jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 aug 22, 17:27:35 » |
|
a női karakterek közül számomra Tsunade a legjobb a 106 mellével és a vasöklével a másik legjobb szászkekun, mert folyamatosan színleli a hidegséfget, és csak az igazán komoly, legtöbbször élethalálharcokban mutatkoznak meg az érzései és ezt úgy bírom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 aug 28, 15:34:56 » |
|
most mondhatnám azt a sablonszöveget, h mindegyik.. és ezt is mondom mivel így igaz! ha egy karakter is hiányozna, már nem lenne ugyanaz! nem tudok dönteni, mindenki hozzátesz egy kicsit a manga teljességéhez!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 15:39:07 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 nov 08, 15:28:01 » |
|
az én véleményem az, hogy Gainak és Rock-Lee-nek mert elég hülyék, de érzelmesek és ez bennük a jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 nov 16, 23:15:37 » |
|
szerintem Kakashi lett a legjobban kidolgozva, mert igaz az, hogy már egy harmincashoz közeledő jounin, viszont -annyira jófej -annira okos -annyira perverz -és annyira gyerekes hogy az már felül múlhatatlan! És hát ezeket a tulajdonságokat egy emberbe nem lehet mindig megtalálni!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 nov 18, 21:56:42 » |
|
sztem sasuke mert nekem az ő stílusa teccik a legjobban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 dec 23, 12:05:51 » |
|
Úgyszint Sasuke.Nekem is tetszik a stílusa, meg, hogy jó is meg rossz is egyben.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #156 Dátum: 08 dec 23, 20:33:23 » |
|
Shikamaru stílusa nagyon jó lett, elég egyedi karakter De még ugyanezt elmondhatnám más emberekről is, mint Chouji, Orochimaru vagy Itachi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 dec 23, 23:36:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 dec 26, 15:53:08 » |
|
Kakashi, Itachi, Naruto! Kakashi a legjobb fej Itachi. Legmeghatobb story az ővé! ihetetlen hogy valaki ennyire eltudja hitetni másokkal hogy gonosz miközben a Jóságot kell magában lepleznie. Naruto aki látszólag a legtehetségtelenebb mégis a legnagyobb ninja a földkerekségen aki nem ad fel semmit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 dec 26, 20:46:32 » |
|
Kakashi: a karakterhez az áll jól mikor humorizál ("jaj ne spoiler") Shikamaru: a személyiség nagyon illik a karakterhez okos, aranyos jó összeállítás
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
Adam-sensei
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 dec 28, 16:31:30 » |
|
sztem kakashi naruto és Jiraiya karaktere nagyon jól meg van csinálva..... 3 perverz ! naruto és jiriya soha nem adják fel + Kakashi meg a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 dec 28, 17:08:29 » |
|
Hehe sztem is Kakashi szemékyiségét találták el a legjobban de összeségében minden kerakternek kiforrott jelleme van ezért (is) nézek én Narutót. Am meg Sikamaru a 2.legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 dec 28, 17:34:41 » |
|
Szerintem Itachit találták el jól a karakterét,történetét Hisz sokan azt hitték hogy szívtelen és gonosz, és csak azért pusztította el a klánt hogy erősebb legyen. Hanem egy testvérét + (Konoha) védő erős ninja volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 28, 17:35:59 írta rocklee1992 »
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 dec 28, 17:39:40 » |
|
Szvsz legjobban Naruto karakterét találták el legjobban.^^ Mert ilyen aranyos,baka idióta a valóságban is létezhet ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 dec 28, 17:41:09 » |
|
Szerintem Itachit találták el jól a karakterét,történetét Hisz sokan azt hitték hogy szívtelen és gonosz, és csak azért pusztította el a klánt hogy erősebb legyen. Hanem egy testvérét + (Konoha) védő erős ninja volt. Hát igen.................... Az egész manga eddigi legnagyobb fordulata.............ezzel Kishi-sama beletalált a közepébe.
|
|
|
Naplózva
|
..........AZOKAT, AKIK A NINJA VILÁGBAN NEM KÖVETIK A SZABÁLYOKAT, SZEMÉTNEK HÍVJÁK..............AZOK, AKIK NEM TÖRŐDNEK A TÁRSAIKKAL, ROSSZABBAK A SZEMÉTNÉL.
|
|
|
|