kotosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 dec 28, 19:49:52 » |
|
Kakashi karaktere nekem egyértelműen viszi a pálmát! Az ő karaktere igazán el van találva. Továbbá Shikamaru, Naruto és Jiraiya karaktere is szerintem elég jóra sikeredett. Nomeg azért én Tsunadét sem hagynám ki a sorból Igazi karakteres karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 dec 30, 18:58:22 » |
|
Igazából nekem is kakashi a kedvencem, mert vicces, titokzatos, erős éshát olvassa a könyvecskéét valamint szerintem sasuke is el van találva, az elkóborolt bárány, aki szerintem a történet végére újra a jó oldalon lesz, vagy meghal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #168 Dátum: 09 jan 06, 19:01:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #169 Dátum: 09 jan 06, 21:21:30 » |
|
Én is úgy gondolom: Kakashi. Örök kíváncsiság felé, h mi lehet a maszk alatt, vicces, erős, okos, és segítőkész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #170 Dátum: 09 jan 07, 13:37:49 » |
|
Hát úgy került ide h van egy reklám az a reklám ahhol felsorolják a nők jó tulajdonságait És Tsunadéra szinte mindegyik illik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #171 Dátum: 09 márc 16, 20:01:05 » |
|
Kakashi hatalmas, Minatonak adtak egy stilust ami engem is megfogott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #172 Dátum: 09 márc 31, 18:24:36 » |
|
Van 7 ember akit iszonyúan bírok: 1:Itachi (4ever) 2:Shikamaru 3:Jiraya alias Ero-Sennin:D (a veszekedéseit bírom Narutóval) 4:Naruto 5:Minato (4ever) 6:Kakashi 7:Ichiraku ( )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 31, 18:26:42 írta tocika12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #173 Dátum: 09 ápr 14, 17:40:18 » |
|
Nekem igazából több kedvencem is van - Shikamaru: valahogy nagyon el lett találva. Lusta, semmit nem szeret csinálni, de ha valamit elkezd, azt végigviszi, és nagyon okos - Itachi - Jiraya - Asuma: laza, aki kinőtt (valamelyest) a lázadó korszakából, és megértette a "Király-problémát" - Naruto - Kakashi - Gaara - na meg a női karakterek: Hinata , Temari, Tsunade
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hateshi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #174 Dátum: 09 ápr 14, 21:09:16 » |
|
Hát szerintem Kakashi mert az álarc miatt titokzatos, és amugy kedves és humoros. Naruto mert kedves és jó barát. Pein mert ideális főgonosz (jó cél vezérli, bár rossz út vezet hozzá) Hinata mert félénk de ugyanakkor bátor is tud lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #175 Dátum: 09 ápr 14, 21:13:22 » |
|
Szerintem Itachi-ét és Jiraya-ét!Itachi-nak szerintem úgy ahogy van COOL, plusz még ez az önfeláldozós dolog is.... Jiraya, meg a legeslegnagyobb! Az a nő imádat, mintha magamat látnám! Bár ő a kora miatt ekkora forma.Egy hangyányit jobban kedvelem mint Itachi-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #176 Dátum: 09 ápr 14, 21:16:49 » |
|
Hát először is Pein-nek, mert szerintem nagyon érdekes főgonosz, nem olyan szokványos. Aztán Itachinak, mert hosszú ideig azt lehetet hinni hogy gonosz de mind végig Konohát és az öccsét Sóskát védte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #177 Dátum: 09 ápr 16, 16:52:17 » |
|
Szerintem Sasuke karaktere a legjobb, ha nem tudnám, hogy a sztori címe: Naruto, biztos azt hinném, hogy ő a főszereplő. A családi háttere és az egész élete nyitott könyv. Minden cselekedete teljesen érthető és lekövetkeztethető a korábbi eseményekből.
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
|
« Válasz #178 Dátum: 09 ápr 16, 17:52:10 » |
|
Hát én nem mondanám, hogy nyitott könyv vagy hogy levezethető lenne... Sőt ő az egyik - ha nem az egyetlen - karakter, akit kifejezetten utálok és nem bírom megérteni a logikáját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
|
« Válasz #179 Dátum: 09 ápr 16, 18:00:25 » |
|
Jól van utálom én is, igazából nem nagyon érdekel, azt mondom, hogy érthető, de nem azt, hogy ésszerű, Sasuke egy őrült! És le fogom cserélni a képemet
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
|