h_neji
Chuunin
Nem elérhető
Isten teremtette az agyat VAGY az agy az istent?
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 júl 12, 11:11:41 » |
|
Szerintem Lee és Gai-ét nagyon eltalálták Kakashi-é is nagyon jó! Jiraya is nagyon jó a LEgjobbról: Neji-ről ne is beszéljünk olyan jó Ino-é meg NAGYON ROSSZ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 júl 12, 14:46:52 » |
|
Moderátor: A téma címe módosírásra került "Kinek a karakterét találták el a készítők a legjobban és miért?" -re.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 júl 14, 10:32:19 » |
|
ja ha így szerepesként belegondolok, Itachi-t nehéz játszanimeg Shika-t naruto-t viszont játszok éllandóan az nem nehéz végülis hiperaktív vagyok és szőke és egy idióta szerintem amúgy az egész Akatsuki elvan találva, a kis jellemzőikkel együtt,
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 júl 14, 11:01:51 » |
|
Itachi karaktere úgy tökéletes ahogy van a higgadt természete a rideg természete hideg tekintete és emögött a rideg karakter mögött azért megbújik a kedvesség és öccse iránti szeretet szóval szerintem nagyszerű lett a karaktere az összes jellemzőivel együtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 júl 14, 12:41:05 » |
|
Bár vannak, akiket utálok (Madara és Sasuke), de szerintem az összes karakter remekül ki van találva, érthetőek a tetteik és a múltjuk is. Szerintem ez a manga egyik legnagyobb erőssége is (?off?)
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
hundory
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 júl 19, 19:57:49 » |
|
Kakashi, és Jiraya , kakashi komoly, Jiraya perverz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 júl 20, 09:39:48 » |
|
én Sasukét... mert tetszik h magabiztos, bossszúra szomlyazik és erős.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #142 Dátum: 08 júl 20, 11:48:46 » |
|
Mér'? Te is bosszúálló vagy? Remélem, nem úgy mint Sasuke Én is bosszúálló vagyok, de nem rosszakaró. Inkább megleckéztetem azokat, akik rosszul bántak velem vagy a szeretteimmel. Ez is egyfajta bosszúállás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 júl 20, 16:54:14 » |
|
én tíz évesen voltam bosszúálló de nagyon keményen bosszút álltam 70 emberen (bocsi az off miadt ) Amúgy az egész Naruto nagyonjól elvan találva, külömböző emberekkel, színes a karakterek személyisége és kinézete. És természetesen ottvannak a Ms p×csák is amik a valóéletben is vannak nagyon külömbözőek a karakterek tulajdonságai és szerintem ez a legmegkapüópp az egész történetben, hogy kivannak dolgozva a karakterek, van családi hátterük meg van a sajátkis történetük és a saját kis jellemzőjük.
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #144 Dátum: 08 júl 20, 17:47:46 » |
|
Szerintemis Sasukéra nagyon illik a neki kitalált szerep.Egyszerűen lesüt róla hogy egos,magabiztos és erős.Ha már ránézel el sem tudod tévszteni hogy ritkán mutatja ki az érzelmeit és a célja érdekében bármire képes.Ez az amit Sasukét leginkább szeretem hogy a célja érdekli nem pedig az ennél lényegtelenebb dolgok.A másik akit eltaláltak nagyon az Kakashi és Tsunade,előbbi azért mert ténleg illik hozzá hogy lazán veszi a dolgokat ugyanakkor az egyik kelegrőebb kari,Tsunadén meg látszik hogy kemény,belevaló nő,a magabiztos vigyorait imádom csak sajnálom hogy se a szerencsejátékba se a szerelembe nincs szerencséje.Ja és ugye Oro aki tipikus "én leszek a legerősebb de természetesen gonosz módszerekkel" karakter.És nagyon komoly mikor nevet hogy kukuku és a vála meg szinte az egész felső teste rázkódik .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 júl 20, 22:42:19 » |
|
Sasuke karaktere kellett az animébe,ezt aláírom,viszont nagyon kiegyenlítetlen... legalább nem bizonytalan,mindig van új célpontja xDDDD Amúgy Kakashi,mert nincs még egy ilyen karakter... egyszerűen lesüt róla,hogy egyedi..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 júl 22, 19:10:50 » |
|
Szerintem is Kakashi a legjobban kidolgozott . De Itachi is és Ero sennin is tökéletes lett. A Narutoban szerintem pont eza jó a karakterek nem jók és rosszak hanem olyan valódiak. Ezért nehéz kiemelni ki a legjobban megteremtett karakter mert szinte mindegyik mestermű.
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 júl 27, 18:55:49 » |
|
Szerintem Sasuke karaktere nagyon jó lett mert látszik rajta hogy milyen. Naruto karaktere is nagyon ott van! Kakashira is illik a jelleme. Itachi is jó.
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 aug 06, 21:02:22 » |
|
Sasuke. a múltja, a jelene, a bosszúvágya, meg úgy az egész karakter. Aztán... Kakashi és Jiraiya. Mert kis perverzek, és emellett kitűnő ninják Meg Shikamaru. Kell egy ilyen lusta, nemtörődöm figura is a történetbe, és Shika egyszerűen... tökéletes erre a "feladatra" Neji is jó, mert... teljesen bele tudnám képzelni magam a helyébe (nyugi, nálunk nem ilyenek a családi viszonyok ) Asszem ennyit akartam... De az első, és legfontosabb: GAARA. Egyszerűen tökéletes. szörnyű volt a gyerekkora, Naruto mégis meg tudta változtatni, és neki is van egy érzékeny éne. /Gáájá fojevöj /
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 24, 20:13:57 írta SasuSaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 aug 22, 16:41:23 » |
|
de szerintem az összes karakter remekül ki van találva, érthetőek a tetteik és a múltjuk is. Szerintem ez a manga egyik legnagyobb erőssége is (?off?)
ebben egyetértek de ha ki kéne emelnem akkor azok az uchiha tesók mind a kettőjük karaktere teljesen tökéletes,itachi az önfeláldozásával,sasuke meg a bosszúállásával. de ottvan még neji ,gaara,naruto stb.,A sakura-ino féle csetepaté ami a valós életbe is megtalálható szóval tényleg nehéz ki emelni belőle karaktereket .
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
|