Hinafan
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruHina For ever!
|
|
« Válasz #555 Dátum: 11 szep 18, 16:31:55 » |
|
Sztem én Narutora meg Hinatára tom pont ellentétek.xD Hát Narutora azért mert nagy szám van szeretek hülyülni.Hinatára meg azért mert ha azt a fiút láttom vagy beszélek vele oan hülye vok meg elpirulok és az ájulás szélén vok.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #556 Dátum: 11 szep 26, 18:53:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
kikolo001
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #557 Dátum: 11 okt 04, 11:52:44 » |
|
lusta vagyok mint Shikamaru Naara rejtéjes mint Itachi a viselkedésem néha kakashi néha Naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #558 Dátum: 11 okt 23, 10:58:46 » |
|
nos én talán chouji ra a tesi terén. sasorira mert művész vok és utálok várni. a perverzitásom úgy anko szintjén van. jó a humorom ezért hidan. imádom a kutyám úgyhogy kiba(i love szuzi). és még sok másra. a matekban naruto vok a töriben meg fiziben sasuke. amúgy tok olyan is lenni mint neji, hideg és gonosz.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Terumi Mei
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Mizukage
|
|
« Válasz #559 Dátum: 11 nov 01, 14:07:48 » |
|
Elég nehéz kérdés. Annyira nagyon egyikre sem. Talán a lányok közül az Ötödik Mizukageval, Terumi Mei-jel vannak közös hasonlóságaink (szemszín egyezik, hajszín -najó, a hajszínem jobban a sötétszőke felé húz , mellnagyság is hasonló). Nekem is a férjhez menés a gyenge pontom. Ez miatt is lett az egyik kedvenc női szereplőm. Továbbá Kushinára (amire az 246. anime epizód megnézése után jöttem rá), mivel én is kislány koromban vertem a fiúkat. Lustaságra Shikamarura, szerencsejátékban Tsunadera (imádok lottózni). Félénk ugyan nem vagyok, de mégis Hinata karakterét is közel érzem magamhoz. Sakurával semmi közöset nem találtam, ahogyan Inoval sem. Jah és az utóbbi egy évben szokásommá vált késni, szóval Kakashi és Obito ezen tulajdonságával is rendelkezem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 27, 01:30:01 írta Terumi Mei »
|
Naplózva
|
"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok? Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta. Azért jutottunk el ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk. Még meg kell másznunk az emelkedőt. Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
|
|
|
jashinista
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #560 Dátum: 11 nov 04, 17:30:21 » |
|
haj :tsunade én is szoktam hömmögni és pirpmániás vagyok .. :deidara humorom : Hidan lustaság: shikamaru "vallásom" :hidan XDXD imádom a kutyákat : Kiba én is össze-vissza tudok hebegni a kiszemeltem elött: Hinata .. névjegyem a késés : Kakashi hmm asszem ennyi .. ha eszembe jutmég akkor írok még...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #561 Dátum: 11 nov 04, 20:13:36 » |
|
nos én talán chouji ra a tesi terén. sasorira mert művész vok és utálok várni. a perverzitásom úgy anko szintjén van. jó a humorom ezért hidan. imádom a kutyám úgyhogy kiba(i love szuzi). és még sok másra. a matekban naruto vok a töriben meg fiziben sasuke. amúgy tok olyan is lenni mint neji, hideg és gonosz.
