25 feb 17, 12:00:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kinek a karakterét találták el a készítők a legjobban és miért?  (Megtekintve 71480 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Devil Sasuke
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 08 ápr 24, 14:32:53 »

Hát szerintem a legjobb karakter akit eltaláltak az  kakshi nekem ö tetszik a legjobban a kidolgozás módja alapján
Naplózva
Natsuhiboshi_
Vendég
« Válasz #106 Dátum: 08 ápr 24, 14:38:34 »

Kakashi és Kabuto,Kabutot azért,mert ő jó Levél kémnek,és orocimaru oldalán is jó,Kakashit meg azért,mert titokzatos mindene,a maszkja,a sharinganja,az hogy milrt késik el folyton(de csak a szereplöknek  NyelvesítPojén
Naplózva
Shinji
Gennin
*

« Válasz #107 Dátum: 08 ápr 24, 23:09:00 »

Sztem Rock Lee OWN-ol nekem nagyon bejön a hülyesége és amikor kell mindíg erős a karakter Bruce Lee re van alapozva amit csak érdekességképpen említek.
(az én szívembe azzal lopta be magát amikor levette a súlyokat magáról a Gaara elleni harcban Nevet)
Naplózva

Ino11
Vendég
« Válasz #108 Dátum: 08 ápr 26, 10:11:48 »

Szerintem Narutoét, mert kitartó és csak a cél lebeg a szeme előtt, meg plusznak belé zárták a Kilenc Farkú Rókát is.
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #109 Dátum: 08 ápr 29, 18:38:00 »

Sasuke -> mert olyan jóképűre tervezték, hogy a jóképű japán fiatalok le tudják utánozni őt. És EMÓs egy kicsit  Ördögi
Kakashi -> nem is tudom... olyan vicces lett  Nevet És érdekes a haja, és olyan, mint Kenny a South Parkból, mert sose veszi le a maszkját.  Nevet
Hagane Kotetsu -> felnőtt fejjel jól néz ki  Nevet
Iruka -> jól eltalálták, mert van egy sebhely az orrán és a haja is jó. Nehéz elképzelni leengedett hajjal, de néhány doujinshi rajzoló megoldotta heh
Temari -> jó a haja, a személyisége, az öltözködése, jól áll neki a legyező a kezében
Kankurou -> az arcfestése tökjó
Kiba -> remek kutyás személyisége van   Pojén
Sai -> mint korábban írtam: ritka fiúkarakter az öltözködése miatt  Ördögi

több nem jutott eszembe  :'X
Naplózva
Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #110 Dátum: 08 ápr 29, 22:04:54 »

Nevet férretéve a zöld szörnyek imádatát, szerintem gaara karaktere lett a legjobban eltalálva. bár mellék szereplő azért elég mélyre sikerült.
Naplózva

Shinji
Gennin
*

« Válasz #111 Dátum: 08 ápr 30, 20:25:56 »

Szerintem Narutoét, mert kitartó és csak a cél lebeg a szeme előtt, meg plusznak belé zárták a Kilenc Farkú Rókát is.

enyhe csőlátás??? Nevet
(ne vedd komolyan csak poén)
Naplózva

Tora-chan
Gennin
*

« Válasz #112 Dátum: 08 ápr 30, 20:42:45 »

Milyen szép kis szörny-klub van itt kialkulóban!  Nevet

De hogy a címbeli kérdésre is reagáljak:  Gondolkozik ezen még gondolkoznom kell. De szerintem Shikamaru is rendesen ki van találva. A munkafóbiája kombinálva az IQ-jával, plusz az álma meg a véleménye a nőkről (igaz, még van ideje, hogy ez megváltozzon)... Hmm? Érdekes figura, annyi szent.
Naplózva

GIMP antitálentum
Bankai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #113 Dátum: 08 máj 01, 20:16:12 »

Hát Lee és Gai a két örült nekem ők tetszenek jól eltelálták őket de Persze Naruto a legjobb Ördögi
Naplózva

Haku & Bankai Fusion Habu *.* danceboy jedi2
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #114 Dátum: 08 máj 01, 23:03:45 »

Hmm...
Ez elég szubjektív, mivel a "ki a kedvnced" kategória is bejátszik. ^^
De akkor rugaszkodjunk el egy kicsit az önösségtől és nézzük objektívan, vagyis nem is objektívan, hanem mások szemén keresztül szubjektívan... de mindjárt megértitek mire gondolok: Nevet

Nem igazán hallottam még olyan Narutot ismerő emberről aki Kakashit utálta volna. Az ő karaktere mindenkinek szimpatikus (vagy max. semleges). Tehát ő egy jól eltalált karakter.

És Sasuke. Nos, őt legalább annyian utálják mint kedvelik. És talán pont ezért egy nagyon jól eltalált karakter, mert ennyi embert meg tud mozgatni, még ha ellenkező irányokba is.

(majd folyt. köv. ...)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #115 Dátum: 08 máj 01, 23:28:51 »

sztem ero senin t csinálták meg nagyon jól ez a váltakozás, h őerverz szuper erős és közben sensei.
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #116 Dátum: 08 máj 02, 10:53:13 »

Egyetértek Chakrával, Kakashi nekem is bejön. Sasukénak is azt a magányos-farkas típusú bosszúálló stílusát kedvelik sokan...Mosolyog Nekem, az összes karakter el van találva... Nyelvesít
Naplózva
sakura19
Vendég
« Válasz #117 Dátum: 08 máj 03, 10:36:20 »

Igen, tényleg az összes el van találva... De, Neji, Kakashi, Shikamaru, Gaara, + Meg Tayuya és Ten Ten ők nagyon ott vannak... xD  Ördögi
Naplózva
singaa
Vendég
« Válasz #118 Dátum: 08 máj 03, 11:11:50 »

Hihi.. na ja te most Tayuya mániában szenvedtsz!!:P De sebaj, mert Tayuya télleg jófej Nyelvesít Gondolkozik Jól eltalálták a karakterét.. Pontosan
Naplózva
sakura19
Vendég
« Válasz #119 Dátum: 08 máj 03, 11:13:12 »

Ez nem Tayuya mánia...  :/  Ördögi Csak ez a véleményem....  Hümm-hümm Ez van...  Technikai KO
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins