Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6120 Dátum: 11 szep 04, 20:20:41 » |
|
Nekem egy Genius PenSketch tabletem van, jó nagy, mivel laptopot használok, az asztalon el sem fér, és a tolla elemes. Nincsenek rajta gombok (ami van, azt se használom ), és a képet csak a monitoron látom. A tollát cserélni kellett egyszer (no nem azért, mert meghalt benne az elem, hanem egyszerűen mert nem bírta sokáig). Egyenlőre csak ez az egy tabletem volt/van, szóval nem igazán tudom mivel összehasonlítani. A méretével összesen ennyi a bajom, hogy neki káll támasztanom a gyomromnak, és még így is eltakarja a laptop billentyűzetének a felét. De mivel ilyen nagy (9X12es), ezért jó nagy és határozott mozdulatokkal tudok rajzolni. Bár belegondolva, talán kicsivel nem kéne annyit mozognom, és nem szakadna le a vállam, hmm... És könnyebb lenne szállítani... hmmm... Majd belehúzok devin, hogy nyerjek egyszer egyet. xD Shiro, ha minőségre törekszel, és hosszú ideig akarod használni (és komolyak a szándékaid, LOL), akkor én is a Wacomot ajánlom. Én meg igyekszem tönkretenni az enyémet, hogy újat vegyünk (dehogyis, szeretem az én nagy böhömömet <3).
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6121 Dátum: 11 szep 05, 13:27:37 » |
|
A kicsik közül NGS DRAW MASTER-ről próbálok leírást keresni, de sajna eddig csak elég mkinimális infókat találtam:
kb 40 font aktív terület 20x15cm (spanyol oldalon vásárlói leírásban 20x17) 1000 LPI van hozzá tollvezeték nélküli egér, szoftver, meg usb kébel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 05, 13:40:50 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6122 Dátum: 11 szep 06, 08:43:48 » |
|
http://www.grasshopper.hu/vasarlas/wacom/A6-wide/bamboo-FUN-Pen-and-Touch-S.htmlÉn egy ilyenre gyűjtök. (közben már megvolt rá a pénzem, csak elköltöttem másra... ) Egyelőre ez tökéletesen megfelel arra, amire nekem kell. Az ára sem szörnyű Wacomhoz képest. (Már csak abban reménykedek, hogy nem lesz baja a 64bites op rendszerrel...) Szerintem neked is jó lenne, de úgyis te döntesz. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6123 Dátum: 11 szep 07, 06:34:15 » |
|
Csak azért nem durva az ára, mert A6-os. Én olyan kicsin nem tudnék sajnos dolgozni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 07, 06:35:34 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6124 Dátum: 11 szep 14, 11:49:10 » |
|
Nekem pont megfelel. ^^ Amúgy sem elég biztos a kezem a túl nagy rajzoknál. Ha tehetem, akkor mindig mindent kb A5-ös méretben vázolok, de ha a véglegeset nagyobbra szeretném, sosem sikerül olyan jól, mint a vázlat... Közben összeszedtem a pénzt, és meg is vettem a tabletet. PhotoShopban rajzolgattam vele, és kiptóbáltam Corelben is. A Corel PhotoPaint nem érzékeli a nyomást, de a sima igen... lol xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6127 Dátum: 11 szep 18, 12:26:54 » |
|
Lew: Hát hová lett az a pici lány? qAq Mindenesetre nagyon jó a színezés. UchihaMasashi: Nagyon jó lett, bár a kezét nem igazán értem, hogy hogy van ott. Meg hát persze nekem rigolyám az, hogy minden színes legyen, de legalább a vér szép piros benne, nyamm. Nah, segítek én is beüzemelni megint ezt a témát, tegnapi kínszenvedésem eredménye: http://www.kistithen.deviantart.com/#/d4a4qepItt egy közelebbi a búrájáról: http://kistithen.deviantart.com/art/Pane-jya-close-up-258899532?G-G-G-G-GORILLA KEZEK~
|
|
|
Naplózva
|
Pane! Jya terathi herara. Pane! Jya faryoma herye. Pane! Jya farero tseryone tore tsere hene...
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6128 Dátum: 11 szep 18, 12:55:47 » |
|
Nagyon király Tithen *-* Még akkor is ha gorilla keze van A kis bárd *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6129 Dátum: 11 szep 18, 13:19:35 » |
|
Masashi: Alakul, bár én nem igazán csípem az ilyen emos , véres rajzokat, de ha ettől eltekintünk szép rajz. Tithenannis: Elöszöris gáz ha Annis-nak hívlak? Hosszú a neved =D Másosdszor nekem nagyon tetszik a rajzod. A keze valóban kicsit nagy lett de nemhinném hogy nekem kéne ezt szóvá tennem, én még ennyire se tudok kezeket rajzolni. A rajz nagyon szép színes, gyönyörüek az árnyékok és nagyon szép a háttér. Grat hozzá Szerk: Hát na =D mindenki felnő gyszer még Rin is =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #6130 Dátum: 11 szep 18, 14:16:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6131 Dátum: 11 szep 18, 15:05:51 » |
|
Ritli: Kis bárd, awww. A Pane Dhiria című dalból van, amit Kaito kománk énekel. Röviden arról szól, hogy Kaito kománk, hogy kikönyörögjön az istenből egy kis esőt (mert a szülőföldjén óriási szárazság tombolt) felmegy a mennybe, ahol ott is találja istenünket, angyalaival körülvéve, akik énekelnek neki, de az isten tetszését nem nyeri el a daluk. És akkor jön a nap hőse, Kaito, és olyat énekel, hogy tyű, az isten elsírja magát (vagyis elered az eső), és happy end. ^^ Csak ajánlani tudom, én nagyon szeretem, nesz': http://www.youtube.com/watch?v=SURpV8Vla5wLew: Akkor már inkább Tithen. ^^ És köszi, a gorilla kéz hibába sajnos gyakran beleesek. Rikan: A színezésed mogyoró krémre emlékeztet, nyamm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6132 Dátum: 11 szep 18, 15:24:43 » |
|
Tithen: oké =)
Rikan: Tetszenek a színezésied, amolyan egyszerü de nagyszerü kategória =D
Am miért van az hogy azok a rajzaim amik véleményem szerint jól sikerültek kevés favot kapnak, de ami nem lett olyan jó az mindenkinek tetszik? =D Komolyan mondom nem értem =D Szerintem a Rin-es színezésem nagyon szép lett de fele annyi favot nem kapott mint a Narutos, ami amúgy nem lett olyan nagy szám :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6133 Dátum: 11 szep 18, 17:13:59 » |
|
Lew: Ez mindig így van. Az kapja a legkevesebb favot, amivel napokig szenvedtél, és az kapja a legtöbbet, amit 15 perc alatt dobtál össze... A fene se érti, de így van. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tithenannis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6134 Dátum: 11 szep 18, 21:17:24 » |
|
UchihaMasashi: Igazából én sem tudom megmondani, csak nekem valahogy furának tűnt. Ja, az lehet, hogy az a hiányzó vonal szúrt szemet. Az nagyon elképzelhető. Új verziót fel fogod tenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|