Elfelejtettem írni hogy feledékeny vagyok Akkor felfedeztem még némi sasukét, én se vok jóban annyira tesómmal, nagyon számító is vok ezért van egy tobcsis is vagyok, a pénzhez úgy állok mint kakuzu "egyet az akatsukinak, egyet kakuzunak, egyet kakuzu tűz szívének..." Akkor tsunade is vagyok mert random tockosokat adok le mikor ideges vagyok, szeretem irányítani az embereket ezért kabutomaru is vok, a bőröm marcsis, a hajam meg kibás, egyenlőre ennyi^^
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
Higitsune
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #562 Dátum: 11 dec 22, 14:55:44 » |
|
Én régen Dei-re hasonlítottam, de most már néha tobi vagyok (a régi idegesítőre gondolok) ,néha meg Itachi!XD És ez elég fura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #563 Dátum: 11 dec 30, 17:51:05 » |
|
Ehh, hát Kakashi vagy Obito még mindig, az esetek 90%ában elkésem Elvesztem az élet kanyargós ösvényein...Kiba: könnyen felkapom a vizet, viszont csapatjátékos vagyok, 2 fej több mint 1..és imádom a kutyákat (meg a macskákat ) na meg hiperaktív vagyok, és szeretem a kihívásokat. Már csak azért sem Naruto, mert ugye ő nem egy csapatjátékos, és Kiba azért megfontoltabb szerintem mint Naruto, legalábbis amikor kicsik voltak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #564 Dátum: 11 dec 30, 23:05:59 » |
|
Shikamaru-féle lustaság persze bennem is meg van, és Naruto makacs tulajdonsága, és persze a kíváncsisága is igaz rám.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #565 Dátum: 11 dec 30, 23:09:14 » |
|
én lehetnék tök jó tanuló, de iszonyú lusta vagyok xD szal a shikamaru-beütés nálam is megvan, de alapból egyediinek lehet engem modnani xD mondjuk itt elég szélsőséges a karakterek többsége xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #566 Dátum: 12 jan 01, 23:16:12 » |
|
Lustaságban verhetetlen vagyok =Shikamaru Na meg a kaja ami még favorite =Chouji És akkor a szép lányokról nem is beszélek .... =Jiraiya Na meg a nyugott természetem , senki nem tudja felba**ni az agyam = Itachi/Pein
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #567 Dátum: 12 jan 03, 00:21:49 » |
|
kaját azt szeretem,de mondhatjuk,hogy azt eszek,amit kapok szal kicsit chouji vagyok(persze testalkatban nem) nemi is tudom testalkatban talán itachira,vagy yahikora hasonlítok,mert nem vagyok az az arnold,de azért van ott muszkli . lelkileg kb. hinata-naruto keverék. mert a tiszteletből,jószívűségből,kedvességből és a csendességből kaptam eleget,de nagy dumagépem van,és mindenkit megnevettetek.az eszem egyértelműen shikamarué.ahogy az elemző képességem is. ugyanakkor a lustaságból is jutott némi nekem,bár annyi kell legyen(szinte) mindenkinek. a perverzitásom százas,hogy kakashié,és jiraiya-jé. nem nézem a csupaszon lévő csajokat az öltözőkben,stb. ,ugyanakkor imádom a csajokat. ebből kifolyólag remélem nem kell részleteznem semmit.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #568 Dátum: 12 jan 08, 13:46:41 » |
|
Ehh, hát Kakashi vagy Obito még mindig, az esetek 90%ában elkésem Elvesztem az élet kanyargós ösvényein...Kiba: könnyen felkapom a vizet, viszont csapatjátékos vagyok, 2 fej több mint 1..és imádom a kutyákat (meg a macskákat ) na meg hiperaktív vagyok, és szeretem a kihívásokat. Már csak azért sem Naruto, mert ugye ő nem egy csapatjátékos, és Kiba azért megfontoltabb szerintem mint Naruto, legalábbis amikor kicsik voltak hozzácsapnám a lustaságot, és egy kis perverzséget.. de inkább a yaoik iránt érdeklődöm, de nem a durvábbakra kell gondolni ^^" igazábol azokért rajongok, amiket Chris rajzol. Zseni.. akkor még hiperaktivitás, célok elérése: Rock Lee (egy tesztben ő jött ki nekem ^^ ) amit el akarok érni, azt általában elérem. olyan téren kitartó vagyok ami engem is érdekel. kényszerből viszont képtelen vagyok összehozni bármit is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiszsivany
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Dark Lord
|
|
« Válasz #569 Dátum: 12 jan 18, 21:54:11 » |
|
Csak is Tobi jöhet szóba mert igaz hogy gonosz eszközökkel, de világ békét akar csakis háború árán lehet béke
|
|
|
Naplózva
|
Raiton - Chain Lightning no jutsu!
|
|
|
|