Naruto világában:
Létrehoznék 1 klánt (Isakawa klán, vezetéknevem japánul).
Lenne 1 doujutsum (Nekogan, azért hívnák így mer amikor aktiválva van úgy néz ki mint 1 macska szeme)
ennek a képessége a telekinézis (dolgok akarattal történő mozgatása), ennek továbbfejlesztése a:
Qantum-Nekogan látom az elemi részecskéket és azokat is mozgatom (vagyis szétszedem és felépítem az anyagot, de elveszi az erőmet)
[a "sima" nekogannak élénk citromsárga a QN-nek 1 kicsit sötétebb "krém" sárga színe van]
(ezt csak nők tudják használni, mert ahoz h birtokold és továbbadd elég 1, de h használd 2 "X" kromoszómád kell h legyen...
magát a "sima" nekogant )
Ahoz h aktiváld a Qantum-nekogant el kell h veszítsd a szüzességed...
(elég perverz kekkeigenkai
)
Amit tennék:
- szétszedném Yahiko-pein (+a többiét) testét a qantum-nekogannal h +védjem Kakashit. (még előtte taliznék Kakashival h tudjam használni a QN-t
) v lehet h nemis kell QN elég ha a "sima"- Nekoganal kitépem belőle a pearcingeket (chakravevőket v miaz) és majd az igazit bontom atomjaira
- legyőzném az akatcukit, Kisame kardját elvenném és +ölném vele Kisamét (nembaj h nemtudom +fogni a kardot mer nem a kezemmel fogdosnám hanem a "sima" nekogannal...)
- +keresném Sasukét és jobb beleátásra bírnám (ha nemlehetne akk 1 QN vs. MS élethalálharc lenne Isakawa Ayumi [azaz én] és Uchiha Sasuke közt)
- orvosi ninja lennék ( a QN-el nemrossz ötlet, jobblennék mint Tsunade...) és én lennék Konoha fizikusa és kémikusa is
- 1esíteném a klánomat a Hatake klánnal és az lenne a Hatakawa klán
(Kakashi örülne 1-2 Nekogan-os utódnak)
- anyum nem ebből a klánból való, olyan ereje lenne h szellemeket idéz + dumálgat velük, ezt énis tudnám, ezért médium lennék
és feltámasztanám a hullákat (nem olyan Pein módszerrel hanem úgy rendesen) mert a QN-el összeraknám a sérült testüket és mert médium vagyok visszahívnám a lelküket
(pl. +menteném Shizunét)