Ayumichan
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 dec 05, 20:22:22 » |
|
Eldugnám Kakashi könyvét. stbstb
Szegény Kakashi mit fog így olvasgatni? Igaz, nincs is szüksége arra a könyvre ha én is ott vagyok... Majd én elszórakoztatom. Aztán még amit csinálnék elmennék a Dragonballba, ellopnám Bulma időgépét és átvinném a Narutoba , aztán visszamennék a multba és +változtatnám a történelmet és az időutzás no jutcu-val +mentenék 1 csomó már halott szereplőt. sőőőt ha már egyszer van 1 időgépem akkor a jövőbe is mehetek, és +nézem h Naruto vajon Sakura v Hinata mellett köt ki? Vagy esetleg mind2?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 dec 05, 22:13:57 » |
|
OFF: Hinata pont ettől kawaii,h cuki xD (értelmes mondatalkotás jutsu) ON: Lezúznám Peint és Madarát,szöcskét addig verném amíg meg nem normálódna,és Karint magamnak akarom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mikoto-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 dec 07, 00:40:07 » |
|
Ha a Bleachbe bekerülnék, akkor beálnék arancarnak, megtanulnék tök jól harcolni, Grimmjow beosztottja lennék (nem tom hogy írják a rendes nevét ) És megkísértve a lehetetlen nem engedelmeskednék Aizennek. Jah zaklatnám az espadat... Nem lennék hosszú életű karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke1521
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
császár
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 dec 08, 08:00:36 » |
|
Kakashi megérdemelné, hogy elvegyük tőle a könyvét. Mert állandóan azt olvassa. De azért egy idő után vissza adnám. Csak szivatás képen.
|
|
|
Naplózva
|
mert én már csak ilyen vagyok :p
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 dec 08, 15:15:56 » |
|
Hátha én bekerülnék a Naruto világába akkor beiratkoznák a Ninja akadémiára! Megtanulnám az alap Jutsu-kat majd újakat fejlesztenék ki! + Segítenék Konohának betépni az Akatsukit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke1521
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
császár
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 dec 08, 17:27:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
mert én már csak ilyen vagyok :p
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 dec 19, 16:31:46 » |
|
előző hosszászólásomhoz annyit hogy Pein méginkább halált kapna tőlem persze előtte kiadós kinzás és az "istennek" képzelt énjének földbetiprása.... utálom ....
Gwin... no comment. jah és bannolás szabadság is van..a modik részéről... figyelj oda bár lehet már késő....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 dec 19, 16:32:42 » |
|
OFF: Re: Gwin -hát neméppen ez egy -mint akárhol olvashatod- naruto fansite, nem azért jönnek ide az emberek, hogy a te görénykedéseidet olvassák no hell neked... ON: no am meg nem szemétkedni Kakashi-val ... ez olyan, mint ha NAruto-tól megvonnád a Ramen-t... szerintem elvonási tünetei lennének tán még Pein-ékhez átállna, hogy lerombolja konohát, mert nem kapta meg a napi ramen adagját...no azt talán azért nem bár kitudja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gwin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 dec 19, 19:39:06 » |
|
Hali.Sorry,most látom h a hülye haverom a suliban bejött a nevemen,és ilyen ocsmányságokat írt ide... Bocsi mindenkitől akit megbántott,nem tudtam róla h az én nevemmel jött be... :omg:De majd megkapja a magáét... És bocsit kérek Sasuke1521-től is,akire ilyen hülyeségeket írt az a hülye haverom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 dec 20, 00:18:30 » |
|
Moderátor: | Gwen, javaslom a jelszóváltoztatást, valamint ha közösségi épületben lévő publikus számítógépet használsz, akkor jelentkezz ki, amikor elhagyod a gépet, ezzel elkerülve a hasonló kellemetlenségek jó részét | | Sasuke1521, kinek nem inge... |
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gwin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 dec 20, 08:09:49 » |
|
Neeem,itthoni gépről vagyok...Gondolom ő meg a suliból lépett be...Csak mondtam haveromnak hogy beregeltem egy jó kis Narutos site-ra...De hát nem gondoltam volna hogy ekkora egy... Na mind1,már megkapta a magáét.Sorry még1xer mindenkitől a kellemetlenségekért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 dec 20, 13:07:49 » |
|
Gwin...mi az nektek ma nem volt tanítás???? oi oi oi... visszaolvastam most.. háát Zoll sama hol találod ki ezeket a neveket szemből péklapáttal tarkón b*szó no jutsu ez a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gwin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 dec 20, 14:53:28 » |
|
Jaja,nem volt hála az égnek Jól meg is püföltem haveromat amiért ilyen rondaságokat írkált ide...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 dec 20, 17:25:30 » |
|
Kedvec Akakashi! Ezek csak a végtelenül békés, nyugodt, kiegyensúlyozott és harmóniára törekvő lelkivilágom gondolati manifesztációi, örülök,hogy elnyerték tetszésed, így már nem csak a fejemben rohangászó micro ninják hangjai támasztják alá azt, hogy ezek jók.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető