6317 Dátum: 12 jan 02, 20:18:57 » |
|
én azért tennék hungary-chan hátára egy íjat, végülis a magyarok bajnok íjászok voltak Xp
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #6318 Dátum: 12 jan 02, 20:19:13 » |
|
Tithe: ez a rajz érdekes és jó értelemben érdekes  Jó jellemzést ad rólad, mármint, hogy milyen volt az éved, ami szintén jó benne, hogy változatos és nem egyhangú  M. Bogi: Húúúúhúhúhúhú, Lew ez jó rajz  Nagyon szép színezés, ééééés hazafi rajz  Nagyon szép, gratulálok. A háttér még illik is a lány ruhájához és magához a lányhoz  Bár jobban örültem volna, ha mosolyog a lány, mintsem ilyen morci, de mindegy, így is szép rajz 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6319 Dátum: 12 jan 02, 20:52:38 » |
|
Hű, Lew, ezért kaptál tőlem egy favot.  (Tőlem az elsőt.  ) Nagyon jó lett, gratulálok.  Mondjuk az átlag photoshop fű ecsetet nem nagyon kedvelem, de azért most elnézem.  Amit az előzőből kifelejtettem, hogy a lépő lába lett fura még szerintem. Szóval alapesetben ember nem tud ekkorát lépni, vagy az azt jelenti, hogy túl rövid a lába. Ettől függetlenül nagyon tetszik, az arca, haja, tekintete kifejezetten.  Na meg, már nincs Voldemort orra. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #6320 Dátum: 12 jan 02, 21:02:46 » |
|
Köszi Tithen.  Jócskán rám fér a korrepetálás SAIból, mert csak annyira tudom használni, amennyire magamtól rájöttem.  Te a gyűrődéseket én meg az emberkéid mozdulatait irigylem...  Nem ismerem rendesen az anatómiát, úgyhogy be sem tudom állítani rendesen az "alanyaimat". :'D Most fogtam bele egy új rajzba. Ha eljutok vele egy valamennyire értékelhető szintre, akkor megmutatom, véleményt kérek és neked is írok egy „rövidke” kis levelet.  Szép lett Lew. :3 Igaza van Saphirának. Az arckifejezése megadja az egész kép hangulatát. :3 (egyedül a bal kezével nem vagyok kibékülve, de az az én bajom ^^")
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
 |
« Válasz #6321 Dátum: 12 jan 03, 11:12:12 » |
|
kicsit off: a hetaliába miért nem csináltak romániát? ő rabolná el hungary chantXD
|
|
|
Naplózva
|
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
The dreamer fairy
|
 |
« Válasz #6322 Dátum: 12 jan 03, 15:00:36 » |
|
Lew, azt az elhatározást a Hungary-chan szemében... Sokan megirigyelhetnék.  Egyébként is nagyon jó!  ( és köszi  ) Tithennanis: szerintem én is cukorhiányban szenvedek, ezért ennék reggeltől estig édességet, de úgy döntöttem, inkább lerajzolom.  Aranyos vagy! ^^ Én meg csak bámulok, mennyit fejlődtél 1 év alatt... Grat!  A-chan, szerintem rá fogsz te jönni a SAI-ra, szerintem nem nehéz, de tablet nélkül nincs kedvem kísérletezni... (*szülinap*  ) Utakata: gugliba írd be és megtalálod Romania-chan-t is.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
 |
« Válasz #6323 Dátum: 12 jan 03, 15:02:43 » |
|
jé téll kösz luna-sama  amúgy szerintem azért piros az arca meg van elszánt tekintete mert magyar=kicsit meghúzta a garatot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 03, 15:03:53 írta Utakata24 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #6324 Dátum: 12 jan 03, 16:02:02 » |
|
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat ! Jól esik  Az arcára vagyok én is a legbüszkébb =) Meg a hajára ^^ Utakata: Azért piros az arca mert így szerintem jobban néz ki =) És azért van elszánt tekintete mert nem adja fel ^^ Igazából azt a jelentést szántam a képnek ( nem tudom kinek esett le =D ) hogy bármilyen kín és gyötrelem vár ránk csak menetelünk tovább előre =) Pl: a törött bilincs azt jelképezné hogy hiába voltunk rabok ( Szovjet diktatúra, törökök ) nem adtuk fel eltörtük a láncainkat és elszántan haladtunk tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Best in the World!
|
 |
« Válasz #6325 Dátum: 12 jan 03, 17:12:08 » |
|
Szerintem is gyönyörű lett Lew a munkád, ami engem illet, én már le is mentettem gépre!  csak így tovább! Nem olvastam végig a fórumot, mind a 428 oldalt, inkább megkérdezem! A Black Lagoon-ról készített valaki valami fanképet?  Ha nem kivállalna el egy olyan kihívást, hogy Revy-ből rappert faragjon? Mindig is kíváncsi voltam tőle egy ilyen képre, én nem értek hozzá, a Google se tudott segíteni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #6326 Dátum: 12 jan 04, 09:38:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #6327 Dátum: 12 jan 04, 10:05:40 » |
|
Nem is tudtam, hogy ITachi és Kakashi ikrek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mystgun
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
Best in the World!
|
 |
« Válasz #6328 Dátum: 12 jan 04, 10:06:57 » |
|
Én se  Nem látok különbséget a kettő között...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6329 Dátum: 12 jan 04, 12:04:12 » |
|
Ez Itachi hengével álcázva! Hogy még ezt sem tudjátok, ejnye-ejnye...  Kakashiról egyébként annyit, hogy jó lett a kép, bár gyanúsan ismerős. Meg ha kiszíneznéd sokkal jobban feldobná az az egészet, és azok a feliratok úgy nem illettek oda annyira, szerintem.  Itachiról pedig annyit, hogy tökéletesen sajátította el a henge művészetét! Ahogy azt a kis pluszt is hozzáadta, hogy Pakkunt is odavarázsolta, és ahogy olyan melankólikusan-kakashisan néz előre, a kiszámíthatatlan jövőbe... Egyetlen könnycsepp szánkázott végig az arcomon. :.) Köszönöm Itachi, most már én is tudom mit kell tennem! *elcsomagolja a hamuban sült pogácsát, és eltűnik a kéklő távolban* *de még mielőtt túl messze menne Lewhez is intéz néhány szót* Szóval Lew, megértem én, akinek nem inge, ne vegye magára! De azért köszönöm, hogy annak ellenére, hogy nem tetszik a stílus, mégis megdícsérted.  A képedhez meg annyit, hogy tényleg nagyon jó lett! A linearttal még nem voltam úgy kibékülve, de a színezés csodákat tett. (hinthint ugye hogy jót tesz a szín)A-chan, várom a levelet, várom! Nem sürgetésképp, csak... biztatásként....? Igen, ez így jó lesz, biztatásként.
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
|